TomcatCZ Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Mam svetlou kuzi v Mazde 6, po tri ctvrte roce uplne v klidu. jednou sem to jen vlhkym hadrikem ocistil u ridice, zbytek je porad jako novy..a to mam dve deti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Mám v autě světlý interiér kůže/alcantara a paradoxně mi přijde mnohem praktičtější, než černý. Smítka/drobky/vlasy na tom vidět výrazně méně, než na tmavém provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 (upraveno) jasně..mít to v kůži, tak volím určitě světlou..ale tady je to světlý textil ..nikoliv kůže :-(. Zas tak si člověk u nich vymýšlet nemůže..Tak raději asi zůstanu u tmavé..přeci jen budu vozit malou vzadu na sedačce Upraveno 18. září 2017 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 (upraveno) Měl bych prosím dotaz. Rád bych si pořídil auto, je to takové první pro čerstvé studenty co teď vylezlo z VŠ. Cena kolem 100 - 150k. Nejvíc se mi líbí asi Golfíka nebo Octavia (nebo podobně velké sedany) v téhle cenové relace ale co jsem koukal na bazaru tak většinou mají třeba už kolem 200k nájezd což je dle mého (nezkušeného) docela dost. Vadí to nějak ty nájezdy dneska Vyplatí ještě to tahat z Německa (bydlíme hned na hranici) nebo radší v ČR za tyhle prachy ? Upraveno 19. září 2017 uživatelem TomNguyen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Octavia za 100-150k nebude mať na 98% 200 000km, toho sa neboj. Ale nieje to problém, pôjde to stočiť aj viac. Každopádne na nájazd kašli, dôležitejšie je, ako tie km nabehalo to auto a celkový stav pri predaji. Stav km toho veľa nepovie. Veriť sa tomu dá asi ako predpovedi počasia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 (upraveno) Měl bych prosím dotaz. Rád bych si pořídil auto, je to takové první pro čerstvé studenty co teď vylezlo z VŠ. Cena kolem 100 - 150k. Nejvíc se mi líbí asi Golfíka nebo Octavia (nebo podobně velké sedany) v téhle cenové relace ale co jsem koukal na bazaru tak většinou mají třeba už kolem 200k nájezd což je dle mého (nezkušeného) docela dost. Vadí to nějak ty nájezdy dneska Vyplatí ještě to tahat z Německa (bydlíme hned na hranici) nebo radší v ČR za tyhle prachy ?Ta otázka je složitější, než se zdá. Nájezd 200k je v pohodě, POKUD to auto prodělalo všechny ty větší servisní zásahy mezi 120-150k km a předchozí majitel/majitelé se o něj rozumně starali. Jak je tu napsáno - celkový stav napoví. Golf je výrazně lépe zpracovaný a líp se servisuje (mám od několika mechaniků), takže je šance, na kvalitnější kousek, než u oktávky. Rozmysli si, jak s tím bude mládě jezdit. Pokud nebude dojíždět denně 100km za prací, tak se nafta nevyplatí. Tím jsem chtěl říct, že v ČR bude výběr omezený a není na závadu hledat v Reichu, ale spíš je lepší kupovat napřímo. Turci v bazarech jsou velcí kouzelníci. Upraveno 19. září 2017 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Tak to auto je pro mě nikoliv mládě Jako řidič myslím že jsem dobrý, řídím už 10 let bez jakkýchkoliv ťukánců, akorát nikdy nebyla potřeba si koupit vlastní auto až teď. Mám to na pojíždění po Plzni, 5-6x za měsíc domů na 200 km. Já počítám s tím, že to bude všude stočeno, takže když vidím 200k km v inzerátu tak si říkám, že min. to bude 280k apod. proto se toho tolik bojím. Měli jsme kdysi Passata a tomu v 350k km začal hrozně zlobit motor tak jsme to museli zbavit (a to auto jsme věnovali velkou péči protože v té době to bylo jediné auto v rodině a potřebovali jsme aby to fungoval na 100%) Taky počítám, že si pořídím něco s 1.8 - 2.0, přece ty menší motory jsou oblíbené do města takže není nájezd jako nájezd. S většími motory alespoň můžu trochu spoléhnout na to, že se s tím jezdí dálkače. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Tak to auto je pro mě nikoliv mládě Jako řidič myslím že jsem dobrý, řídím už 10 let bez jakkýchkoliv ťukánců, akorát nikdy nebyla potřeba si koupit vlastní auto až teď. Mám to na pojíždění po Plzni, 5-6x za měsíc domů na 200 km. Já počítám s tím, že to bude všude stočeno, takže když vidím 200k km v inzerátu tak si říkám, že min. to bude 280k apod. proto se toho tolik bojím. Měli jsme kdysi Passata a tomu v 350k km začal hrozně zlobit motor tak jsme to museli zbavit (a to auto jsme věnovali velkou péči protože v té době to bylo jediné auto v rodině a potřebovali jsme aby to fungoval na 100%) Taky počítám, že si pořídím něco s 1.8 - 2.0, přece ty menší motory jsou oblíbené do města takže není nájezd jako nájezd. S většími motory alespoň můžu trochu spoléhnout na to, že se s tím jezdí dálkače.Koukni se i na švýcarská auta www.autoscout24.ch. Většinou bývají v lepším stavu. U modelů pocházejícím z EU se nějak dá vyhnout dovoznímu clu. Kdyžtak mi hoď SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Jestli na to nespěcháš, počkal bych na nějakou nabídku "od známého" nebo někdy se něco objeví tady na fóru, kde je šance na solidní kus i nákup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Ta otázka je složitější, než se zdá. Nájezd 200k je v pohodě, POKUD to auto prodělalo všechny ty větší servisní zásahy mezi 120-150k km a předchozí majitel/majitelé se o něj rozumně starali. Jak je tu napsáno - celkový stav napoví. Golf je výrazně lépe zpracovaný a líp se servisuje (mám od několika mechaniků), takže je šance, na kvalitnější kousek, než u oktávky. Rozmysli si, jak s tím bude mládě jezdit. Pokud nebude dojíždět denně 100km za prací, tak se nafta nevyplatí. Tím jsem chtěl říct, že v ČR bude výběr omezený a není na závadu hledat v Reichu, ale spíš je lepší kupovat napřímo. Turci v bazarech jsou velcí kouzelníci.Těch dvěstě tisíc najeto už je ale opravdu docela dost si myslím v dnešní době, tam už ty investice budou i přes to že se majitel stará....jinak v čr jsou auta které jsou v pořádku levnější než v de, informace od autíčkářů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Afri, kolem dveste tisic zas az tak žádný dramaticky investice nejsou... Jenze za 150 (kilo neberu v potaz) bude mit auto deset let a na tachaci 400+... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Nejsou to určitě dramatické investice, ale už to jsou každou chvíli nějaké blbosti které otravují život. My se aut ve firmě kolem dvěstědvaceti, třiceti zbavujeme a už to je prostě furt něco, čas se toho zbavit prostě. Já bych kupoval do kila max...auta už nejsou, to co bývala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Přebíráme, ach ta vůně nového auta :-)Sekretářka bude nadšená :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Chlapi kolega chce koupit RAV 4, 2007, 2.2D 4D Terra, 72k km najeto Nejake nazory k tomu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 ..po rakousky doktorce, co de do duchodu? Sorry, kdyz vidim podobnej najezd, vzdy mi to prijde na mysl.. cimz netvrdim, ze to neni mozny - sam najedu asi jeste min:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 ..po rakousky doktorce, co de do duchodu? Sorry, kdyz vidim podobnej najezd, vzdy mi to prijde na mysl.. cimz netvrdim, ze to neni mozny - sam najedu asi jeste min:) Spise Svycarsky, auto je v CH, kolega taktez. Snad se tomu da verit, kdyz to neprodava Albanec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Chlapi kolega chce koupit RAV 4, 2007, 2.2D 4D Terra, 72k km najeto Nejake nazory k tomu?Minimálně o 50.000 km stočeno, i bez Albánce nebo Turka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Chlapi kolega chce koupit RAV 4, 2007, 2.2D 4D Terra, 72k km najeto Nejake nazory k tomu?Zlobí SCV ventil, citlivé na naftu. Lepší benzín, jezdí cca za stejno. TO km, naši mají auto od nova, 2001 a najeto 140 tis.km. až to budu prodávat, to bude chytrých keců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Chlapi kolega chce koupit RAV 4, 2007, 2.2D 4D Terra, 72k km najeto Nejake nazory k tomu?Buď opatrnej, ale nenech se zase zbláznit od místních odborníků, podle kterých prostě neexistuje auto s malým nájezdem. Opatrnost jo, schýza ne. (přesně Micey, sám soukromým najedu taky málo, ale vysvětluj to pak někomu, když to prostě není možný a auta se podle některých názorů už vyrábí se 150tkm.... :-)) Pokud se dobře pamatuju, ve Švajcu je vedení servisní knihy povinné a dané zákonem, takže bych si ji pořádně prohlédl a ověřil údaje u Toyoty. Jestli se tedy něco nezměnilo, už je to dlouho, co jsem si tam byl pro XM a matce pro Mazdu 121 cabrio :-)) Jó to byly časy.. :-) Co se týká tvého dotazu, souhlasím s Davidem, raději nesmrtelný benzín. V tom je Toyota dobrá! Ale pokud je auto udržovaný, není to motor a typ, kde by podle mého byl nějaký zásadní konstrukční problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se