Daemonultimate Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Pánové ještě k tý velikosti, nevím, nezkoumal jsem, ale není těch 42 jenom pouzdro a luneta 44? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 4. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 (upraveno) V 3. 4. 2016 v 23:09, Porsche_911 napsal: Rozložení cifru 7750 se neokouká. Na druhou stranu je otázka, kolik budou stát a co nabízí oproti 100x hezčím např. Tudor Big Block. Nevidím žádnou invenci. Příjde mi, že ve Fortisu se někdo pomátl a dělá pseudo-pilotky z původně závodních hodinek. Jako, ze se Fortis u techto pilotek "inspiroval" zavodnima Tudorkama? To asi ne vid? To by byl totiz nesmysl... inspirace bude ve vlastnich radach - Cosmonauts (ref. 602.10.142) nebo Stratoliner Upraveno 4. dubna 2016 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Zlaty stary Cosmonauty, tohle je nuda.A za raketu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Kolik za to chtějí? Přehlédnul jsem cenu? Protože staré Cosmonauty stojí kolem 80.000,-Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Cenu se priznam,taky nevidim a to jsem projel vsechny odkazy,ale za me zklamani. Starsi provedeni u me vede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 4. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 jsem nasel jen tyto ceny - nerez 3.360,- CHF, keramika 3.976 CHF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 V 4. 4. 2016 v 20:21, Sphinxx napsal: Kolik za to chtějí? Přehlédnul jsem cenu? Protože staré Cosmonauty stojí kolem 80.000,-Kč.Jetý seženeš v klidu za půlku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Jo, to jo, sám jsem tu jedny prodal za půlku, ale ptal jsem se na cenu nových . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 FYI, plnotučnou kosmonautskou sadu s lehce jetým keramickým nástřikem (přiznám se že ten jediný mě od nich odrazuje) tuhle Harry dodnes marně(?) inzeruje za 28k, foto z inzerátu... Bavit se o pultové ceně nových (nebo spíš NOS?) snad ani nemá smysl, to už fakt radši počkat na "dospělou" verzi 2016... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 V 4. 4. 2016 v 20:02, libor2002 napsal: Jako, ze se Fortis u techto pilotek "inspiroval" zavodnima Tudorkama? To asi ne vid? To by byl totiz nesmysl... inspirace bude ve vlastnich radach - Cosmonauts (ref. 602.10.142) nebo Stratoliner Tvarem pouzdra se určitě inspiroval - je stejné. Rozložení 7750 nezměníš takže to je taky stejné a stylově to má blíž k Tudorkám než ke Cosmonautům. Ještě jednu generaci a budou kopírovat jak fík. Já tam nevidím žadnou invenci. Pak podle toho vypadá ten resale, něco jako je tu v inzerci: nákup 250K, prodej 70K a ještě je nikdo nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 4. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Hmm, a ukazují čas jako Tudorky... to je taky jasna inspirace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 No tak jestli je uvnitř stejný stroj (Fortis provádí minimální modifikace) tak to každopádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Kdyby se u Fortisu vytáhli a např. po vzoru Hamiltonu a MIDO z Ety vymáčkli rezervu 60-80 hodin, neměl bych problém tu konfekci zkousnout ani "za cenu čutorek". Plastické pseudo-flieger ciferníky mi k nim překvapivě seknou - a minimálně díky nim bych si je za "opisování" čehokoliv označit netroufal.No nic, třeba se hoši časem pochlapí a na Baselworld 2020 přihodí verzi s tachymetrem přesunutým na prázdný "rehaut", otočnou lunetou s klasickým dělením, poladěným strojkem... a jejich švýcarská cenovka mezitím dosáhne dnešní výše základních rolád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Také v tom nevidím snahu o nějaké kopírování, ale když to řeknu slengově, army gule nahradili sériovou přešlechtěnou kukuřicí, která se sice dá žrát, ale tělu nic nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Tak to je pěkně řečeno - přesně tenhle "pocit prázdnoty" jsem měl kdysi po pár týdnech nošení Marinemasterů. Dokonce i ty malé kosmonautky proti nim IMHO mají "větší gule"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Tak jestli to bude, jako doposud, tak cena u nás bude opět nesmyslná, pokud vím, tak dávají z ceny kolem 10% dolů, ale víc nic. Takže ty daleko lepší ceny, budou asi zase na kouscích ze států. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 To Classic nema co byt v nazve, nazov bol povodne " OFFICIAL cosmonauts chronograph automatic" ... ak zmizol official tak co si mam mysliet ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Budou i bez chrona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Budou i bez chrona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 Uz je nekdo zde ma nebo aspon vyzkousel na ruce? Uvazuju o ocelovejch pm, ale rad bych slysel nejaky reference. Cenove jsou na tom skoro stejne jako predchozi official cosmonauts (v UK cca 60tkc). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se