Karlos Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 Ale stejne jsou to machri, ti soudci ze Slovenska. Tady se ten soudni spor tahne roky a oni uz v tom maji jasno.Elton jsou underwassermani a MPM je ten jediny "pravy" Prim. Pred jejich justici smekam kloboucek a odhazuji jej v dali .............. .(nejde mi na founu najit blici smajlik)A jak jsi ty (a bez informací a bez soudu) došel k jednoznačnému závěru a máš jasno?
Hardslimer Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 Jak to myslis?Ja psal ironicky o verdiktu soudu v SR.
Karlos Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 No jak jsem se ptal. Nevíš co rozhodli, jak, proč, nic, ale je ti z nich zle. Tak zřejmě víš víc, víš co je správně, proto mě zajímalo jak jsi to zjistil?
Hrabe_X Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 Jednou je MPM majitel značky Prim, tak když by prodávali primeráky, tak s tím nic neuděláme. Je to čistě právní záležitost, tak jí nechme právníkům. Většina lidí, kteří ještě v dnešní době nosí hodinky a chtějí z nějakého důvodu Primky, tak do nich stejně nebudou investovat víc, jak 10tisíc korun a za to stejně nic jiného než dovoz Čína koupit nejde. A hodinky MPM celkem slušně fungují. Měl jsem kdysi MPM quartz s 200m vodotěsností a byly naprosto nezničitelné, je až neuvěřitelné co vydržely (měly nápis MPM, o Primu ani zmínka). Šteloval jsem jenom zimní/letní čas a rozjely se za půl roku do 10ti sekund. Tušil jsem, že je to jakási česká značka a nevěděl jsem, zda mají cosi s Primem nebo jsou dovezený z Číny a bylo mi to vlastně i úplně jedno. Prostě fungovaly a jednou za 3roky jsem nechal vyměnit baterku. Vydržely mi mnohem déle než Casio, Sharp a podobné kaše v podobné cenové hladině, kterým s mojím zacházením divokého mladíka leda upadaly ručičky nebo byly utopeny. Tehdy jsem nosil hodinky, abych věděl kolik je hodin (mobily byly v plenkách) s tím, že je stejně rozflákám, tak mi byla značka fuk. MPM mi nabídlo skutečnou vodotěsnost 200m za dobrý peníze, tak jsem je koupil a byl spokojenej. Klidně bych je koupil zase.Co tím chci říct?To že Franta traktorista si klidně od MPM Primky koupí a budou mu léta sloužit a on na ně bude léta kašlat, dokud se mu nerozpadnou na ruce, stejně jako jeho táta a děda s masovkama od původního "pravého" Primu. Takže "levej Prim" tu práci pro lidi dělá dobře. Dělá i dobře práci pro snoby, kteří chtějí drahé hodinky, jsou ochotni investovat do hodinek a jsou líní si o hodinkách cokoliv zjistit, jenom chtějí utratit peníze a říkat že to jsou hodinky za "tolik peněz". Takoví kupci tupci jsou i u Omegy a jiných značek a je jim úplně jedno, že Omega je Swiss made, jde jim jen o to, že může říct, že za hodinky dal 180tisíc korun a ani neví, co v tom je za kalibr nebo zda to má nějaký historický odkaz. MPM je peněz rádo zbaví, co za to dostanou se nebudu raději ani vyjadřovat. Ale asi budou mít funkční hodinky a budou spokojeni. Zrovna před týdnem mi volal známej, zda si má koupit Omegy nebo Breitle, a které jsou jakože honosnější značka. Vybral si hodinky za ca 150tisíc a po půl hodině mých argumentů a hledání dle mého nezávislých technických rozdílů, které měly pomoci rozhoudnout, se mě zeptal, jestli to jsou automaty nebo baterkáče. Prostě to neřeší, jsou to drahé hodinky a on je chce jen proto, aby bylo vidět, že na ně má. Tak jsem mu řekl, ať si připlatí za Rolády a ukončil hovor. Elton zachrápal, přišel o značku, tak by měl přestat kňučet, soudit se a začít vyrábět kvalitní "Eltony", ne jenom předražené Primky bez loga, často v podivné kvalitě s vysvětlením, že to logo je fuč, ale možná si ho někdy vybrečí celé nebo jeho část zpátky.Že vychází z původního Primu by byl jen historický odkaz a stejně již nedělají masovku za pár peněz. Když bude mít kvalitní hodinky a kvalitní servis, zákazníky si najde bez ohledu na jméno. Je mi smutno, že jeden od druhého kopírují, pomlouvají se a dělají si naschvály. Mohl jít každý svou vlastní cestou. Je to jen důvod, proč už nechci ani jedny.Nechci mít doma "zoufalé hodinky".
zekon7302 Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 Sranda je v tom, že soud v r.2016 rozhodl, MPM nedoložili věrohodné důkazy, znalec jejich důkazy zhodnotil jako podvth. Na základě toho soudl zakázal MPM užívání loga, ti se ovšem odvolali, a až se zas bude rozhodovat, tak to prostě užívají.
Roman-ZA Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 A safra. Mas pravdu. Ted to ctu. A uz celkem dlho.Takze prohibice na Elton Primky. Notomeposer. Kdyby to nejak skodilo zdravi, tak ani nepipnu. Ale toto?!Svoboda v SR dostava na prdel...... nie, v Ziline, na Slovensku a co s tym spravis? predajcovia tu to beru za jediny pravy original a ja s nimi hadat nebudem.Zekon, spravodlivost je slepa a dava si na cas. ako som povedal, ani pan Tau sa uz v tom nevyzna. miesto toho, aby sa spojili a robili hodinky pre vsetkych, tak vedu zabo-mysie vojny a my sa tu kvoli tomu hadame, miesto toho, aby sme sa tesili z hodiniek.
Hardslimer Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 No jak jsem se ptal. Nevíš co rozhodli, jak, proč, nic, ale je ti z nich zle. Tak zřejmě víš víc, víš co je správně, proto mě zajímalo jak jsi to zjistil?Karlosi, vazim si te. A proto s tebou tu tvoji hru hrat nebudu. Ber to tak, ze jsem se vyjadril k verdiktu soudu CR vs SR. Zbytek nechavam na tobe.
Návštěvník Ondra Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 Zcela trefný shrnutí stavu věci Jsem jineho nazoru, z vetsi casti je to snuska blabolu, vic to komentovat nebudu.
kuncák7 Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 (upraveno) Jsem jineho nazoru, z vetsi casti je to snuska blabolu, vic to komentovat nebudu.Radsi nic. Muj nazor je ten, ze tu stejne nic nevyresite, jen se tu budou dohadovat - zastanci Eltonu a ti, co je jim to jedno, max lito, kam to zaslo.Skoda. Upraveno 30. října 2018 uživatelem kuncák7
Návštěvník Ondra Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 Tak hlavne tyhle vasnivy debaty tu uz probehly pred X lety, vse podstatne bylo receno a od te doby se nic zadadniho nezmenilo. Soudni spory stale ukoncene nejsou, takze tenhle adsurdni stav dale pokracuje. Mne by treba vubec nevadilo, kdyby si novomeststi paralelne budovali a posilovali znacku ELTON, klidne pro premiovejsi rady - to se ale bohuzel nedeje. Takze az jednou soud rozhodne definitvne, bude jedna strana v pytli.
Karlos Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 Ono už to teď ani rozhodnout nejde. Obě strany mezitím investovaly, budovaly, pracovaly na nějaké imidž,.. To si nikdo nedovolí zaříznout.
Hrabe_X Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 kuncák7 - přesně tak.... pravda je stejně jen otázkou právního výkladu a jejím ohnutí na jednu nebo druhou stranu. Bylo mi jasné, že zastánci Eltonu se po mém slohu hryznou do zadku (čti do p*dele), ale nebylo to myšleno jako provokace. Prim pro mě skončil s kalibrem 68 a nejbližší je mi kalibr 66. I když je nenosím, rád si poslechnu tikot strojku čistě z nostalgie. Nový Prim je už jenom jeden velký, smutný, rozpolcený nesmysl.A že by někdo koupil mechanické Primky synkovi např. k 15tým narozeninám nebo při nástupu do školy? Proč bych ho proboha trestal, když za pětinu ceny koupí automaty od Seika v super kvalitě? Kde je tedy ta spolehlivá, mechanická tuctovka Primu, na kterou všichni vzpomínají a jsou ochotni se kvůli ní hádat? Když to umí Seiko, proč to neumí Elton? Ať soud dopadne jakkoliv, bylo by dobré, aby zůstal jen jeden Prim. Přál bych výhru Eltonu, ale musel by mít tah na branku jako MPM.
huz46212 Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 Než se nějak rozhodne, tak většina pamětníků PRIM bude v kytkách a mladší generaci ta značka neřekne naprosto nic. A bude to vyřešeno přirozenou cestou.
Hrabe_X Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 Než se nějak rozhodne, tak většina pamětníků PRIM bude v kytkách a mladší generaci ta značka neřekne naprosto nic. A bude to vyřešeno přirozenou cestou. Asi to bude lepší, než současná křeč.Mládežnící nosí raději chytré hodinky nebo jen mobil. Pro ně má větší váhu nakousnutý jablko a další elektroznačky s hromadou funkcí.Prim jako značku si puberťáci nepamatujou už ani od babičky z mechanickýho budíku a ti mladší už nebudou tušit, že to je výrobce hodinek, natož český. :-)
stenly Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 Ta značka se šíří mezi lidmi dál a značku Prim zná v Čechách a na Slovensku skoro každý. Je to něco podobného jako Mikov a Eta. To, že to nenosí puberťáci ještě neznamená, že to nezačnou nosit v dospělosti. Nejvíce ceněné budou ty pravé Prim do roku 90. Vlivem zpackané privatizace, je Prim prakticky mrtvý. Pokud by se Eltonu podařilo vyhrát spor o značku, bylo by to krásné, ale moc tomu v dohledné době nevěřím.
huz46212 Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 Dnešní generace PRIM nezná a nemá k němu vztah. A pokud si budou v dospělosti něco kupovat z nostalgie, tak leda to, na co natrefili v dětství. Jinak z důvodu přestiže půjdou do swiss. A pokud něco na běžný nošení, tak jim je nějaká značka šumák. ETA je pak vyhledávána leda důchodci, a to ještě dotyční vesměs netuší, že dostanou jenom čínský shit.
Návštěvník Ondra Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 ETA je pak vyhledávána leda důchodci, a to ještě dotyční vesměs netuší, že dostanou jenom čínský shit.co to meles?
huz46212 Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 co to meles?Už nic, ten skvělej mlýnek od ETA se opět podělal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se