Lunochod Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Z plukovníka bych udělal kannonenfutter a mezitím, co by držel linii bych utekl s rodinou do lesa To je pravda. Díky za radu. Dostal jsem na jiném foru nabídku na STI LS9 tak uvidíme, jak se to vyvine...s tím máš nějakou zkušenost ? Jeden čas jsem o LS9 tom přemýšlel, jako nové údajně byli problémové ale pokud se poladili tak byli ok. Je o tom jeden topic na střelectví. Jestli ti ju nechá za 13-15K tak bych to bral. Něco od Wilson či SVI se sem dotáhnout nedá? Jistě že dá, pokud ti nebude vadit cena kolem 100K a roční dodací lhůta.
Lunochod Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 A jak se s ním střílí? Mám ho v hledáčku, pokud se dokopu udělat ZPTak vyzkoušeno, velice příjemné, v ruce se mi to pomalu ani nehne.
Papaya Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 http://bazar.hunting-shop.cz/inzerat/136116-sti-ls9-9mm-luger/
ggrand Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 K čemu je dobrý ten bazmek vzadu? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lunochod Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 K čemu je dobrý ten bazmek vzadu? Buď to slouží jako poutko na pojistnou šnůru nebo je to full auto konverze.
ggrand Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 (upraveno) Právě mi to na poutko přijde jako blbost. A fullauto taky Viděl jsem to už na víc fotkách, ale nenašel k tomu ani slovo.edit: Myslím tím jako významově. Poutko na závěru... a automat celkově je blbost. Upraveno 23. června 2015 uživatelem ggrand
ggrand Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Vypadá to, že tu máme správnou odpověď... Ta díra na fotce vypadá jako závit toho táhla. Díky členu Alesh za objasnění. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lunochod Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 (upraveno) Proč by měl být automat blbost ? Taková kostička dozadu na závěr se běžně dělá. Zkus " glock full auto conversion kit" Upraveno 23. června 2015 uživatelem Lunochod
ggrand Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Myslím tím, že je to blbost, stupidita, co se nedá rozumně používat. Ne že to neexistuje
Lunochod Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Jo jo to máš pravdu. Bude to jak říká Alesh a taky děkuju za objasnění.
Tomas_2002 Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 http://bazar.hunting-shop.cz/inzerat/136116-sti-ls9-9mm-luger/ Díky za tip. S ním už jsem jednal předevčírem. Ale ta LS9 má o celém internetu opravdu bídné reference. Tak jsem to zavrhnul.
Tomas_2002 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Tak po zvážení všech pro a proti jsem i přes všechny svoje předsudky skončil u G19. Bych se nejraději neviděl......
gunman Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Tu zadní kostku na Glocku 19 jsem před lety měl. Je s tím spousta legrace, zvlášť pokud máte zásobníky na 33 a 100 nábojů. Ačkoliv se to u nás dá legálně koupit, namontovat to legálně nelze a provozovat taky ne.
tano Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Tak po zvážení všech pro a proti jsem i přes všechny svoje předsudky skončil u G19. Bych se nejraději neviděl......Dobra volba, nebud labut:).
Tomas_2002 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Ono je to zvláštní, že když chceš opravdu spolehlivou, snadno ovladatelnou, jednoduše rozebíratelnou, relativně lehkou, příjemně nositelnou zbraň se slušnou kapacitou zásobníku, na kterou seženeš díly a příslušenství úplně všude tak místo toho Glocku 19 fakt nemáš snad nic jinýho na výběr....
Fester Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Tomas_2002 taky jsem glocka nechtěl, měl jsem lepší pistoli, a nakonec jsem skončil u G26...
tano Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Tomas_2002 taky jsem glocka nechtěl, měl jsem lepší pistoli, a nakonec jsem skončil u G26...Souhlas, mel jsem HK USP, Berettu 92, Cz 75,85 a nakonec Glock 21 a tezka pohoda. V jednoduchosti je sila.
Ivan Lelák Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Ono je to zvláštní, že když chceš opravdu spolehlivou, snadno ovladatelnou, jednoduše rozebíratelnou, relativně lehkou, příjemně nositelnou zbraň se slušnou kapacitou zásobníku, na kterou seženeš díly a příslušenství úplně všude tak místo toho Glocku 19 fakt nemáš snad nic jinýho na výběr.... Nemyslím, že by nebyla jiná volba, ale přes opravdu dost zbraní (první revolver v r.1991) jsem skončil u Glock 30. Kdybych dál střílel závodně, asi by to nebyl on (ne že by to s ním nešlo, ale jsou tam priority, kterým lépe vyhovují jiné pistole), ale jako univerzální, 100% spolehlivá, jednoduchá, bezúdržbová a jakž takž nositelná zbraň nemá chybu. Vlastně skončil, nosím ho jen občas, jinak Ruger LCP, ale když si jdu semtam zastřílet, tak jedině s ním, když mi nevadí velikost, taky ho mám u sebe. Upravený, během hodně tisíc ran nikdy nezaváhal, je to můj parťák a už spolu asi zůstaneme.
Tomas_2002 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Nemyslím, že by nebyla jiná volba, ale přes opravdu dost zbraní (první revolver v r.1991) jsem skončil u Glock 30. Kdybych dál střílel závodně, asi by to nebyl on (ne že by to s ním nešlo, ale jsou tam priority, kterým lépe vyhovují jiné pistole), ale jako univerzální, 100% spolehlivá, jednoduchá, bezúdržbová a jakž takž nositelná zbraň nemá chybu. Vlastně skončil, nosím ho jen občas, jinak Ruger LCP, ale když si jdu semtam zastřílet, tak jedině s ním, když mi nevadí velikost, taky ho mám u sebe. Upravený, během hodně tisíc ran nikdy nezaváhal, je to můj parťák a už spolu asi zůstaneme. Hele já mám taky tři jednořaďáky, ale po tom výcviku teď jsem na to změnil názor. Sice se to skvěle nosí, na běžný střílení to taky není špatný, ale kapacita 6-7-8 je opravdu málo. Navíc mi G43 sebrala manželka, takže jsem si stejně nějakou zbraň musel koupit.
ToMa Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 To Tomas_2002:Ten výcvik mám taky v plánu - jen se nějak nemůžu rozhoupat...Taky jsem uvažoval o Glocku, ale nějak mě neoslovil. Stejně tak S&W MP a ani GP - měl jsem šanci si je osahat a i z nich střílet ve Střeleckém servisu u pana Ondry. Nakonec jsem koupil Taurus PT 24/7 G2 9mm - viz: http://www.taurususa.com/product-details.cfm?id=739&category=Pistol&toggle=&breadcrumbseries=247Ovládání oboustranné, spolehlivost dobrá i s přebíjenkama, kapacita velká (17 + 1), tunit (zatím) nepotřebuji - je sice trošku těžší než Tvůj Glock 19, ale protože nenosím moc často, tak váhu moc neřeším...Tak ať to střílí :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se