Sborez Odesláno 28. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2016 8ks je volných Kosmosů, ostatní nevím. Největší zájem je o Kosmosy, jak na našem foru, tak i na polském.
arnost73 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 hodinky za 5 měsíců cca 30x na ruce. včera jsem zjistil, že chrono nuluje někde u "jedničkového" indexu (předtím "normálně" kolem 12). zkusil jsem asi dvakrát na minutu zapnout a vynulovat a napotřetí ta rafička ulítla. stalo se to už někomu? vzhledem k tomu, že mám předobjednávku na S5, mám lehce smíšené pocity.
Sborez Odesláno 1. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Měl jsem nekolikery a vše OK. Muzu poslat foto Martinovi z VC jestli bude schopny pomoct. Sent from my iPhone using Tapatalk
arnost73 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 fotku mu poslat samozřejmě můžeš, reakce mě docela zajímá. díky.
vraby Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 (upraveno) Njn...Polácihttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/91529-vratislavia-heritage-chrono-3-blue/&do=findComment&comment=1587009To se stane ne? Upraveno 1. července 2016 uživatelem vraby
Sphinxx Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Njn...PoláciZrovna ty Tvoje jsem měl a byly super, nebylo jim co vytknout ... řekl bych spíš chyba jednoho kusu.
vladacr Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 Ohledně meshe: sedí jim přesně mesh, který je vyrobený origo pro Squale (20mm), a organizátor mi napsal, že ten samý bez loga Squale umí za polovinu ceny, takže se ho optám na cenu. Jak to vypadá s tím meshem? Už znáš dostupnost a cenu?
Roman-ZA Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 Pani, hodim sem ponuku. Ak by ste niekto mal zaujem o 2 ks NATO strapy, ten modro-bielo-oranz, tak sa ohlaste (jeden je uplne novy a nenoseny). Nechce sa mi zakladat zbytocne vlakno.
Sborez Odesláno 21. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2016 Hlásím, že Kosmosy jsou vyprodané :-( Ostatní ještě k dispozici.
Maxel Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Ohledně data dodání žádné novinky?
Sborez Odesláno 22. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Ohledně data dodání žádné novinky?Stále platí začátek srpna, nemám jinou informaci.
Sborez Odesláno 1. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Poslední informace z VC: UPDATE: Currently we are waiting for fixed casebacks and bezel inserts for 2016 Chronographs ( S.4, S.5, S.6, S.7 ). I hope that we will be able to start assembling watches at 22.08.2016. Final invoices we will start to send a week later. Thank you for your patience and for your support.PS. In preparation we have another completely new designed automatic watch. For the time being, however, is the secret :-). The project we will present approx November. Sent from my iPhone using Tapatalk
Tos Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Ehm, je to asi krapet předčasné, ale kdyby někomu ty kosmonautský neseděly, stavím se do fronty na odkup :-)) Ty kosmický jsou boží! Nechci předcházet dějům budoucím, ale kdyby se jich chtěl někdo zbavit, stavím se do řady :-)
Liqid Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 Tak to vypadá, že už mají hotovo. Ta modrá se jim moc povedla. Jen ty popisky v polštině bych úplně nemusel.
Maxel Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 Kudla, tak jak se mi teď zformovala rodinka bílo-ciferníků, měl sem vzít ty modrý Nebo oboje!
kuncák7 Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Stále po nich pokukuju, ale než se rozhoupu, tak jsou pryč. Viděl jsem je naživo a vypadaj fakt dobře, sakryš.
Roman-ZA Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Stále po nich pokukuju, ale než se rozhoupu, tak jsou pryč. Viděl jsem je naživo a vypadaj fakt dobře, sakryš.Kym sa ty rozkyves, tak ludstvo uz bude davno byvat na Marse
kuncák7 Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Jako u všech svých hodinek pečlivě přemýšlím, zda je koupit a špekuluju ( pěkný prd, prostě je většinou někdo rychlejší, nebo nejsem na netu ).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se