Přejít na obsah

Atelier Jeronimo - fotografie hodinek

Jeronimo

Doporučené příspěvky

Díky kluci. Co se tahu a týče, ten teď hodnotím na 90% stav. Spona 95% Nejsem mašina od Omegy, takže drobné nedokonalosti se najdou. Navíc opravovat práci po někom je docela fuška. Hodinky samotné nebyly v nějak špatné stavu, proto jsem volil velmi citlivý přístup. Spíš mi šlo o to definovat znovu co je broušené a co leštěné. Žádné hluboké zásahy oproti tahu, který jsem musel řešit radikálněji. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Padám ze židle!

Omegy jsem takhle omleté už bral a při koupi jsem trochu doufal, že po vzhledové stránce (funkčn? jsou zcela OK) půjdou dát do lepšího stavu. To jsem ovšem netušil, že mi v První gottwaldovské hodinky uvedou do stavu skoro nových. Tvl teď budu muset doplatit rozdíl mezi nákupní cenou a původní ceníkovkou, sakra, jdu shán?t prachy :D

Jardo, moc děkuju a smekám.

Odkaz ke komentáři

Práce je to nádherná smekám! Ale dle popisu v inzerátu přijít takhle dojebané hodinky mě hodím je majiteli na hlavu!

Hodinky jsem přebíral osobně, žádné překvápko se nekonalo, navíc ve fotovlákn? majitele byl jejich stav zachycen věrn?. No a v inzerátu je napsáno, že vnější vzhled je řešitelný, a díky šikovnosti Jeronima tomu tak skutečně je :D

Já bych to už uzavřel - vlákno má primárně sloužit jako ukázka práce První gottwaldovské, škoda přeškoda, že něco podobného nenabízejí další profíci. Na finálním stavu hodinek mi hodně záleželo, a díky tomuto vláknu jsem se nakonec rozhodl pro Jardu a hodinky mu osobně odvezl.

Odkaz ke komentáři

Padám ze židle!

Omegy jsem takhle omleté už bral a při koupi jsem trochu doufal, že po vzhledové stránce (funkčn? jsou zcela OK) půjdou dát do lepšího stavu. To jsem ovšem netušil, že mi v První gottwaldovské hodinky uvedou do stavu skoro nových. Tvl teď budu muset doplatit rozdíl mezi nákupní cenou a původní ceníkovkou, sakra, jdu shán?t prachy :D

Jardo, moc děkuju a smekám.

:) Díky

Práce je to nádherná smekám! Ale dle popisu v inzerátu přijít takhle dojebané hodinky mě hodím je majiteli na hlavu!

Díky.

Fotky vypadají dramatičtěji než hodinky v reálném stavu. Jsou pořizovány za horších světelných podmínek záměrně tak, aby toho vylezlo co nejvíce defektů. Naproti tomu mám problém od fotit hodinky po přeleštění, protože má stará G11 má problém s ostřením lesklých předmětů.

Jardo, klobouček jako vždy! Máš zlaté ruce. Vzpomínám na bullheady, které byly u tebe, cos s nima dokázal udělat...

Díky.

Tak ted uz se nemusim bat vzit nejaky stary mrd.ky a nechat je vypucovat do nos stavu

Super prace, Jarku.

:) Dík.

Páni! Přesně tyhle Omegy jsem držel v ruce a teda podle fotek jsi se s nimi moc parádně vypořádal! Hlavně na tahu je vidět obrovský kus práce! Opravdu smekám, moc hezky uděláno!

Martar: Kvalitní lázně si jim dopřál! Výborná volba!

Dík. Na tahu jsem se vyřádil. Hodinky jsem dělal opravdu decentně a jen ty části, které byly v horším stavu.

wow, tohle je mistrovska prace! klobouk dolu

:notworthy: Díky.?

...

Abych jen neplácal tak přidám foto tahu na Suma, který se potkal s dlažbou. Hodinky to naštěstí přežily bez úhony. Vzhledem k jinak velmi dobrému stavu a přání majitele byl tah opravován pouze lokálně v místě poškození. Já jsem bez dovolení vylepšil ještě sponu. :)

Fotky před:

post-17158-0-11720000-1470251588_thumb.jpg

post-17158-0-73609300-1470251597_thumb.jpg

post-17158-0-21622200-1470251601_thumb.jpg

post-17158-0-88037200-1470251606_thumb.jpg

post-17158-0-58564100-1470251611_thumb.jpg

post-17158-0-44105800-1470251622_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

Skvělá práce, Jardo!

Tohle byl výsledek mého slavného držkopádu na nádraží v Kojeticích: četl jsem chronomag na tabletu, a hodil jsem strašnou držku přes betonový květináč na nástupišti. Během celého pádu jsem hodinky chránil (tablet letěl, ale přežil)... a tah jsem poškrábal až při vstávání vlastní neopatrností o dlažbu. Díky!

Odkaz ke komentáři

:) už jsem to dohledal, bylo to tehdy v přímém přenosu na chronomag... jo a byly to Neratovice, ne Kojetice. Už je to nějaký pátek, tak jsem to popletl :)

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13658-co-mě-právě-naštvalo/?p=1453093

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...