Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak držím palce :D Ale trumfnout to cpaní vratný pružiny do hlavně, to bude chtít notnou dávku vynalézavosti :D Hádám, že budeš první v historii, kdo se postřelí školním nábojem :D

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Ty di taky do prdele. :D

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

No nevim, ja ziju v tom, ze musim mit ctyri zasahy z peti ran

Ano, presne tak. Ctyri z peti do terce (jeho kruhu) na danou vzdalenost.

Otazka k prubehu: predvede komisar na uvod, jak on rozebira a sklada treba CZ75? Nebo jak to je, kdyz nekdo trenoval rozborku na CZ75 a dostane pak neco uplne jineho, co v zivote nemel v ruce?

Ne, nepredvede ti nic, to uz mas umet. Vymezi ti bezpecny prostor a maximalne se vyjadri, zda pozaduje ranu jistoty. Zbytek je na tobe.

2Zmizik: Drzim palce a pamatuj, ze nejvetsim nepritelem je tva vlastni nervozita...

Odesláno

Ne, nepredvede ti nic, to uz mas umet. Vymezi ti bezpecny prostor a maximalne se vyjadri, zda pozaduje ranu jistoty. Zbytek je na tobe.

Nemusí to tak vždycky být. Záleží to spíš na komisaři. Osobně jsem viděl, že komisař předvedl rozborku CZ 75, protože žadatel ho o to požádal s tím, že trénoval jenom s glockem.

Odesláno

A co takova chytakova situace: sedime s komisarem proti sobe u stolu, na stole cezeta a skolni strelivo, vymezi bezpecny prostor slovy "pred vami" a tim padem v tom prostoru sedi on. Co ted? Cekam, dokud ten prostor neopusti?

Odesláno

Pokud ti komisař (nebo jakákoli osoba) vleze do bezpečného prostoru, tak na ni přece nebudeš mířit. Pokud budeš na střelnici a bezpečný prostor je směrem k terčům, co uděláš, když tam někoho uvidíš? :)

Odesláno

Na strelnici je to naprosto jasne - prestanu strilet, zajistim pistoli a vyckam pokynu spravce strelnice nebo ridiciho strelby

ale v Jihlave se prvni cast prakticke zkousky (bezpecna manipulace atd) odehrava na krajskem reditelstvi a az pak se jede na strelnici. Proto se ptam na pripradny chytak kdy si sedne proti mne a blbe vymezi bezpecny prostor

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Na strelnici je to naprosto jasne - prestanu strilet, zajistim pistoli a vyckam pokynu spravce strelnice nebo ridiciho strelby

ale v Jihlave se prvni cast prakticke zkousky (bezpecna manipulace atd) odehrava na krajskem reditelstvi a az pak se jede na strelnici. Proto se ptam na pripradny chytak kdy si sedne proti mne a blbe vymezi bezpecny prostor

Hele, neměl bys místo zajištění pistole vytáhnout zásobník a vyhodit případnej náboj z komory?

Odesláno (upraveno)

Hele, neměl bys místo zajištění pistole vytáhnout zásobník a vyhodit případnej náboj z komory?

Zajistenou pistoli (preruseni strelby) muzes dat z ruky. Neco jineho je pak ukonceni strelby - vyprazdneni zbrane.

Edit: nez by ti tam ale nekdo (spravce?) lezl, urcite by zadal pokyn strelbu ukoncit.

Upraveno uživatelem jerry82
Odesláno

Chlapi, co si myslíte o té pistoli S&W co je od rána v prodeji? Uvažuji o ní, ale jsem začátečník :)

Tom

Odesláno

Chceš .40 ? Na noseni nebo strileni? Na noseni bych asi celokov nechtel a na strileni bych zase nechtel .40. Ciste muj osobni pohled..

Odesláno

Zmizík: Objeví-li se v cílovém prostoru palby osoba, je to důvod k okamžitému přerušení střelby a zajištění zbraně (pokud to lze). Ale rozhodně to není důvod k vybíjení zbraně a jakékoliv manipulaci s ní, protože s ní nemůžeš manipulovat do bezpečného prostoru, když ti v něm někdo stojí.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Zmizík: Objeví-li se v cílovém prostoru palby osoba, je to důvod k okamžitému přerušení střelby a zajištění zbraně (pokud to lze). Ale rozhodně to není důvod k vybíjení zbraně a jakékoliv manipulaci s ní, protože s ní nemůžeš manipulovat do bezpečného prostoru, když ti v něm někdo stojí.

Aha, tyjo. Dik.

Odesláno

Chlapi, potrebuju vnitrni a vnejsi pouzdro na G43. Pak nejakej pasek na strelnici, kam dam to vnejsi pouzdro a dalsi min dva zasobniky.

To vnitrni kuze nebo kydex, to je jedno, ale aby to moc netlacilo, ale zase to nebylo obrovsky. Diky moc za rady...

Odesláno

Chlapi, potrebuju vnitrni a vnejsi pouzdro na G43. Pak nejakej pasek na strelnici, kam dam to vnejsi pouzdro a dalsi min dva zasobniky.

To vnitrni kuze nebo kydex, to je jedno, ale aby to moc netlacilo, ale zase to nebylo obrovsky. Diky moc za rady...

Jak jsem sem uz psal. Mám model EDGE od Ridgid Holsters. Je to kombinace kůže a kydexu. Je opravdu velice pohodlné a zbraň drží pevně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...