Murphy97 Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Píšu z výdutě minulého roku, kdy jsem za turbo na P3008 platil 55.000,- bez DPH. Taky píšu z časoprostoru člověka, který s ojetými vozy každý den obchoduje a tak má trochu zkušenost s tím, kolik co stojí. Prakticky žádné auto nepřijde na bazar tak, že na něm není potřeba něco opravit či vyměnit. Takže si klidně můžeš strčit kecy o předpojatých pacientech tam, kam slunce nesvítí a zjistit si ceny třeba brzdového kotouče, turba, tlumiče, motorku stěrače, čelního skla a pátých dvěří u jednotlivých výrobců a zjistíš, jak moc jsi se mýlil.Ze se na nej nevyprdnes?Jinak velka gratulace, Tome, a nyni si uzivej krasne radosti!
Sněhulák Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Čauvec, pořád řeším nové auto. Máte někdo zkušenost s Citroen DS5 v poslední generaci? S.
enslow Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Ja som ju mal s motorom 2,0 hdi 122KW bez hybridu. Auto je ponate velmi luxusne mne osobne sa pacilo. Tym ze vzadu neboli baterie tak zadok bol trochu lahky. Inak vybavou to auto bolo fakt nalozene. Jazda tiez super. Nekazilo sa na nom nic
franus Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 oni dělají naftu v hybridu?Asi myslel hybridni turbodmychadlo.
tenge Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 (upraveno) Peugeot má hybrid s naftou Upraveno 13. září 2017 uživatelem tenge
Frostie Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Asi myslel hybridni turbodmychadlo.Rozhodně ne, jedná se o hybridní diesel Hybrid 4 EGS6 Airdream o obsahu 1997 kubíků a elektromotorem, výkon 147 kW.
M3maniac Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Afri hluboko do kapsy nemas , kup ji mazdu cx3 v benalu s atmosferou a mas na x let vystarano. Francouzska je dobra akorat horcice , syr a nektere vino. Cest starym autum. Jedna z mala znacek, kde davaj porad motory s rozumnym obsahem.
lloffass Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 No na tu cx3 bacha, auto je to moc pěkné, jezdí to super, ale je to jakési fakt malé...
DavidLC Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Afri hluboko do kapsy nemas , kup ji mazdu cx3 v benalu s atmosferou a mas na x let vystarano. Francouzska je dobra akorat horcice , syr a nektere vino. Cest starym autum. Jedna z mala znacek, kde davaj porad motory s rozumnym obsahem.Tak snad bude lépe i u Toyky.... http://podkapotou.zoznam.sk/cl/1000612/1648517/Toyota-neveri-turbam-v-motoroch--Pripravila-novy--atmosfericky-plneny-motor
African Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 (upraveno) Afri hluboko do kapsy nemas , kup ji mazdu cx3 v benalu s atmosferou a mas na x let vystarano. Francouzska je dobra akorat horcice , syr a nektere vino. Cest starym autum. Jedna z mala znacek, kde davaj porad motory s rozumnym obsahem.Auto krásný, spolehlivý a první na řadě byli Japonci :-) Už v tom mám trochu bordel, protože cenové nabídky mám doma od všech existujících značek, a Suzuki problém v automatu byl dvoulitr motor, to si prostě na poskakování do 20 km denně ve firmě neprosadím :-( Děkuji ale za tip, auto je to opravdu velmi dobré... Upraveno 13. září 2017 uživatelem African
spineshank Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 No na tu cx3 bacha, auto je to moc pěkné, jezdí to super, ale je to jakési fakt malé...to podepisuju,je to uvnitř fakt natěsno.Afri co Mazda 3,zkus se posadit,projet.
uff Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 U nas se meni car policy a mam na vyber sluzebniho Scouta s AT bud v benzinu nebo v nafte. Oboji ma podobnej vykon pres 130kw, ale mam velke dilema do ceho jit. Vetsinu cest absolvuji nesluzebnich (tz za sve) a dost autu nakladam. TDI mam ted u soucasneho sluzebaka a I kdyz holku dojim co to jde, tak se vejdu do deviti na sto, dlouhodoba dokonce 7,5 (ctyrkola). Samo me laka benzin kvuli odezve na plyn a kultivovanosti, ale pro srandu mam miatu a rikam si, ze Scout bude stejne plavnej, tak ten benzin moc nepredvede. Nemate nekdo zkusenost s tim 1,8 tsi, kdyz se drzi pod krkem? Abych pak nejezdil za 15 na sto. Stejnak vetsinou dalnice a mesto. Kdyz je to sluzebak, tak mi muze bejt jedno I to mesto kvuli zahrati motoru... Diky za rady / nazory.
M3maniac Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 jestli s tou 1,8tsi nic neudelali tak se ji vyhni velkym obloukem.... zagugluj
M3maniac Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 jo, je to male... ale pro babu do mesta? nakup tam vleze :-) moja lita v upu po meste a co nenarvu do sedmy vleze do up! :-)
m.n. Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 (upraveno) M3: vzhledem k tomu, jak popisuje, že se chová k služebáku, tak je mu spolehlivost asi tak nějak fuk... Jinak já s tou 180k 1.8TSI DSG FWD v O3 jezdil asi rok. Bylo to normální nudné auto, co nejelo úplně zle. Ve spojení s DSG se to teda ale chovalo extrémně divně, ale to spíš přisuzuju převodovce, než motoru. Dlouhodobou jsem měl kolem 8,5-9 a to nejsem úplně Fittipaldi. Upraveno 13. září 2017 uživatelem m.n.
uff Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Presne, leasing na 4r, najezd 80k, to snad vydrzi I 1.0tsi...
African Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Ty dodací lhůty nových nakonfigurovaných aut jsou tragické Od 3 měsíců třeba až po 9 měsíců třeba některé modely u VW group, Mazda a další....masakr a pak že se nové auta neprodávají. U Pegouta 3 měsíce, tak jsme to chtěli odpískat, ale mělí jsme obrovské štěstí jelikož nějáké 2 kusy v automatu jdou z výroby akorát s jinou lepší konfigurací, např. navigace za 22.000,- a další No nic, vydřeli z nás pěkný prachy, ale auto bude aspoň do týdne před barákem Se těšíme... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Mně se u tohohle auta líbí ty budíky, to umístění.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se