Pavelpu27 Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Hoši, nedávno dával chobot na úvodní stránku odkaz na dílnu svého taťky - http://kytary-vainar.cz/. Nechal jsem si u něj opravit starší španělu a musím říct, že je to poctivej skromnej fachman, kterej umí. Má na dílně jednu šestu a jednu dvanácku jumbo a zvlášť ta dvanácka je fantastická. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Asi sem se zamiloval.https://gretschguitars.com/gear/build/solid-body/g6131-my-malcolm-young-signature-jet/2411916821 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 (upraveno) Trochu jsem si zautracel, vyzkouším to zítra. Upraveno 28. června 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Asi sem se zamiloval. https://gretschguitars.com/gear/build/solid-body/g6131-my-malcolm-young-signature-jet/2411916821Hm, to je jako na dodělání si podle vkusu každého soudruha? Zajímavá myšlenka. Ale ebenový hmatník a nultý pražec kvituji se souhlasným mručením. Tak jsem si to nechal udělat na akustice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 To neni na dodělání, to je signature model M. Younga, který v tomhle setupu hrál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Aha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Tak uznávám, že je to trošku drahá vopičárna ale jako každej, kdo si takovoudle blbost koupí předpokládám, že do mě kus Malcolma vstoupí. Snad až na tu demenci ale mráz kopřivu nespálí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Vstoupí. Já mam Fender Jaco Pastorius bezpražec, má teda snímače oba, je celej odřenej a olezlej a takhle hrajem s klukem. Jako do nás taky trochu vstoupil, a bez tý bipolární poruchy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Vstoupi. 1965 Fender Jaguar signature K.Cobain stage worn. Uz nosim cerny Conversky a herak je jen otazka casu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 (upraveno) Hele, Vojte, to sem fakt nevedel, ze bezprazcova basa tam ma ty prazce naznaceny. Celej zivot se trapim predstavama, jak to ty basaci trefujou. A ten kluk ti nejak roste, bych rek.Seamaster: Zrovna dneska sem na ty Mustangy koukal, to ti je tak seredna kytara, ze vubec nevim jestli by mne taky nesla jednou k pleti... Jo a herak prej neni vubec tak navykovej, jak se tvrdi. Sem cet.A ten Gretsch bude az 11/2018, to nevim, co do ty doby provedu. Upraveno 29. června 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Leda prd... PRS Silver Sky John Mayer Byl jsem se podívat v ložnici a Jennifer Aniston nikde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 (upraveno) To je ta zenska, jak nema mimiku? Bud rad - bys hral a vona by jen tak koukala a nehla brvou. Upraveno 29. června 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Hele, Vojte, to sem fakt nevedel, ze bezprazcova basa tam ma ty prazce naznaceny. Celej zivot se trapim predstavama, jak to ty basaci trefujou. A ten kluk ti nejak roste, bych rek.Seamaster: Zrovna dneska sem na ty Mustangy koukal, to ti je tak seredna kytara, ze vubec nevim jestli by mne taky nesla jednou k pleti... Jo a herak prej neni vubec tak navykovej, jak se tvrdi. Sem cet.A ten Gretsch bude az 11/2018, to nevim, co do ty doby provedu.Mustang jeste jde, ale ten Jagstang co designoval primo Cobain pro Fender, to je obludka:)Ad Jaco jazbass- jedna se o kopii basy Jaco Pastoriuse a ten z ni fretless vyrobil tak, ze vytrhal prazce klestema na nehty a jarky zatmelil. Rikal ji bass of doom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Právě, takže ty linky jsou vidět a líp se tam orientuješ. A Jaco pak na hmatník navrstvil epoxidovou pryskyřici, a tak je to i na týhle krásný base. Ale jsou i bezpražce bez linek, jen s tečkama na okraji hmatníku.Nojo, klukoj budou v srpnu dva, teď máme tu novou, šestitejdení holčičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Tady bych si vybral neco pro radost https://kytary.cz/boutique/boutique-kytary/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 (upraveno) Je to diskutabilní. Cca třetinu těch kytar jsem měl v ruce (část před stěhováním z Bráníka na Děkanku, část po). Většina z nich kromě roku výroby ničím výrazně nevyniká, japonská produkce potom hlavně tím, že už se nedělají a u nás jich není tolik po bazarech. Cenovka je o cca 20 - 25% přestřelená. Výjimkou jsou ty LesPauly, protože ty jsou povětšinou z doby, kdy ještě měli v Memphisu výstupní kontrolu a drobné nedokonalosti navíc setřel zub času... Druhou výhodou je, že ty butikové kytary vzal do ruky technik a dal je trošku do cajku. Což se novodobé produkci stejných značek, které tam ohmatané a občas s narezlými strunami visí, říct nedá. Upraveno 30. června 2018 uživatelem mmako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Mě se tam íbili ty Japonci. Jsou dražší ale zase člověk neriskuje fake nebo skládačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Dal jsem na precisiona hliníkovej, zlatě anodizovanej pickguard a jsem z toho uplně šťastnej! A má skvělej, tlusťoučkej a dřevěnej zvuk, kterej jsem vždycky chtěl, i když jsem dlouho precisionu odolával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Jako ze ve zvuku poznas z ceho je vyrobeny picguard? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Ne, to jsem myslel tu basu, blbě jsem to zformuloval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se