Toom Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 (upraveno) Well done, master! Upraveno 27. listopadu 2017 uživatelem Toom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Díky, tak a pokračujeme s titankama od Certiny, tentokrát se vše dokonce obešlo bez veselých příhod. Foto před: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Foto po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Krásný, Jeronimo. Už máš ten web? Tohle musíš prodat i mimo komunitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 no veru ide ti to odruky.titan brusis/lestis inak alebo je to rovnake ako s ocelou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Krásný, Jeronimo. Už máš ten web? Tohle musíš prodat i mimo komunitu.Díky, nějaký web jsem si postavil.Jen nemám zaregistrovanou doménu nebo jak se tomu říká. Ještě si ujasňuji nějaké věci a za rok by to mohlo být funkční. no veru ide ti to odruky.titan brusis/lestis inak alebo je to rovnake ako s ocelou?Dík, všetko rovnako. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Parádní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Dělat ze starých hodinek nový, z hnusných krásný. Věštím, že budeš zavalen prací a zblázníš se z toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Jeronimo - Ad web - To moc rad slyším. A držím vsechny palce !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 (upraveno) Krasna prace- a pak ze titan nejde prelestit:-)( Upraveno 29. listopadu 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Parádní :-) Dělat ze starých hodinek nový, z hnusných krásný. Věštím, že budeš zavalen prací a zblázníš se z toho. Jeronimo - Ad web - To moc rad slyším. A držím vsechny palce !!!Díky. Krasna prace- a pak ze titan nejde prelestit:-)(Díky, zatím nebyl problém, asi dobrá karma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Na vysledek prelesteni titanu jsem byl hodne zvedavej. Moc pekna prace ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 (upraveno) . Upraveno 29. listopadu 2017 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Ta luneta je taky titan? Sem ho snad nikdy neviděl tak vyblejskanej. Jinak budu opakovat to co kolegové. Je radost se na ty proměny koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Souhlasím všichni říkají ze titan nelze rozlestit tady je důkaz ze to jde Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Krásná práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Tyhle Jardovi práce mi nepřijdou jako nějaké dobré řemeslo..................................mně to přijde jako sakra hodně velký umění!! Na tohle se nedá koukat jinak než s otevřenou ústy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Pravda Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 (upraveno) Na vysledek prelesteni titanu jsem byl hodne zvedavej. Moc pekna prace ;-) Ta luneta je taky titan? Sem ho snad nikdy neviděl tak vyblejskanej. Jinak budu opakovat to co kolegové. Je radost se na ty proměny koukat.Ano, luneta je z titanu a původně leštěná. Musel jsem ji dělat na dvakrát a ještě jednou by to určitě snesla, kvůli hloubce některých šrámů. Ocelová byla snad jen korunka. Tu jsem taky přeblejskl. Ony právě tyto detaily dělají ten správný šmrnc. Nemám rád, když do toho někdo hodí vidle způsobem, že z kombinace brusu a lesku udělá třeba celo lesk. Souhlasím všichni říkají ze titan nelze rozlestit tady je důkaz ze to jdeLze, ale někdy není titan jako titan. Vždy musím někde na nejméně bolestivém místě zkusit co to bude dělat. Třeba zrovna luneta mi moc dobře o proti zbytku nešla.Ovšem můžu potvrdit, že titan dřív zajde, jakoby zaoxiduje a o svůj lesk částečně přijde. Pokud by se nemusely řešit škrábance, tak by šla oxidace určitě sundat nějakým přípravkem, aniž by se muselo leštit. Krásná práce Pravda Jinak ještě jednou díky a tady připomenu další kousky s titanem. Už mnohokrát jsem dělal tah na Seiko MM s titanovou sponou, bez problémů včetně vyleštění hran. Pak extra komplikovaný tah z ještě komplikovanějších hodinek Ball. Kombinace oceli a titanu. Všimněte si na tmavších titanových článcích jsou vyleštěné fazetky o několika desetinách milimetru, tak jako na ocelových vnitřních částech. Opravdu materiálu nebo kombinace materiálu se nebojím, spíš kombinací brusu a lesku. To je někdy peklo vymyslet jak se dostat někam kde není místo a ještě v nevhodném úhlu. Edit: Takže už se těším na své první fullgoldy, které dostanu pod kudlu. Upraveno 29. listopadu 2017 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Na boží hod jsem měl doma takovou rutinní záležitost: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se