speedmaster Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 IWC TG Chrono - prvni model s in-house. Neumim fotit, ale to jste si tady asi uz zvykli. Na dalsi fotce je porovnani s TG Doppelchrono. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 tak to je moc povedena chronozalezitost. vic fotek, smim-li prosit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rufanius Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Nádherný kousky, opravdu moc hezká chrono parádička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Fuuu, tak to je gurmanska zalezitost, krasa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Ten sladěný font datumky s cifrem je fajnovost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Moc pěkná práce, velká gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Tady mi ta často proklínaná trojdatumka naopak přijde jako výborná a smysluplná věc. Jakože IWC jinak až tak moc nemusim, tak tohle je fakt pěknej kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 pekne hodiny. Aky je to remienok na nich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Tady mi ta často proklínaná trojdatumka naopak přijde jako výborná a smysluplná věc. Jakože IWC jinak až tak moc nemusim, tak tohle je fakt pěknej kousek. K čemu prosím Tě? Jako že 30. dubna si řeknu: "kdyby nebyl duben, mohlo by být zítra 31.", nebo já ten smysl zatím nějak nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 K čemu prosím Tě? Jako že 30. dubna si řeknu: "kdyby nebyl duben, mohlo by být zítra 31.", nebo já ten smysl zatím nějak nenašel.No aby si věděl kolikátýho bylo včera a kolikátýho bude zítra, ne? Smysl by to mělo, pokud by to ukazovalo krátký a dlouhý měsíc, ale jinak v tom taky nic smysluplného nevidím. A ani se mi to nelíbí, ale hodinky jako celek jsou parádní, to jako že jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Hodinky paradni,ale ta trojdatumka me taky nesedi ( uz jsem kvuli tomu obratem prodaval par svych nakupu). Stacilo by normalni "okno" na jedno cislo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 K čemu prosím Tě? Jako že 30. dubna si řeknu: "kdyby nebyl duben, mohlo by být zítra 31.", nebo já ten smysl zatím nějak nenašel. Přece abych přečet datum, i když je schovaný pod minutovou ručkou. Věř mi, že vzhledem k povaze mý práce a děravosti paměti se nezřídka najdou situace, kdy bych tohle ocenil. Navíc v tomhle případě mi díky tomu přijde ciferník vyváženější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Aha, to mě nenapadlo. Já bych to kvůli toho nepřekousl, ale první důvod, který beru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagetos Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Hezké hodinky. Tedy oboje. Trojdatumku obecně také nemusím, ale u leteckých mi to pak trochu připomíná vzhled některých leteckých přístrojů, takže tam mne to tolik neruší.Argument pro trojdatumku, který zde zmínil Kluk jak Buk mne nikdy nenapadl, ale dává mi naprostý smysl. Zejména u těch leteckých pak dvojnásob (piloti v letadle se pak nemusí hádat, kolikátého je a kolikátého měli vybombardovat nějaké to město ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 8. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Diky vsem za nazory. Ohledne fotek mi dejte prosim trochu casu, musim to nechat vyfotit nekoho, kdo nema v rukach nas*ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Krásné, opravdu! Začínám IWC prichazet na chuť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 klobuk dole kluk jako buk. Naozaj prvy dovod ktory trojdatumku v mojich ociach omilostil Doteraz som to povazoval len za dizajnersky kokotizmus.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 (upraveno) Prekvapujeme me, kolik lidi bralo trojdatum jako ciste designérský prvek... :-) Upraveno 10. dubna 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se