patprom Odesláno 9. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 A do třetice :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Gratuluji kamaráde , jsou krásné !!! P.S. Průša je úchyl :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Horší by bylo, kdybys je nechtěl a přesto koupil za velký peníz . Takle je to v pořádku. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 10. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Gratuluji kamaráde , jsou krásné !!! P.S. Průša je úchyl :-)))Děkuji, René ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 10. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Horší by bylo, kdybys je nechtěl a přesto koupil za velký peníz . Takle je to v pořádku. Gratuluji. Tak upřímě řečeno, nejsou to úplně nejlevnější hodinky ani za ceníkovku. Na druhou stranu je lepší si nějaký ten rok počkat a koupit si je u AD, než je přeplatit ;-) Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 10. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Abych nezapomněl, ještě přidám jednu ze včerejšího večera cvaknutou bez blesku. Ta zelená je prostě kouzelná a nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 11. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Asi je teď budu fotit častěji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 11. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Pár přírodních Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Zelená jim sakra sluší, můžu jen závidět a taky kur.va závidim . 40 holt není pro mne. A ta cenovka už vůbec ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Souhlas, zelená je super. Pokud jde o těch 40mm, nemyslím, že je to tak málo. I chlapům s medvědíma prackama sedí dobře ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 To jo, ale na mne je to malej cifr. To pociťuji hlavně když hodinky 42mm dolu nařizuji. Brejle mám na dálku a na blízko již 51 let odolávám Každopádně super a velká gratulace. Suby jsou u mne z normálních hodinek na jednom z nejvyšších postů. Pak už je HH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Keramické Suby 40 jsou na ruce OK. A to mám větší ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 13. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Ano, mohu potvrdit. Kolega Wizard má ruku pořádnou a sedí mu dobře ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 7. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Nějak jsem tady zapomněl přispívat, ale polepším se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 1. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Asi by to chtělo trochu oživit, jsem si řekl...dneska teda fotka mého psacího stolu s žabáky a mou oblíbenou knihou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 10. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Neokoukatelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Ti sem něco přihodím, snad neva... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 31. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 (upraveno) Jasně, budu rád, jen do toho! Já tady moc fotek nesypu, protože mi jednak (ty moje fotky) přijdou příliš monotematické a teď si od nich navíc dávám pauzu, aby mně neomrzely. Tady jedna pár dnů stará pro milovníky zelené Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. července 2020 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Tohle nemůže omrzet! Nevěřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se