Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Nebo co?

To byl návrh nikoli podmíněný nějaou výhrůžkou, pokud to máš v hlavě nastaveno tak, že každý návrh nebo žádost považuješ za výhrůžku, doporučuji navštívit příslušného lékaře, který Ti poskytne odbornou pomoc.

Achjo, že já na to reaguju... :sad01_anim:

Upraveno uživatelem Tada
Odesláno

...už 2 vlákna o zbraních se tady zamkla proto, že se pár místních členů nemohlo smířit s tím, že mám legálně zbraň a vznikaly z toho hádky a taky se mě ptali PROČ...

Ne, už 2 vlákna o zbraních byly zamčeny protože nedokážeš ******** **** ******** ******. Zkus jít prosímtě s tímhle tématem jinam, třeba na střelectví. Dík... :grrr:

Fazer: :thumbsup_anim:

Odesláno

Zrovna v pátek mě to asi zachránilo od rozhovoru na nože s jedním hnědočechem, vybíral jsem si prachy z bankomatu a on se začal přibližovat a nějak mě oslovovat, tak stačilo lehce odrhnout bundu, brrr, radši už nebudu vybírat z bankomatů.

A fotka mé maličkosti, s tímhle pouzdrem, jen pro představu pro ty, co nevědí jak takový tankistický holster na 1911 vypadá.

A fotka mé maličkosti, s tímhle pouzdrem, jen pro představu, proč se náš národ od času Žižky vždycky pouze vzdával.

SOTĚŽ NA PONDELÍ-NAJDI DESET ROZDÍLU

Ty voe, dva komici. Aspoň že jeden z nich je ftipnej :D

Odesláno

Pánové, už název vlákna jasně vypovídá o čem je. Osobní otázky na kohokoliv tu podle mě nemají co dělat a patří do PM. Takže pokud máte smysl pro humor jako třeba Fazer, tak fajn. Jestli tu ovšem někdo chce zase rozdmýchávat flame, tak ať sem raději nepřispívá vůbec.

Návštěvník YPO
Odesláno

Pokud tedy budu právník, třeba ze mě bude něco jiného.

možná by bylo lepší "něco jiného" - až na tebe klient vydloubne tenhle tvuj exhibicionismus, tak bys taky mohl umřít hlady

jinak dobrý - koníček fajn a i sundance kid musel nějak začít --- včéra sem ho sledoval :)

fazere dobrý - typyckej FlintStoun :D

Odesláno

Ty vole. :eek:

Tak uz jsem v zivote videl par lidi, kteri nosili 1911, a vsem jsem se jim divil. Dneska bych se jim asi mel jit omluvit - protoze kazdej z nich vypadal jako takovy mensi stado Tadu... :sad01_anim:

Odesláno (upraveno)

Tado, na zaklade mych prispevku me asi nebudes podezirat z nejakeho negativniho zaujeti vuci zbranim...

Ale vezmu-li v potaz, ze pri svych 100 kilech na 183 cm v lete nevim, kam bych schoval G26, coz je asi polovina te Tvoji zalezitosti - a bez toho, abych si dovolil nekomu kecat do jeho vice ci mene racionalnich rozhodnuti - musim se zeptat:

To ho mas fakt tak malyho?

(Ver nebo ne, namyslim to jako urazku. Jen si to proste nedokazu vysvetlit jinak...)

Upraveno uživatelem carpaccio
Návštěvník Tada
Odesláno

carpaccio: No kam bych ho schovával? Dám ho do vnitřního opaskovýho pouzdra, takže nad linii opasku vystupuje akorát rukojeť a tu zakryje košile. Hotovo, vyřešeno. Normálně chodím s 1911 v IWB holsteru, oblečený v džínách a košili a ještě se mi nestalo, že by někdo odhalil, že mám zbraň. Takže nevidím problém. Ty ano?

Odesláno

............, ale věřím, že když poctivě každý den trénuji tasení, tak budu časem schopný tasit rychle a ve větším počtu pozic a situací a na jaro mám naplánovaný kruz obranné střelby od AEGISu, kde se doufám taky něco dozvím, mít zbraň nestačí, musí se cvičit.

to tasení se trénuje nějak takto? :)

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak od přespříštího týdne budu mobilní, tak můžem vyrazit do Čestlic... Jinak se můžeš zeptat kibiho, ten už mě v plné polní viděl, dokonce mě viděl i střílet a přežil to :D

Návštěvník Tada
Odesláno

Cestlice dame...

Jen premyslim, cim se vybavit, abych k Tobe vypadal adekvatne...

Stačí když si v armyshopu koupíš falešný pásy munice do kulometu a dáš si je křížem přes sebe :D

Odesláno

Přátelé, prosím, je tu mezi Vámi někdo z Prahy, kdo by byl ochotný zajít se mnou jednou dvakrát na střelnici a dát mi adekvátní rady k získání ZP, pokecat, ukázat a předvést manipulaci se zbraní, nechat mě párkrát vystřelit apod.? Samozřejmě náklady hradím.

Prosím o případnou reakci přes SZ.

Díky moc předem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...