Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Chlapi, uvažuju, že bych pořídil ten super krátkej Kalašnikov, řekněme taková příručnější účinnější pistole pro dům a zahradu, aby to zvládla i ženská. Máte nějaké tipy, kde a za kolik se to dá sehnat? Koukal jsem do zeleného sportu, ale ty cifry se mi zdají docela vysoké...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Špatně jsem to napsal. Měl jsem na mysli AKS-74. Menší než pistole to samozřejmě není, ale vážně je to prima do ruky. Kdysi jsem z toho střílel v automatu a kombinace velikosti a účinnosti je úplně super. Ještě uvažuji o pumpě, ale to v případě lámání chleba bude ženská mnohem hůř zvládat.

A s tím minovým polem. Chtěl jsem se rozepsat o čerstvém případu z okolí, ale raději to šířit dál nebudu.

Odkaz ke komentáři

V 1. 8. 2015 v 9:42, Tomas_2002 napsal:

A přitom na střelnici je ta .38 spec. jenom takové pšouknutí :D Zajímalo by mě jaké by to bylo si doma bouchnout z 7,62x39 nebo 5,56x45 :-) Podle mě by člověk půl hodiny nic neslyšel...

... a u nás v paneláku bych si tu dráhu projektilu nechtěl ani představit...

Odkaz ke komentáři

Když jsem ještě bydlel u našich ve Varnsdorfu, tak tam chlapík o tři paneláky níž hodil manželce a dceři do obýváku odjištěnej granát. To byla tehdy taky pořádná šupa až k nám. Už nemůžu najít ten odkaz, kdo ví, jestli v té době už byl internet....

Odkaz ke komentáři

V 3. 8. 2015 v 20:49, Tomas_2002 napsal:

Když jsem ještě bydlel u našich ve Varnsdorfu, tak tam chlapík o tři paneláky níž hodil manželce a dceři do obýváku odjištěnej granát. To byla tehdy taky pořádná šupa až k nám. Už nemůžu najít ten odkaz, kdo ví, jestli v té době už byl internet....

A byly ty dve uvnitr? Vzhledem k panelu je to jak "zaba v mixeru"... Tzn docela drsny zpusob vyrovnani se s minulosti...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem měl příležitost zúčastnit se, bohužel v roli diváka, střeleckého tréninku jedné z našich armádních složek. A udělalo mi to radost, na jejich instruktora bych určitě neměl, tetovaný, fyzicky zdatný kluk, sledovat ho byl zážitek,manipulace se zbraněmi, taktické postupy i střelba byl elegantní balet. Ale skupinu 4 vojáků, které jsem mohl sledovat při střelbě pistolí a brokovnicí, bych si "dal k snídani" snad i dnes, kdy min.10 let IPCS nestřílím, aspoň s pistolí (s brokovnicí nemám zkušenost). No, asi bych si musel dát pár tréninků abych mohl soutěžit s kamarádem (snad si pár tréninků dáme spolu), který mi účast dohodl a možná s jedním jeho kolegou. Se zbylými dvěma (další skupiny jsem nesledoval) by mi to po pár cvičných ranách připadalo jako vraždění neviňátek, bylo vidět, koho to baví, kdo má zájem se zlepšovat a kdo to chce jen přetrpět. Ale je pravda, že kdysi nás vedl špičkový střelec a 2x týdně jsem vybouchal kolem 250-300 patron.   

Odkaz ke komentáři

No kedze je tu aj taketo vlakno tak sem supnem moj postreh. Niekto sa tu pytal na CZ P-07. Mam tu 2 generaciu a je to super zbran, super zbran. A to som mal od HK, Glock, Grand Power az po neviem vsetko...kto sa nevie rozhodnut chodte do to...

2271d5b888db1645bfab042cabcdcbbf.jpg

Odoslané z D5503 pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík
  V 3. 8. 2015 v 20:49, Tomas_2002 napsal:

Tak vono hazet nevodjistenym granatem, to je zlomek toho efektu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...