Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já žádný tah nevidím... Nenačítají se mi blbě fotky?

Jinak není to špatný, ty druhý jsou téměř jako Londžíny... 

Odesláno

Heritage má divně umístěnou datumovku. Trochu mě irituje a nevím, jestli jde jen o zvyk. Taky tu velkou ručičku mohli udělat jednolitou... ta oddělená šipka vypadá všelijak. Alpině fandím, ale tohle se ji moc nevyvedlo.

Ještě jeden postřeh - nevím proč, ale nějak jsem si vzpomněl na hodinky Magrette Dual Time :-) mj. mají podobný rozložení ciferníku, jako Heritage.

Odesláno z mého GT-I9192 pomocí Tapatalk

Odesláno

Oboje nádhera, ale ta datumovka měla být inverzní, když už teda musí být zrovna na 3/4 4.

Potápky jsou pro mě jedny z nejhezčích hodinek. Matná luneta, AR,.. Paráda. :snorkle:

Odesláno

To umístění datumovky je fakt tragické. To přímo křičí "Chtěli jsme zachovat index na trojce, ale nechtělo se nám tisknout nový věnec, tak jsme prostě udělali okénko o jednu pozici vedle, ať to vyško, kam to vyšlo."

Odesláno

Ad Heritage:

No tak ona ta datumka takhle vychází často. Normální datumovej věnec, kde by to pasovalo na trojku a takhle to je, no.

Ale zvýrazňovat to rámem okýnka nemuseli.

A ty ručky jsou takový nedomrlý, vypadaj jako náhradní.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Ale já miluju heritage a retro. Vždyť historie značky prodává hodinky zdaleka nejlíp.

Odesláno

Hlavne ma proste spousta retro hodinek perfektni a nadcasovej design, takze retro design + dnesni technologie a materialy je IMHO super kombinace.

Odesláno

Za mě datumka ok, na pečlivě vykalkulovaném " nedbalém" místě. Ale ty zakulacený indexy? Tak ještěže jsem dnes vzal od Petra parádní extreme divery a nemusím kupovat hned další Alpiny.

Odesláno

Alpina mě příjemně překvapila, jak jsem zatím zklamán z nabídky novinek od Sinnu, tak tady bych si vybral ( u typu Heritage se připojuji k fňukalům :-), nechápu to umístění data, proč to prostě nedají na 3, nebo na 6? ).

Odesláno
  V 18. 3. 2016 v 6:44, krtenek napsal:

A nereflektuje v tom nějakej dřívější model nebo podobnej model?

Asi ano,bohuzel u mne je to tak,ze se me takto osazena datumovka nelibi na zadnych hodinkach.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...