Cyril Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Tak to mám úspěšně za sebou. Kurnik nejsem zvyklej bejt takhle zkoušenej, kuňkal sem tam jak prvňáček.Tak to ti teda blahopřeju! Se trochu rozepiš! Dělal jsem zbroják již před pár lety a od té doby se to evidentně změnilo.
Fester Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Zmizíku, gratulace a vítám Tě mezi magory...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 (upraveno) No minule devět z devíti neudělalo tu praktickou část a dnes, s jiným chlapem, šestnáct z šestnácti udělalo. Byl korektní, spíš než aby házel nějaký špeky. Upraveno 7. ledna 2016 uživatelem Zmizík
Jarett Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 (upraveno) Já dělal ZP v roce 1996. Museli jsme, celá skupina asi pěti zkoušených, samozřejmě udělat testy, rozebrat a sebrat zbraň a nakonec nastřílet, ale jinak byly zkoušky v duchu přátelského popovídání (tehdy tam ještě jako návštěva byl Tonda Zendl). Nikdo nikoho nevystrašil, nikdo nikoho neohrozil. Nakonec jsme si všichni dali společné kafe Je ale asi fakt, že doba se změnila a nová doba si žádá nové přístupy Upraveno 7. ledna 2016 uživatelem Jarett
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Tak gratulace Zmizik! Jsimdobrej
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Eště nevim, když mně Hasič zakázal AK-47 a všechny její klony...!
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Hele, nemohly mne z povystrelovejch zplodin zcervenat ruce? Nebo ze by to bylo z chlastu, nejaka alergie...
Návštěvník YPO Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Hele, nemohly mne z povystrelovejch zplodin zcervenat ruce? Nebo ze by to bylo z chlastu, nejaka alergie...to je z barvy plechovek zesPlzně .... doufám, že si je schováváš ať máš na co pálit
ToMa Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Ještě dovětek k "postapo" - četli jste tenhle román? Doporučuji!http://www.databazeknih.cz/knihy/vterinu-pote-125480?c=all
gandalf Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Hele, nemohly mne z povystrelovejch zplodin zcervenat ruce? Nebo ze by to bylo z chlastu, nejaka alergie...Typnul bych to pečenou červenou řepu
jebiga Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Zmiziku gratuluji a dekuji za odpovědi na brejle
straspol Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Tak to mám úspěšně za sebou. Kurnik nejsem zvyklej bejt takhle zkoušenej, kuňkal sem tam jak prvňáček.Pašák, tak a teď ten pocit, chodit, brouzdat, zkoušet a vybírat ...
Xenomorfus Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Gratulace dalsimu do rodiny...Na denni noseni idealne CZ 858 se sklopnou pazbou ve futralu na housle ;-)
Duke650 Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Nepohybuje se tady někdo z Budějic? Nejlépe s referencí na Guns Trade / CB servis centrum Borek? Nebo kde jinde nejlépe vyzkoušet / koupit Walthera?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se