Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Máte/měl jste tu někdo Alfu GT s motorem V6 3.2?

Výhledově plánuju druhé auto do rodiny, pro sebe a snad i pro radost :) Proto sonduju, zda postavím něco proti favoritovi v podobě BMW E46 330ci.

Zajímají mě osobní zkušenosti.

GT jsem neridil, ale Alfy obecne maj strmy a dobry rizeni, ta 3.2 bude mit sexy zvuk, ale myslim, ze zabavou se to k e46 blizit nebude, hlavne z duvodu zasadniho rozdilu v koncepci pohonu FWD vs RWD...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak som pri svojom hladani 7 miestnych benzinakov narazil na tohoto mastodonta.... je to kravina ja viem, bude to zrat aj travu u cesty a ani miesta tam moc neni, ale zas V8 som este nemal :D

http://www.tipcars.com/dodge-durango/dodge-durango-26471157.html

ale aj tak sa mi to zda nejake lacne, co myslite je to ztocene ci kde je pes zakopany?

Odkaz ke komentáři

Voyager jsme měli v rodině několik let a bylo to celkem spolehlivý auto. Dva sousedi v ulici posledních cca 12 let nejezdí nic jinýho. Vždy berou jen benzínový motory a nechávají max domontovat LPG. Jeden z nedávno kupoval druhýho, ale s prvním autem měl už najeto tak 0,5M, protože to auto má i na práci, kde dost jezdí a říká, že nic jinýho by nechtěl - ten prostor je bezkonkurenční.

Ty sedadla jestli dobře pamatuju byly tak, že se dali přehazovat - v podlaze jsou kotevní body, takže se klidně vyhodily křesla ven a dala se tam jen ta 3-lavice nebo naopak. Základní uspořádání je 2-2-3 ale mohlo být klidne 2-3.

Odkaz ke komentáři

Cali to Durango není až takový mastodont jak se zdá, spíš vevnitř nic moc prostor a poměrně křáp, jel jsem v tom kdysi (když to byla novinka) a zklamání. Rodinný auto to (imho) není. Zkus kouknout na Toyotu Previi, prostor, pohodlí a spolehlivost....

Odkaz ke komentáři

Tak som pri svojom hladani 7 miestnych benzinakov narazil na tohoto mastodonta.... je to kravina ja viem, bude to zrat aj travu u cesty a ani miesta tam moc neni, ale zas V8 som este nemal :D

Běž do toho Voyager a máš auto, které potřebuješ.

Odkaz ke komentáři

No takze drahi priatelia dakujem vsetkym za podnetne rady ale rosekli to za nas vrata od garaze ..... 176cm  auto sa tam musi vojst, lebo tam bude travit 90% casu. Priestranne ameriky a inak dobry tip C8, dokonca aj Carnival mame tym padom z hry. Mam po nalade, asi si kupim Logana, nejake zdanie troch sedaciek v zadu tam je, takze ukol splnim :death:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...