semi001 Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 před 1 minutou, guzmic napsal: Aj Mazda dávala do 2.3 automat, jednou jsem to měl půjčený, moc příjemné vození... Jj našel jsem, jen jsem neznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Kvůli jebnutému virusu, do ČR pro auto nepojedu....na testy teď seru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Teď poslední máme tento držák, myslím https://www.autojournal.cz/test-ojetiny-ford-mondeo-2-2-tdci-147-kw-mezistatni-rychlik/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Kvůli jebnutému virusu, do ČR pro auto nepojedu....na testy teď seru.Eurodiesel je i na slovensku, vidam ho nekde na ceste hodonin-trmava, ted si nevybavuju kde presne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Selpice pri Trnave. Auto dovezu aj z Ciech, prip. aj individualne zo zapadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Jsem právě dostal nakázáno zítra dovézt z Plzně zboží a to znamená pouze jedno, že si zrovna převezmu novou káru, yes, yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Jak se večer dostanu doma k PC mrknu na to eurodiesel. Díky za info chlapi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Jak píše Shaggy, jsou to ty Šelpice, směrem z Trnavy na konci vesnice po pravé straně, vídám tam převážně právě Fordy.Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Před hodinou, African napsal: Jsem právě dostal nakázáno zítra dovézt z Plzně zboží a to znamená pouze jedno, že si zrovna převezmu novou káru, yes, yes Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 V 20. 9. 2020 v 22:27, gas napsal: Mám si koupit sekeru nebo skalpel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 před 5 hodinami, guzmic napsal: 2.3 byla mazda motor jestli se nepletu, takže i převodovka asi... Motor je Ford - používaný u Mazdy s úpravou od Mazdy. Převodovka u 2.3i je Asin Hydro a ne PowerShift. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 před 2 minutami, Snehulak54 napsal: Motor je Ford - používaný u Mazdy s úpravou od Mazdy. Převodovka u 2.3i je Asin Hydro a ne PowerShift. Jo tak nějak, mě se ta kombinace líbila, pěkně to řadilo, ovšem spotřeba byla kolem 10 L vs. mých cca 7-8 L u 2.0 benzín ale o tolik líp to zase celkově nejelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 jj, žralo to celkem dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Před hodinou, vwtyp11 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takže pokud jsi už koupil vybral jsi dobře teď už jen sundat tu nálepku a užívat si radost z jízdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Už je doma? To je pecka.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 (upraveno) V 20. 9. 2020 v 22:27, gas napsal: Mám si koupit sekeru nebo skalpel sekerou vies amputovat,ale skalpelom drevo nenarubeš Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. září 2020 uživatelem ewolucionar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Kurňa chlapi, ty Vaše káry to je nádhera... Zeptám se ještě, Fordy mají elektronickou servisní knížku, u AD na Slovensku mi tvrdili, že info o autech dle vin neposkytují. Chtěl jsem ověřit výměny oleje.... je nějaká možnost se k tomu dopátrat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Ford má elektronickou knížku od roku 2011, ale cca 2-3 roky trvalo, než se začala pořádně používat. Pokud dojdeš do AD a předložíš, že jsi majitel, měli by ti vydat kopii Elektronické servisky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Njn takže smolík....slepice v aaa mi řekla, že servisní informace ať si vyžádám u AD, ale ten mi nic neřekne pokud nejsem vlastník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Tak slepici v AAA řekni, že pokud chce prodat, tak ať ti historii doloží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se