KFL Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Ty to určitě víš, když máš Hickocka v avataru :-)jak to bylo se zrušením jeho kanálu na trubce?Má tam nějaké sáhodlouhé video snad s vysvětlením toho, co se seběhlo, ale jsem líný sledovat do celé až do konce :-(Kanal je v provozu. Jen ho nekolik malo stovek uzivatelu reportovali, tak mu suspendli kanal na kratkou dobu. Taky jsem to nedokoukal, usuzuju z toho, co rikal v uvodu .
Duke650 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Ve sluchatkach na muziku se vyznam, ale o tech na strelnici vim prdJe toto pro zacatecnika OK nebo radeji ruce pryc? Diky za tipyhttp://www.alfatactical.cz/peltor-sluchatka-peltor-h-520a-optime-ii.html
Fester Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Duke, Peltory obecně nejsou špatné. Vyšší level jsou už ty elektronické, ale na běžné střílení jsou možná zbytečné a stačí základ. Já osobně používám sluchátka jen na uzavřené střelnici, když jsem venku, používám jen špunty a stačí mi na krátkou i dlouhou zbraň.
Tomas_2002 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Ve sluchatkach na muziku se vyznam, ale o tech na strelnici vim prdJe toto pro zacatecnika OK nebo radeji ruce pryc? Diky za tipyhttp://www.alfatactical.cz/peltor-sluchatka-peltor-h-520a-optime-ii.html Podle mě existují jen troje sluchátka. Ty co jsi zde uvedl jako low-costPeltor Sport-tac jako středMSA Supreme-Pro-X jako to nejlepší Níc jiného bych nekupoval :-)
Tomas_2002 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Duke, Peltory obecně nejsou špatné. Vyšší level jsou už ty elektronické, ale na běžné střílení jsou možná zbytečné a stačí základ. Já osobně používám sluchátka jen na uzavřené střelnici, když jsem venku, používám jen špunty a stačí mi na krátkou i dlouhou zbraň. Proč by byly na běžné střílení zbytečné ? Mě se právě líbí, že nemusím se sluchátkama verglovat, nasazaovat, sundavat.....prostě je nasadím, zapnu a když odcházím ze střelnice, tak vypnu. Pokud někdo bude kupovat ty MSA tak jen doporučím koupit si do nich ty nejlepší možné baterie a dát je tam hned zezačátku. Výměna tech baterií je opravu na zlost ...
jebiga Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 v dnešním vydáni zbraně náboje test na SS320 to jen pro váhavce ja uz vybral a v pondělí bude doma :-)
Rybiz Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Mne pucovali na strelnici ty II co zminujes, kamarad mi pucil III a jsou pocitove lepci na odhlucneni pritom rec propousti. Koupil jsem tydlec a spokojenost :-) http://www.tegus.cz/3m-peltor-muslove-chranice-optime-iii-h540a Ve sluchatkach na muziku se vyznam, ale o tech na strelnici vim prdJe toto pro zacatecnika OK nebo radeji ruce pryc? Diky za tipyhttp://www.alfatactical.cz/peltor-sluchatka-peltor-h-520a-optime-ii.html
Lunochod Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Pro sportovní střelbu jsou vhodnější elektronická sluchátka howard leight impact. Mimo to že jsou levnější, tak mají oproti MSA či Peltorům mnohem menší prodlevu mezi tlumením, což je obrovská výhoda pokud stříliš rychle na popry, jelikož uslyšíš jeho zásah. Sice na ně nepřipojíš radiostanici ale to asi stejně nepotřebuješ.
Duke650 Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Podle mě existují jen troje sluchátka. Ty co jsi zde uvedl jako low-costJo přesně to hledám pro začátek. Počítám, že se na střelnici dostanu tak 2x do měsíce... a pokud se toto hobby rozvine, tak budu uvažovat o lepších modelech
Duke650 Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 V rámci sosání informací pro přípravu na zkoušku jsem narazil na toto názorné video.Platí i na českých střelnicích, že pokyn k přerušení střelby může dát kdokoli, ne pouze správce střelnice?Vše v tom videu zní logicky, ale nikde jsem nenašel explicitně psaný český text na tuto situaci a nerad bych se u zkoušky nechal nachytat
dlubix Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 (upraveno) Spravce strelnice bych nerikal vubec, to je chyba. Mel by to byt ridici strelby. Za strelbu odpovida ridici strelby a ten by mel vydat tento pokyn. Nicmene pokud pri strelbe zazni povel preruseni, pripadne ukonceni strelby, nebudes zjistovat, kdo to zavelel, ale udelas to a az pak se budes zajimat kdo, kde, proc... Takhle bych asi komisari odpovedel ja. Upraveno 14. ledna 2016 uživatelem jerry82
Duke650 Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Jo máš recht, zní to logicky. Předpokládal jsem, že správce je vždy řídicí, ale dobře vědět, že to tak nemusí být vždy. Díky moc
dlubix Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 (upraveno) Na to vazne pozor. Napr u zkousky je ridicim strelby komisar. Upraveno 14. ledna 2016 uživatelem jerry82
Tomas_2002 Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 V rámci sosání informací pro přípravu na zkoušku jsem narazil na toto názorné video.Platí i na českých střelnicích, že pokyn k přerušení střelby může dát kdokoli, ne pouze správce střelnice?Vše v tom videu zní logicky, ale nikde jsem nenašel explicitně psaný český text na tuto situaci a nerad bych se u zkoušky nechal nachytat Hele, stalo se mi jednou asi před půl rokem, že jsem byl lepit terč na 50 metrech, a najednou slyším zezadu (díky bohu za ty elektronický sluchátka) "STŘELBU ZAHÁJIT" ...... řídící střelby mě u toho terče úplně přehlédl. V tu chvíli jsem zařval "STŘELBU ZASTAVIT !!!!!!!!!" a bylo mi úplně jedno, že nejsem řídícím střelby :D Takže pokyn z zastavení střelby podle mě může přijít od kohokoli, kdo je svědkem porušení provozního řádu střelnice.
Duke650 Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Jo jo.. akorát jsem zvědavý jak budu skrz ta sluchátka slyšet pokyny....
Ivan Lelák Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Můj názor na sluchátka - nestřílím denně, ani netrávím stovky hodin na střelnici abych měl drahá, elektronická sluchátka. A nejsem tak bohatý, aby mi byla cena ukradená. A také image "odborníka" mne nechává chladným. Takže mám Peltory, ani nevím jaký typ, cena kolem 700,-, když jsem je vybíral, zjistil jsem, že s mírou odhlučnění se zvětšuje tloušťka mušlí, tak jsem vybral ty nejtlustší, které ještě nevypadaly blbě, mrknul jsem na parametry, bylo to ono a při střelbě je to OK (a to jsem byl nedávno na nějakém policejním tréninku kde se střílelo jako u Verdunu).
Cyril Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Mam taky nekolikery Peltory. Kdyz instruktor potrebuje, abych frcel na dalkovy ovladani, da my nejaky ty jeho s priposlechem. Jsou fajn. Pro porovnami velikosti prikladam dnesni fotku dvou rakouskych bratricku.
gandalf Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Něco málo osvěty http://gunlex.cz/clanky/hlavni-clanky/2281-jak-obelhali-europarlament-o-samonabijecich-zbranich
Duke650 Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 http://zpravy.idnes.cz/ted-odzbrojovat-obyvatelstvo-je-velmi-nerozumne-znelo-ve-snemovne-1pr-/domaci.aspx?c=A160114_110205_domaci_kop
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se