Pozorovatel Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Ne-e, jsem členem tady https://www.strelniceorlovaporuba.cz/
Anton_ Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června (upraveno) Zdravím všechny dobré lidi Ptám se za kamaráda. Kamarád podědil po pradědovi starou kulovnici(nikde neevidovanou) viz fotky. Pogooglil jsem, že by se mohlo jednat o GECO MG STAHL SxS Double Hammer 16 Ga, která se měla vyrábět v letech 1891-1935... Zbraň je znehodnocena - jsou něčím zalité obě hlavně, ale samozřejmě bez jakékoliv dokumentace. A teď ještě do pondělka probíhá zbraňová amnestie. Ohlášení podléhají jen zbraně vyrobené po roce 1890 Což by tahle teoreticky tedy nesplňovala... A ten kamarád má shodou okolností i ZP - skupiny - A, B, C, E A teď ten dotaz. Jít to zlegalizovat nebo to nechat vyset na zdi? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. června uživatelem Anton_
bohus76 Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června (upraveno) Není to kulovnice, nýbrž brokovnice lancasterka ( ty venkovní kohouty). A pokud má znehodnoceny hlavně a kamarád má zbroják,nechal bych to tak. A když ti visí,tak měkký ( s měkkým). Upraveno 24. června uživatelem bohus76 1
Anton_ Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 11 minutami, bohus76 napsal: A když ti visí,tak měkký ( s měkkým). Tvl, to je peklo... až jsem zčervenal - nechám to tam neupravený -> pro budoucí generace
Kairos Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 3 minutami, Anton_ napsal: Tvl, to je peklo... až jsem zčervenal - nechám to tam neupravený -> pro budoucí generace Ja bych to zlegalizoval, nic to nestoji a ty budouci generace, co k tomu nebudou mit zadny vztah, to muzou alespon legalne prodat 1
gunman Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Uklízím sklady a našel jsem několik sad dílů na kdysi vyráběné malorážky. Tak z toho udělám 5-10 flobertek. Železo mám zmáknutý, na pažby snad někoho seženu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Dez123 Odesláno před 29 minutami Nahlásit Odesláno před 29 minutami Kdybyste někdo zvažoval prodej prcka od NAA v 22 LR dejte vědět, nějak před rokem tu myslím jeden proběhl. Díky Ona je to sice taková blbina, ale hrozně hezká a rád bych jí měl v trezoru. A do šortek na léto ideál
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se