Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 205
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

hodinky za 5 měsíců cca 30x na ruce. včera jsem zjistil, že chrono nuluje někde u "jedničkového" indexu (předtím "normálně" kolem 12). zkusil jsem asi dvakrát na minutu zapnout a vynulovat a napotřetí ta rafička ulítla. stalo se to už někomu? vzhledem k tomu, že mám předobjednávku na S5, mám lehce smíšené pocity.

post-41354-0-31621600-1467376121_thumb.jpg

Odesláno

Měl jsem nekolikery a vše OK. Muzu poslat foto Martinovi z VC jestli bude schopny pomoct.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ohledně meshe: sedí jim přesně mesh, který je vyrobený origo pro Squale (20mm), a organizátor mi napsal, že ten samý bez loga Squale umí za polovinu ceny, takže se ho optám na cenu. 

Jak to vypadá s tím meshem? Už znáš dostupnost a cenu?

Odesláno

Pani, hodim sem ponuku. Ak by ste niekto mal zaujem o 2 ks NATO strapy, ten modro-bielo-oranz, tak sa ohlaste (jeden je uplne novy a nenoseny). Nechce sa mi zakladat zbytocne vlakno.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Poslední informace z VC: UPDATE: Currently we are waiting for fixed casebacks and bezel inserts for 2016 Chronographs ( S.4, S.5, S.6, S.7 ). I hope that we will be able to start assembling watches at 22.08.2016. Final invoices we will start to send a week later. Thank you for your patience and for your support.

PS. In preparation we have another completely new designed automatic watch. For the time being, however, is the secret :-). The project we will present approx November.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Ehm, je to asi krapet předčasné, ale kdyby někomu ty kosmonautský neseděly, stavím se do fronty na odkup :-))

Ty kosmický jsou boží! Nechci předcházet dějům budoucím, ale kdyby se jich chtěl někdo zbavit, stavím se do řady :-)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak to vypadá, že už mají hotovo. Ta modrá se jim moc povedla. Jen ty popisky v polštině bych úplně nemusel.

13567052_1739821639608321_77949153611992

post-22647-0-57586600-1472413754_thumb.jpg

5a74d85fefbac5150b5fdc50b66455bc.png

Odesláno

Stále po nich pokukuju, ale než se rozhoupu, tak jsou pryč. Viděl jsem je naživo a vypadaj fakt dobře, sakryš.

Odesláno

Stále po nich pokukuju, ale než se rozhoupu, tak jsou pryč. Viděl jsem je naživo a vypadaj fakt dobře, sakryš.

Kym sa ty rozkyves, tak ludstvo uz bude davno byvat na Marse :D 

Odesláno

Jako u všech svých hodinek pečlivě přemýšlím, zda je koupit a špekuluju :clap: ( pěkný prd, prostě je většinou někdo rychlejší, nebo nejsem na netu ).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...