Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Píšu z výdutě minulého roku, kdy jsem za turbo na P3008 platil 55.000,- bez DPH. Taky píšu z časoprostoru člověka, který s ojetými vozy každý den obchoduje a tak má trochu zkušenost s tím, kolik co stojí. Prakticky žádné auto nepřijde na bazar tak, že na něm není potřeba něco opravit či vyměnit.

Takže si klidně můžeš strčit kecy o předpojatých pacientech tam, kam slunce nesvítí a zjistit si ceny třeba brzdového kotouče, turba, tlumiče, motorku stěrače, čelního skla a pátých dvěří u jednotlivých výrobců a zjistíš, jak moc jsi se mýlil.

Ze se na nej nevyprdnes?

Jinak velka gratulace, Tome, a nyni si uzivej krasne radosti!

• Odpovědi 14,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ja som ju mal s motorom 2,0 hdi 122KW bez hybridu. Auto je ponate velmi luxusne mne osobne sa pacilo. Tym ze vzadu neboli baterie tak zadok bol trochu lahky. Inak vybavou to auto bolo fakt nalozene. Jazda tiez super. Nekazilo sa na nom nic

Odesláno

Asi myslel hybridni turbodmychadlo.

Rozhodně ne, jedná se o hybridní diesel Hybrid 4 EGS6 Airdream o obsahu 1997 kubíků a elektromotorem, výkon 147 kW. 

Odesláno

Afri hluboko do kapsy nemas , kup ji mazdu cx3 v benalu s atmosferou a mas na x let vystarano. Francouzska je dobra akorat horcice , syr a nektere vino. Cest starym autum. Jedna z mala znacek, kde davaj porad motory s rozumnym obsahem.

Odesláno

Afri hluboko do kapsy nemas , kup ji mazdu cx3 v benalu s atmosferou a mas na x let vystarano. Francouzska je dobra akorat horcice , syr a nektere vino. Cest starym autum. Jedna z mala znacek, kde davaj porad motory s rozumnym obsahem.

Tak snad bude lépe i u Toyky.... http://podkapotou.zoznam.sk/cl/1000612/1648517/Toyota-neveri-turbam-v-motoroch--Pripravila-novy--atmosfericky-plneny-motor

Odesláno (upraveno)

Auto krásný, spolehlivý a první na řadě byli Japonci :-) Už v tom mám trochu bordel, protože cenové nabídky mám doma od všech existujících značek, a Suzuki problém v automatu byl dvoulitr motor, to si prostě na poskakování do 20 km denně ve firmě neprosadím :-( Děkuji ale za tip, auto je to opravdu velmi dobré...

Upraveno uživatelem African
Odesláno

No na tu cx3 bacha, auto je to moc pěkné, jezdí to super, ale je to jakési fakt malé...

to podepisuju,je to uvnitř fakt natěsno.

Afri co Mazda 3,zkus se posadit,projet.

Odesláno

U nas se meni car policy a mam na vyber sluzebniho Scouta s AT bud v benzinu nebo v nafte. Oboji ma podobnej vykon pres 130kw, ale mam velke dilema do ceho jit. Vetsinu cest absolvuji nesluzebnich (tz za sve) a dost autu nakladam. TDI mam ted u soucasneho sluzebaka a I kdyz holku dojim co to jde, tak se vejdu do deviti na sto, dlouhodoba dokonce 7,5 (ctyrkola). Samo me laka benzin kvuli odezve na plyn a kultivovanosti, ale pro srandu mam miatu a rikam si, ze Scout bude stejne plavnej, tak ten benzin moc nepredvede. Nemate nekdo zkusenost s tim 1,8 tsi, kdyz se drzi pod krkem? Abych pak nejezdil za 15 na sto. Stejnak vetsinou dalnice a mesto. Kdyz je to sluzebak, tak mi muze bejt jedno I to mesto kvuli zahrati motoru... Diky za rady / nazory.

Odesláno (upraveno)

M3: vzhledem k tomu, jak popisuje, že se chová k služebáku, tak je mu spolehlivost asi tak nějak fuk... :)

Jinak já s tou 180k 1.8TSI DSG FWD v O3 jezdil asi rok. Bylo to normální nudné auto, co nejelo úplně zle. Ve spojení s DSG se to teda ale chovalo extrémně divně, ale to spíš přisuzuju převodovce, než motoru. Dlouhodobou jsem měl kolem 8,5-9 a to nejsem úplně Fittipaldi.

Upraveno uživatelem m.n.
Odesláno

Ty dodací lhůty nových nakonfigurovaných aut jsou tragické :eek: Od 3 měsíců třeba až po 9 měsíců třeba některé modely u VW group, Mazda a další....masakr a pak že se nové auta neprodávají. U Pegouta 3 měsíce, tak jsme to chtěli odpískat, ale mělí jsme obrovské štěstí jelikož nějáké 2 kusy v automatu jdou z výroby akorát s jinou lepší konfigurací, např. navigace za 22.000,- a další :eek:  No nic, vydřeli z nás pěkný prachy, ale auto bude aspoň do týdne před barákem  :clap: Se těšíme...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...