Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Carpaccio dobrý, já jsem zatím spokojenej s CZ75 Compact, ale mrzí mě nekompatibilita s bajonetovejma baterkama a podobnejma tech-blbůstkama. Ale na intuitivní střelbu je ta číza parádní.

Ja na CZ75 nemuzu rict krive slovo.

Chapu argument odpurcu, ze "petasedma" pro cesky trh je oproti vyvoznimu kusu skutecne druhorade kvality. To je smutny a pro mne ne uplne pochopitelny fakt.

Nicmene i mezi temi ceskymi kousky se da vybrat - mas-li prilezitost vybirat z peti, nebo spise deseti, kusu.. Coz byl pripad moji CZ 75B (fullsize), kterou miluji pro jeji absolutni presnost a neuveritelne prijemne chovani.

Kdyz jsem si koupil Jericho, o kterem mi vsichni tvrdili, ze je to "nejlepsi ciza", byl jsem peprne zklaman..

Takze za mne - je-li CZ75 poradne slicovana, je to jedna z nejlepsich zbrani, jake se daji koupit... A v pomeru cena/vykon je skutecne na vrcholu pomyslneho zebricku.

Jen se mi s tim fullsizem uz nechtelo tahat, tak jsem trochu odlehcil.. :)

Odesláno (upraveno)

carpaccio: Já měl fullsize a brácha compact - ale protože jsme si po těch zbarních vzájemně pokukovali a mě navíc čekal výcvik, tak jsem si řek, že začnu rovnou s kompaktem, ať v tom pak nemam maglajz a vyměnili jsme to. Mám ještě PPK, ale to je naprd, než tu malinkou rukojeť nahmátneš končíš...

Upraveno uživatelem bandicoot
  • po 3 týdnech...
Odesláno
Mám ještě PPK, ale to je naprd, než tu malinkou rukojeť nahmátneš končíš...

Mám PP a taky je prťavej do ruky,malíček mi jistí zásobník zespod a než se nacpu ke spoušti to taky trvá, ale je přesnej

Odesláno (upraveno)

Když jsem se prokousal příspěvky některá militantnost mě překvapila dospěl jsem souhlasně s bandicootem k názoru,že že vše špatné světě mohou myslivci,židi a kuřáci

BTW jinak mnohé příspěvky zde by se krásně vyjímaly v Blesku,AHA a jiných intelektuálních tiskovinách

Jinak myslivost dělám 30 let,máme pravidelně každý rok 8 brigád na sázení stromků čistění pasek, sbírání bordelu po občanech nemyslivcích / plasty pneumatiky a další odpad/ to je tedy za těch 30 let asi 1500hodin.K tomu krmení atd.Až ti z vás,co nejvíce brojí proti myslincům udělají totéž,bude ten les vypadat jinak než vypadá .

A k tomu chlastu nevšiml jsem si,že by konzumace na myslivecké schuzi byla větší než na srazu chronomagu-ostatně je mi to jedno,protože stejně jsem tam autem,takže jsem na nealku :guitar:

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
Když jsem se prokousal příspěvky některá militantnost mě překvapila dospěl jsem souhlasně s bandicootem k názoru,že že vše špatné světě mohou myslivci,židi a kuřáci

.....a číňani ještě :thumbsup_anim:

Odesláno

Jo, a proto MASADA MAGPUL forever! :thumbsup_anim: Je to sice amíkovskej kvér, ale ať mne někdo přesvědčí o tom, že MASADA je tam náhodou .....

Odesláno
Jak jsem říkal na začátku - myslivci jsou prostě jinak uvažující jedinci (záměrně neužívám slova myslící). Jiank díky za vaše příspěvky bubáku a zemane, jen potvrzujete co již bylo napsáno.

Ja jen nechapu,proc hazite vsechny do jednoho pytle,tot vse .

Odesláno
Carpaccio dobrý, já jsem zatím spokojenej s CZ75 Compact, ale mrzí mě nekompatibilita s bajonetovejma baterkama a podobnejma tech-blbůstkama. Ale na intuitivní střelbu je ta číza parádní.

Jo souhlasim mel jsem 2 a byl jsem spokojenej i jsem jeden cas laboroval hokusy pokusy s prebijenym strelivem i jsem pokousel strilet podlaboravanym strelivem a vysledek byl luxus ,ciza vsechno zblajzla ,myslim ,ze spousta zbrani by s tim strelivem mela problem aby fungovala bez zavad

Odesláno
Ja jen nechapu,proc hazite vsechny do jednoho pytle,tot vse .

To je přirozená tendence vycházející ze statistiky a principu zevšeobecnění....

BTW jinak mnohé příspěvky zde by se krásně vyjímaly v Blesku,AHA a jiných intelektuálních tiskovinách

Jinak myslivost dělám 30 let,máme pravidelně každý rok 8 brigád na sázení stromků čistění pasek, sbírání bordelu po občanech nemyslivcích / plasty pneumatiky a další odpad/ to je tedy za těch 30 let asi 1500hodin.K tomu krmení atd.Až ti z vás,co nejvíce brojí proti myslincům udělají totéž,bude ten les vypadat jinak než vypadá .

A k tomu chlastu nevšiml jsem si,že by konzumace na myslivecké schuzi byla větší než na srazu chronomagu-ostatně je mi to jedno,protože stejně jsem tam autem,takže jsem na nealku :guitar:

stačilo by, kdyby tam elespoň nenosili a nenechávali ten bordel.. a když někoho viděj jak to dělá tak mu něco řekli....

Odesláno

Diky Conrade ,tento prispevek me potesil ,diky :D

Odesláno
To je přirozená tendence vycházející ze statistiky a principu zevšeobecnění....

stačilo by, kdyby tam elespoň nenosili a nenechávali ten bordel.. a když někoho viděj jak to dělá tak mu něco řekli....

Jenze to bYs potom musel resit ozralce za volantem a zlodeje a tak ,Tady tvrdite myslivci jsou spatny strileji pejsky a zviratka

a nic jinyho nevidite,mam pocit,ze si clovek vybira vzdycky to spatny ,ale ocenit,ze dela nekdo uzitecnou dobrou vec ??? :-)

Odesláno
Jenze to bYs potom musel resit ozralce za volantem a zlodeje a tak ,Tady tvrdite myslivci jsou spatny strileji pejsky a zviratka

a nic jinyho nevidite,mam pocit,ze si clovek vybira vzdycky to spatny ,ale ocenit,ze dela nekdo uzitecnou dobrou vec ??? :-)

Ale, ale? To je překvapení.. a neplatí tohle o všech profesních skupinách od policajtů, přes myslivce až po politiky? Platí.. tak co se kurva divíš... :thumbsup_anim:

Odesláno
Ale, ale? To je překvapení.. a neplatí tohle o všech profesních skupinách od policajtů, přes myslivce až po politiky? Platí.. tak co se kurva divíš... :thumbsup_anim:

Ja jen tak :P

Odesláno

Pánové alkohol a myslivec patří k sobě . Vždyť mají i svoje pití . Stará myslivecká . Víte o jiné zálibě která má svojí značku chlastu? Kamarád je z vesnice a vzpomíná , že když jako kluci naháněli zvěř , tak jim o přestávce když se střelci zahřívali , dali pár patron aby si kluci zastříleli do plechovek . Holt jsou jiné časy , ale vraždějí se furt stejně , i bez chlastu .

Odesláno

zapomněl jsi na muslimy a černé tlamy

Odesláno (upraveno)
Pánové alkohol a myslivec patří k sobě . Vždyť mají i svoje pití . Stará myslivecká . Víte o jiné zálibě která má svojí značku chlastu? Kamarád je z vesnice a vzpomíná , že když jako kluci naháněli zvěř , tak jim o přestávce když se střelci zahřívali , dali pár patron aby si kluci zastříleli do plechovek . Holt jsou jiné časy , ale vraždějí se furt stejně , i bez chlastu .

Podle tvé neochvějné logiky byla královna Alžběta permatně pod parou,protože Queen Elizabeth je neobyčejně příjemné pití.

A abych se nedotýkal korunovaných hlav měl jsem možnost ochutnat značku Old Fisherman také stála za hřích

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
Podle tvé neochvějné logiky byla královna Alžběta permatně pod parou,protože Queen Elizabeth je neobyčejně příjemné pití.

A abych se nedotýkal korunovaných hlav měl jsem možnost ochutnat značku Old Fisherman také stála za hřích

No fuj , samá cizina . Patrony máš určitě taky cizí . A mluvil jsem o zálibě . Snažíš se z toho vyklouznout .

Odesláno (upraveno)
No fuj , samá cizina . Patrony máš určitě taky cizí . A mluvil jsem o zálibě . Snažíš se z toho vyklouznout .

No tak tady máš likér Golf tuzemské produkce

http://www.liquere.cz/produkty.htm

a pokud by ti ani to nestačilo, staré úsloví říká komu smrdí rum tomu smrdí práce fajn Silvesra a Nový rok :cheers:

Pardon píši z PC přítelkyně a nepřihlásil jsem se Conrad

Upraveno uživatelem Tara

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...