Jeronimo Odesláno 22. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PELDOLINO Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Jary, tebe je v FMC proste skoda ! Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 .... já vím, já to vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 (upraveno) Ještě jednou díky a jak jsem slíbil, tak po skoro měsíci budeme pokračovat na téma Seiko MM, které někdo přeleštil cape codem hlava nehlava. Myslel jsem, že o to méně budu mít práce, ale stejně jsem samotný lesk musel vyladit ještě jednou. Brus bude o něco jemnější než originál. Brus spodní strany jsem vzal jen jednou a lehce. Jak by řekl můj syn.....hustéééé A další level je už jenom GS... Upraveno 22. ledna 2018 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Fantastická práce. Klobouk dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Jarku, nádherná práce jako vždy...Budu se ti muset zase ozvat, mám něco v šuplíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denda Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 To jeden žasne,co se z toho vždycky nakonec vyklube za parádu."Krásná machrovinka" ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 říká se, že z hovna bič neupleteš, ale tady zdá se to neplatí. Super práce ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Mně se líbí, jak na to jdeš citem, výsledky jsou exkluzivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 .... já vím, já to vím.Slýcháváš to často, ale v tvým případě je to už umělecká činnost. Některý tvoje brusy maj vetší koule než originál.Já byl rád, že se mi podařil obnovit brus na nožkách od pouzdra. Poučen už další experimenty dělat nebudu.Leštění je relativně hračka, ale ty broušený plochy a aby byly ostré. Hmm. Filigránská prácička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Tvl, zase cumim jak puk. To je fakt husty. Jarku, jak ty to jen delas...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 krasa, zacinam sa tesit na moje 5ky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Jardo, já mám takový pocit, jestli Ty jsi s někým nepodepsal nějakou smlouvu.....A k podpisu jsi náhodou nepoužil husí brk a vlastní krev....Jinak to snad ani není možné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 normalne rozmyslam ze ti poslem manzelku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 normalne rozmyslam ze ti poslem manzelku... Tak ted jsi me odrovnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 tak záleží jestli očekává stav jako nová po příjezdu nebo aby si Jeronimo taky trochu zabrousil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Krásné Jardo,tak kdy přijdou na "přetřes" Seamastery ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 (upraveno) Díky všem kluci. Dnes jsem v práci šéfovi oznámil buď půjdu já a nebo kolega se kterým odmítám spolupracovat, tak se nám možná blyští na lepší časy krasa, zacinam sa tesit na moje 5ky Brzy.... normalne rozmyslam ze ti poslem manzelku... Aha, tak takovou nabídku jsem ještě nedostal. Samozřejmě jako vždy musíš dopředu poslat foto, abych věděl naco se nachystat. Krásné Jardo,tak kdy přijdou na "přetřes" Seamastery ????Uff.... brzy. Jen si všimněte, kolik uteklo času od poslední akce. Skoro měsíc. Opravdu není v mých silách dělat více než jeden, dva kousky měsíčně. Na tyto poslední dva jsem si vzal loňskou dovolenou. Možná se to časem zlepší. Upraveno 23. ledna 2018 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Haha, manzelka na prelesteni/prebrouseni u Jeronima..... Tady je to hodne slusnej oddil... jeste ze to tady manzelky nectou:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Kdyz si uvedomis jakou ma mistr Jeronimo pracku, tak... tak je fakt dobre, ze to tu nectou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se