Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to mám úspěšně za sebou. Kurnik nejsem zvyklej bejt takhle zkoušenej, kuňkal sem tam jak prvňáček.

Tak to ti teda blahopřeju! Se trochu rozepiš! Dělal jsem zbroják již před pár lety a od té doby se to evidentně změnilo.  

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

No minule devět z devíti neudělalo tu praktickou část a dnes, s jiným chlapem, šestnáct z šestnácti udělalo. Byl korektní, spíš než aby házel nějaký špeky.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno (upraveno)

Já dělal ZP v roce 1996. Museli jsme, celá skupina asi pěti zkoušených, samozřejmě udělat testy, rozebrat a sebrat zbraň a nakonec nastřílet, ale jinak byly zkoušky v duchu přátelského popovídání (tehdy tam ještě jako návštěva byl Tonda Zendl). Nikdo nikoho nevystrašil, nikdo nikoho neohrozil. Nakonec jsme si všichni dali společné kafe :)

Je ale asi fakt, že doba se změnila a nová doba si žádá nové přístupy :D

Upraveno uživatelem Jarett
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Eště nevim, když mně Hasič zakázal AK-47 a všechny její klony...!

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Hele, nemohly mne z povystrelovejch zplodin zcervenat ruce? Nebo ze by to bylo z chlastu, nejaka alergie...

Návštěvník YPO
Odesláno

Hele, nemohly mne z povystrelovejch zplodin zcervenat ruce? Nebo ze by to bylo z chlastu, nejaka alergie...

to je z barvy plechovek zesPlzně .... doufám, že si je schováváš ať máš na co pálit

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...