geometr Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února (upraveno) Fakt, máš SUVéčko a aby ses bál přiblížit při parkování i k nízkýmu rantlu pro parkové chodníčky. A jak jsem tady poznal Gustafa, kterej si potrpí, aby to auto vypadalo (snad se nepletu)... A jinak Gustafe pěknej kočár! Ať slouží a vše špatné se mu vyhne! Upraveno 14. února uživatelem geometr 2
African Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února (upraveno) 20 minutes ago, Rybkin said: Proti gustu..Já bych tady po něch rozbitých cestách a všudepřítomných retardérech trpěl, a auto taky. My to máme na VW Taigo a je pravda že ten nekomfort co popisuješ a souhlasím, na druhou stranu vyrovnávají jízdní vlastnosti, kde auto v zatáčkách parádně sedí. Můžu krásně srovnat, protože zimáky jsme dali klasiku, auto tolik nesedí, ale ta odezva od kol je luxusnější. Takže všechno má něco, a vzhledově jsou samozřejmě na autě nízkoprofilové kola líbivější. Upraveno 14. února uživatelem African 1
Gustaf Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února (upraveno) @Rybkin hele, spolu s DCC podvozkem je to na pohodu.... @geometr já nechávám parkovat auto za sebe ne, oni ty pneumatiky ty disky docela chrání...Je fakt, že si každého auta vážím jak to jde a snažím se o něj pečovat. Až na tu nehodu teda Díky, snad bude plno šťastných kilometrů Upraveno 14. února uživatelem Gustaf
Rybkin Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února před 13 minutami, African napsal: My to máme na VW Taigo a je pravda že ten nekomfort co popisuješ a souhlasím, na druhou stranu vyrovnávají jízdní vlastnosti, kde auto v zatáčkách parádně sedí. Můžu krásně srovnat, protože zimáky jsme dali klasiku, auto tolik nesedí, ale ta odezva od kol je luxusnější. Takže všechno má něco, a vzhledově jsou samozřejmě na autě nízkoprofilové kola líbivější. Tady u nás na vsi bych to ani nepřezul, zdejší strejda v pneuservisu větší než devatenáctky nedělá 1
vwtyp11 Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února před 18 hodinami, African napsal: Tak jsem to sotva dopsal, odjíždím z lesa a šutr Potřebuji brýle i na dálku zdá se, ještě že jsme jel jak želva.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vlastiku, to spravi horkovzdusna pistole, uvidíš, není tam prasklina to je v poho
African Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února 3 hours ago, vwtyp11 said: Vlastiku, to spravi horkovzdusna pistole, uvidíš, není tam prasklina to je v poho Jasný, díkas Čeká mě výměna oleje, tak to nechám asi už na Mitsubishi kam jezdím, jsou tam vcelku fajnový kluci....
warann Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Hele taková 3,14čovina a ještě hnusná. Nicméně, potřeboval bych poradit rozumnou ochranu dveří proti omlácení. Nejde o auto x auto, ale parkujeme v centru na celkem fajn místě, nicméně nalevo musíme bejt dost narvaný u takový nižší kamenný zídky. Takže jde jen o dveře řidiče - když si člověk ve spěchu nedá pozor, tak to do tý zídky napálí. Takže něco jak bejvalo dřív, něco jako tohle (myslím typově, ne zrovna tohle konkrétní): https://www.autokelly.cz/Product/DO-05212/12372659 ) Jsou buď ty úplně odl school nasazovací nebo modernější nalepovací (tam nevím a) jak to drží, b) jak to sundat bez újmy laku, když už to nechci). Auto je černý, odrazky tam samozřejmě nehci, když to bude taky černý, tak to snad ani nebude moc vidět. Díkes za radu.
geometr Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února No a co přidělat nějakou třeba gumu na tu zídku. Měl jsem takhle v garáži na zdi karimatku. Výhoda je, že ať přijedeš jakýmkoliv autem, máš ho chráněný. 1
warann Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února před 27 minutami, geometr napsal: No a co přidělat nějakou třeba gumu na tu zídku. Měl jsem takhle v garáži na zdi karimatku. Výhoda je, že ať přijedeš jakýmkoliv autem, máš ho chráněný. Asi jsem to blbě napsal. Jde o parkování ve městě u kanclu. Je to obecně fajn místo - dost prostoru podélně, zpravidla volnej plac, jen to musíš narvat k tý zídce. Jak jsem psal, jsem smířenej s něakým tím chráničem dveří - buď nasazovacím nebo nalepovacím. V podstatě mi jde o tip na konkrétní , osvědčenou, variantu na černý auto.
DavidLC Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února @warann Tak tam zacouvej a vylezeš na druhý straně 1
geometr Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února To je ještě horší, páč spolujezdci obvykle nemají k autu vůbec žádnou úctu 1
DavidLC Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února před 1 minutou, geometr napsal: To je ještě horší, páč spolujezdci obvykle nemají k autu vůbec žádnou úctu Toho bych vyhnal už před tím
DavidLC Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února před 1 minutou, warann napsal: Jednosměrka No počítal jsem s něčím proč to nejde, jen jsem tě chtěl při pátku pobavit
Murphy97 Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února před 49 minutami, warann napsal: Asi jsem to blbě napsal. Jde o parkování ve městě u kanclu. Je to obecně fajn místo - dost prostoru podélně, zpravidla volnej plac, jen to musíš narvat k tý zídce. Jak jsem psal, jsem smířenej s něakým tím chráničem dveří - buď nasazovacím nebo nalepovacím. V podstatě mi jde o tip na konkrétní , osvědčenou, variantu na černý auto. A nalepit neco na tu zed? Asi blbost, co? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Kuci kuci, vy mi (sobě) to komplikujete. Je to veřejná zídka, podél níž se parkuje = parkuju, kde je zrovna místo = pokaždý jinde. A prostě potřebuju jebnout na auto nějakej ten chránič (mám ještě dopisovat, že s tímhle autem jezdí víc žena ....? ?). 1
juk Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února před 27 minutami, warann napsal: Kuci kuci, vy mi (sobě) to komplikujete. Je to veřejná zídka, podél níž se parkuje = parkuju, kde je zrovna místo = pokaždý jinde. A prostě potřebuju jebnout na auto nějakej ten chránič (mám ještě dopisovat, že s tímhle autem jezdí víc žena ....? ?). V tom případě jedině tohle https://www.kaiserkraft.cz/oznacovani-a-znaceni/znackovaci-vystrazne-a-ochranne-profily/profil-na-ochranu-povrchu/typ-s18-profil-1-m/p/M20432613/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února před 1 hodinou, warann napsal: Kuci kuci, vy mi (sobě) to komplikujete. Je to veřejná zídka, podél níž se parkuje = parkuju, kde je zrovna místo = pokaždý jinde. A prostě potřebuju jebnout na auto nějakej ten chránič (mám ještě dopisovat, že s tímhle autem jezdí víc žena ....? ?). tak ji napis rtenkou na predni sklo "bacha na dvere" 1
warann Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Dobrý, tak tohle se nepovedlo. Myslel jsem, že to je celkem easy dotaz. Nasazovací nebo nalepovací chránič. OK, tak nic.
Z. Paul Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února před 13 minutami, warann napsal: Dobrý, tak tohle se nepovedlo. Myslel jsem, že to je celkem easy dotaz. Nasazovací nebo nalepovací chránič. OK, tak nic. Zkus takový ty sekce v Tescu/Kaufu/Globus kde maji autodoplňky. Občas to tam vídám, případně na prodejně AutoKelly to budou mít taky určitě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se