Návštěvník Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Konečně jsem byl ve správný čas na správném místě a z Itálie frčí balíček a v něm bunda pro Romana. Baracuta G9. Hrozně se těším, protože bundy tohoto střihu mám rád, a k té nejsprávnější jsem se chvíli odhodlával. Na starý kolena prostě zamrzlý rude boy
mAra_ Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Kde se tohle kupuje, kolik to stojí... Ja to chcu.
kaliw124 Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Jo, Harrington je proste klasika. To chapu. Ke kosili s kravatou i tricku. Baracutu vsak nemam, nebot full cena a to dulezitejsi - nektere modely (podle meho vetsina, kdyztak me opravte) nelze prat normalne v pracce. To bych nechtel.
Návštěvník Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 mAra: Na internetech. www.baracuta.com nebo ebay. Stojí 300- 500 ?, podle materiálu. Dá se koupit i levněji. Klasika je tmavě modrá, slonová kost ( tu nosil Steve McQueen), červená (James Dean).Od roku 1937 furt víceméně stejná
azeppelin Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 V současnosti oblíbená bunda na golf amerického důchodce. To jsou paradoxy.
Návštěvník Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 Ne v současnosti, ona byla od počátku vedená jako golfová bunda, proto ty široké rukávy, ty paradoxe
Návštěvník YPO Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 Konečně jsem byl ve správný čas na správném místě ............................... ještě sem ti k tomu našel triko
Alexion Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 bunda s ktorou by som zostarol vo velkom style posuniem ako inspiraciu na vianocny darcek
azeppelin Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 Ne v současnosti, ona byla od počátku vedená jako golfová bunda, proto ty široké rukávy, ty paradoxeNeboj, i když nejsi amík a nemáš zrovna při sobě golfovou hůl, tak je to pěkná větrovka.
Návštěvník Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 Neboj, i když nejsi amík a nemáš zrovna při sobě golfovou hůl, tak je to pěkná větrovka. Ještě, že tě tady máme. To by se jeden tu pravdu nikdy nedověděl
azeppelin Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 Ty jseš v poslední době dobře zpruzenej. Harringtona a martensky nosím celej život a s americkým důchodcem je to tradiční vtip.
Návštěvník Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 Když já ty vtipy neznám a pak to celý vyzní jako rejpání, který ty umíš, tak si to přečtu jako okopávání kotníku a nakopnu ti ho taky. Jemně
Frantik Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 Ja mam teda vkus nic moc, ale tohle je vylozene hnusný. A taky to nosej samý hnusný lidi - alepon soudě dle videa. Promin no
azeppelin Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 Když já ty vtipy neznám a pak to celý vyzní jako rejpání, který ty umíš, tak si to přečtu jako okopávání kotníku a nakopnu ti ho taky. JemněA já měl zrovna světlou chvilku a nic nepsal o chronobooku. EDIT: Frantik má pravdu, taky jsem hnusnej člověk.
Klotzman Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 (upraveno) Jako beru, že to nosil James Dean a Steve McQueen, ovšem obávám se, že to byli chlápci, kteří by byli za frajery i v pytli od mouky. Zato ti "modelové" nahoře vypadaj jako zájezd psychiatrické léčebny do továrny na výrobu nudlí. Takhle bych teda vypadat nechtěl Upraveno 7. března 2016 uživatelem Klotzman
Frantik Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 No Roman vypada trochu jako ten druhej chlapík
Návštěvník Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 No jo no. Klotzmann uderil hlavickou na hrebicek. Ve vlhkych snech mam potrebu vypadat jak holywoodska star.
instant Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 Co ine potom ma donutit cloveka vyvalit 500libier za vetrovku, ak nie tuzba vyzerat ako Woody Allen ked vyklepava smetiak?
Návštěvník Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 500 liber stojí kožené harringtony. Klasická větrovka se při dobré mušce na ebay dá sehnat výrazně levněji. Je to stejný jako moonwatche. Plexi, malá WR, natahovací, naprd korunka, co řeže do prstu a stejně za ně lidi dají hrozný peníze. Já si tuhle bundu před lety oblíbil asi kvůli Londýnu. Já ho mám hrozně rád a vždycky se tam rád vracím. A tam takováhle šustka patří. Bydlel jsem na Hammersmith, večer po škole po Picadilly line na Green park, přestoupit na Westminster. Kousek od metra hospoda The Old shades s výbornými fish and chips. Po pár pivech v klidu dom. Takže, co jest britské, je mi veskrze milé. S výhradami jako je krása Angličanek, britské domácí stravování z mražených polotovarů a ožralí Angláni kdekoli v Evropě na dovolené.
Jeremy Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 Přinde mi teda, že všichni pod 50 let jsou na tuhle bundu moc mladý..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se