Jay Doll Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 Tak já nosím hlavně hodně kreditek, protože jsem si přečetl tento článek na iDnesu Ale kdybych měl mluvit vážně... tak nic neřeknu. Gentleman by neměl do světa vykládat co nosí za zbraně. Přiznám jen, že se o sebe postarám a na pomoc od policie nevěřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 Já nějak nepřitahuju konflikty, takže jsem doposud nic nepotřeboval a ani nevim jak bych postupoval. Asi bych zdrhal, rychlej jsem celkem dost, takže by to bylo nejspíš nejúčinnější řešení situace Možná až jednou přestanu vypadat jako neškodnej cucák, tak se s nějakou špatnou zkušeností potkám a změním názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 No, i kdybych chtěl tak defacto nemohu. Kžadý den při vstupu do práce procházím fyzickou kontrolou jako při vstupu do letadla. Takže by mi to stejně sebrali. Defacto nepřipadá v úvahu ani švýcarák. Takže bohužel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 onion: chápu.. nejsem ani pacifista, ani militarista, ale nemám rád řeči ozbrojených že "ten, kdo nenosí, si neváží zdraví svého/rodiny/..." já třeba nechci řešit problematiku odpovědnosti za potencionální případ použití střelné zbraně v NO. Na rovinu raději budu svým tělem krýt rodinu před případnou střelbou, ale strávím si maximálně pár týdnů/měsíců v nemocnici, místo pár let za těžké ublížení nebo bůh ví co horšího. (nehledě na to, že docela pochybuju o tom, že po mě kdy jakej útočník bude chtít střílet, pokud nebudu ozbrojenej) kibi: to by pánové z tamější ochranky mohli brát jako snahu pronést zbraň a nemuselo by to dopadnout dobře ad. spoléhání na policii - asi všichni víme, že nám moc nepomůžou a v případě nejhorším nás pak potopí u soudu, když někoho zastřelíme. To je ta naše jurisdikce. Já nějak nepřitahuju konflikty, takže jsem doposud nic nepotřeboval a ani nevim jak bych postupoval. Asi bych zdrhal, rychlej jsem celkem dost, takže by to bylo nejspíš nejúčinnější řešení situace Možná až jednou přestanu vypadat jako neškodnej cucák, tak se s nějakou špatnou zkušeností potkám a změním názor. Vidím to tak nějak podobně. Druhá otázka je, až bude při vycházce v ohrožení celá rodina. To pak zdrhnout je asi to nejhorší řešení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 (upraveno) Bohužel nemá. Kontrola sestává z rentgenu zavazadel, průchodu rámem a fyzické kontroly pohmatem. Navíc případné objevení tajně pronášeného nože se může rovna ztrátě zaměstnání případně i trestnímu stíhání. Upozorňuji, že nejsem bachař... Upraveno 6. listopadu 2009 uživatelem Hugo14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 ja to znam jinak "lepsi stat pred dvanacti, nez se sesti nechat nest"... ale no flame, je to tvoje volba to zacina vypadat na zajimavy technicky orisek... ale i tak to ma reseni... Zbývá už jenom ta výše zmíněná kreditka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 Vidím to tak nějak podobně. Druhá otázka je, až bude při vycházce v ohrožení celá rodina. To pak zdrhnout je asi to nejhorší řešení To je pak samozřejmě něco jinýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 Bohužel nemá. Kontrola sestává z rentgenu zavazadel, průchodu rámem a fyzické kontroly pohmatem. Navíc případné objevení tajně pronášeného nože se může rovna ztrátě zaměstnání případně i trestnímu stíhání. Upozorňuji, že nejsem bachař... ...tím pádem asi nemá cenu s sebou zbraň mít, protože podobně zabezpečená místa se asi těžko budou hemžit přiopilými pracovitými spoluobčany. Leda že by hromadně brali v rámci veřejně prospěšných prací brigádu na řídící věži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 nevidím důvod u sebe nosit zbraně, pokud nejsem člověk, který vyvolává konflikty, tak je to zbytečnost, na neozbrojeného, nekonfliktního člověka nikdo bezdůvodně střílet nebude a když mě náhodou někde přepadne ( nikdy jsem se s tím nesetkal ) tak mu tu peněženku raději dám, je to menší zlo než se dostat do vyhrocené situace a nést její následky, pokud je možnost, tak se raději vykecat nebo utéct, takže za mě: NEnosím zbraně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 já mám v oblibě u sebe tyto kousky.... a tady vo mě a mý práci starší syn udělal takovej komiks ...ty wolle....ty děláš banky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 Walther PP když mám náladu se s tím tahat, ale nejlepší na obranu je stejně asi Colt 1911, tedy pokud člověk nepreferuje revolver :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 nosim so sebou svoje ruky. pistolky a noziky ma prestali brat hned ako som pohlavne dospel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 Zbraň sebou nenosím z jednoduchého důvodu - po návštěvě restaurace bývám labilní a zastřelil bych se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 nosim so sebou svoje ruky. pistolky a noziky ma prestali brat hned ako som pohlavne dospel. ....a jak se po těch dvou dnech beze zbraní cítíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 ....a jak se po těch dvou dnech beze zbraní cítíš? uplne skvele - za dva dni som stihol postavit dve firmy, barak, zalozit si rodinu.. celkom slusne na 48h, co povies? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 No...aby se nám to tu nezvrhlo v napadání. Jak jsem psal už v prvním příspěvku,každej máme jiné životní zkušenosti......není to o pohlavní vyspělosti(no,u někoho možná jo ),je to o tom,co kdo zažil,kde žije,jak kouká na svět atdatd. Úplný pacifismus(dle mne) dnes není na místě,chodit jak majitel nožířství v Mičegu asi taky ne,nejsme v Bejrůtu(výjimka je Kyblík.....ale to je samostatná kategorie(to nemyslím zle-prostě má jiné zkušenosti a zážitky,než my)). Donedávna(jak jsem psal ve vlákně o nožích) jsem nosil pouze švýcara(SZ jsem nosil pouze v práci)......potom jsem na procházce s klukama potkal chlapíka,co si chtěl vyřídit účty. Tam utíkat nemůžete....... Proto třeba chápu některé názory tady,ale narovinu,jisté zážitky vám změní náhled na věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 nevidím důvod u sebe nosit zbraně, pokud nejsem člověk, který vyvolává konflikty, tak je to zbytečnost, na neozbrojeného, nekonfliktního člověka nikdo bezdůvodně střílet nebude a když mě náhodou někde přepadne ( nikdy jsem se s tím nesetkal ) tak mu tu peněženku raději dám, je to menší zlo než se dostat do vyhrocené situace a nést její následky, pokud je možnost, tak se raději vykecat nebo utéct, takže za mě: NEnosím zbraně Ale brokovnici na odhánění špačků a "špačků" z vinohradu snad máš, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 Tada: na to mám lidi s brokovnicí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 Tada: na to mám lidi s brokovnicí Kdo umí, umí Je vidět, že víš jak na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 (upraveno) ja samozrejme nikoho nenapádam. povedal som svoj názor a týkal sa MŇA osobne. na podobné /aj keď uznávam že duchaprítomné :)/ reakcie sa nedá inak reagovať - iba ak NEreagovať, to je pravda. tak myslím že to môžeme preskočiť prežil som celý život bez zbraní a každý konflikt som doteraz vyriešil bez použitia zbrane. žijem spôsobom ktorý žiadne zbrane nevyžaduje. opilcov, testosterónových mladíkov, psov obranárov a podobné epizódky, ktoré sa raz stanú asi každému, tie nerátam. to sa rieši na mieste tým čo je poruke. kvôli tomu si zbraň obstarávať nemienim, a už vôbec nie ju nosiť na verejnosti edit: iba ak by som si obstaral vinohrad Upraveno 6. listopadu 2009 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se