Londoner Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 No, trpelivosti zrovna neoplyvam a tak jsou objednane Nikde se o nich moc nepise, nejake recenze jsem nasel, bohuzel ne od majitelu....tak uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 Malej update, ocelovy pm nejsou na sklade tak mi nabidli keramicky pm za stejnou cenu (s tim, ze kdyz se mi nebudou libit muzu je vratit a pockat na ocelovy)...coz je od nich hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 17. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 Ber keramiky vsema deseti,kdyz jsem je videl,tak keramiku bych spis volil...a jestli mas tu moznost a hlavne ti je nabidnou za cenu ocelacu,tak bych se dlouho nerozmyslel.A uz se tesim ne nejake fotky a postrehy. Mno,tehle cosmonautu tu moc nebude,stara popularni klasika je proste klasika,ale velky prusvih je cena,ktera spis odradi od koupe.Ale me se jinak ty Fortasy hodne libej,to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 Ja se trosku bojim, ze je to jen keramika bez ocele z venku. Jinak k ty cene, tady stojej ty predchozi cosmonauty skoro stejne- u ofiko dealera kde je kupuju, to je v cr takovej rozdil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Tak dneska dorazily a jsou super Jsem rad, ze jsem nakonec vzal ty keramicky, ta luneta je moc pekna a k ciferniku padne jak ulita. Jinak me prekvapily subtilnosti - do ted jsem nosil steinharty pilotky 44 a oproti nim jsou to takovy lestenky decentni. Chrono chodi jak ma a zadny trhani (jak jsem vycetl u 7750 bezne) se nekona. Cifr je pekne plastickej...no mam radost no. Zitra dam nejaky fotky za denniho svetla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Tak bohuzel hodinky jedou zpet k AD, ve spod byly poskrabane na nozickach - menili mi remen (nechtel jsem ten jako-aligator) a jsou to fakt "sikulove".....navik chybela knizecka a zaruka vyplnena spatne, celkem zklamani teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 (upraveno) To je smůla, kde jsi bral? edit: Sorry, Anglie, už to vidim. Upraveno 1. prosince 2016 uživatelem Kluk jako buk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Tak nové z Fortisu za 14 dni, takze pocitam ze mesic.... kdyby nebyly o tolik levnejsi tak uz to zkrecuju asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Jen malej update. Hodinky dorazily pred vanoci a pro zmenu neslo menit datum. Po nekonecnem popohaneni (ne jen chyba AD, Fortis pruznosti opravdu neoplyva), jsou hodinky doma a na potreti uz to vyslo a je jak ma byt. Mezi tim uz jsem ovsem poridil omegy DSOTM, tak nejak nevim co s nima. Jako jsou pekny to jo, ale ja na stridani moc nejsem a prece jen vedle tech omeg jsou takovy obyc. Chvili to necham ulezet, ale asi je pustim dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Tak po vic jak roce co lezely v supliku a i jsem uvazoval o prodeji se konecne dostaly na zapesti (omegy jsou fuc) a jsou super. Ted uz si je necham, budou se dobre doplnovat s GS diverama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Dokoupil jsem tah a jsou to pekny lestenky. Je trosku tenci nez u GS diveru, ale zas spona je pekne plocha a pod manzetu vyborny. Po projeti googlu jsem nakonec objednaval v online shopu fortisu ponevadz je jasne nejlevnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Moc peknej kousek. Vypadaji na fortis chrono az nezvykle tence a ten tah je jeste zvedl ( jsem tahovej ). Nech si je, ale kdyby nahodou,...., vis komu napsat :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 To jen touhle fotkou, maj 15mm na vejsku. Ok budu Te mit v pameti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Aha, hm, takze vse vporadku :-). Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Bavej me cim dal vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 V 18. 3. 2018 v 9:13, kuncák7 napsal: Moc peknej kousek. Vypadaji na fortis chrono az nezvykle tence a ten tah je jeste zvedl ( jsem tahovej ). Nech si je, ale kdyby nahodou,...., vis komu napsat :-).Ahoj, kdybys mel zajem tak se ozvi na: petr tecka Lochman zavinac gmail tecka com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 (upraveno) Zdravím. Zabrousil jsem sem jen náhodou a ve Fortis se příliš neorientuji, ale vzhledem k tomu, že jsem fanda vesmíru, mne hodinky, které nosí kosmonauti zajímají. No, podíval jsem se na historii Fortis Cosmonaut a zarazila mne tam jedna věc: A sice, že všechny kosmiské Fortisky jsou automaty. Mohl by mi někdo vysvětlit, jak fungují automaty ve stavu beztíže? Nebo to jednoduše natahovaly ručně a na automat to fungovalo pouze na zemi? Zaujalo mě to, protože všechny hodinky, o kterých zatím vím, že se podívaly do vesmíru (Omega Moonwatch, Breitling Navitimer...) mají ruční nátah.Nevím. Třeba je můj dotaz hloupý, ale zajímalo.by mne to.Dík za odpovědi.VojtaJ Upraveno 19. června 2018 uživatelem VojtaJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Blbost, byly tam Seiko chrono 6139 s automatickym natahem, Sinn 140/142, ktery maj Lemanii a urcite mnoho dalsich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 V 19. 6. 2018 v 4:57, villain83 napsal: Blbost, byly tam Seiko chrono 6139 s automatickym natahem, Sinn 140/142, ktery maj Lemanii a urcite mnoho dalsich...Já neříkám, že vím o všech, Jen chci podotknout, že automatické natahování ztrácí ve vesmíru smysl, protože je závislé na gravitaci a tudíž ve stavu beztíže nefunguje. Tak že mi ruční strojky přijdou logičtější. Když si vezmu, že automaty mají možnost ručního nátahu většinou jen na rozjezd a nedoporučuje se jím natahovat hodinky příliš často, protože nemají doraz a mechanizmus nebývá tak odolný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Proč by automat nemohl fungovat ve stavu beztíže? Rotor tu energii dostane pohybem, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se