Přejít na obsah

IWC Top Gun Chrono - prvni s in-house

Doporučené příspěvky

IWC TG Chrono - prvni model s in-house. Neumim fotit, ale to jste si tady asi uz zvykli. Na dalsi fotce je porovnani s TG Doppelchrono.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Tady mi ta často proklínaná trojdatumka naopak přijde jako výborná a smysluplná věc. :) Jakože IWC jinak až tak moc nemusim, tak tohle je fakt pěknej kousek.

K čemu prosím Tě? Jako že 30. dubna si řeknu: "kdyby nebyl duben, mohlo by být zítra 31.", nebo já ten smysl zatím nějak nenašel.

Odkaz ke komentáři

K čemu prosím Tě? Jako že 30. dubna si řeknu: "kdyby nebyl duben, mohlo by být zítra 31.", nebo já ten smysl zatím nějak nenašel.

No aby si věděl kolikátýho bylo včera a kolikátýho bude zítra, ne?  :cheers:  Smysl by to mělo, pokud by to ukazovalo krátký a dlouhý měsíc, ale jinak v tom taky nic smysluplného nevidím. A ani se mi to nelíbí, ale hodinky jako celek jsou parádní, to jako že jo.

Odkaz ke komentáři

Přece abych přečet datum, i když je schovaný pod minutovou ručkou. Věř mi, že vzhledem k povaze mý práce a děravosti paměti se nezřídka najdou situace, kdy bych tohle ocenil.  :) Navíc v tomhle případě mi díky tomu přijde ciferník vyváženější.

Odkaz ke komentáři

Hezké hodinky. Tedy oboje. Trojdatumku obecně také nemusím, ale u leteckých mi to pak trochu připomíná vzhled některých leteckých přístrojů, takže tam mne to tolik neruší.

Argument pro trojdatumku, který zde zmínil Kluk jak Buk mne nikdy nenapadl, ale dává mi naprostý smysl. Zejména u těch leteckých pak dvojnásob (piloti v letadle se pak nemusí hádat, kolikátého je a kolikátého měli vybombardovat nějaké to město :) )

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...