Gordon Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Tak si běž tipovat do jiného vlákna nebo na jiné forum. Nebo co?
Návštěvník Tada Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 (upraveno) Nebo co? To byl návrh nikoli podmíněný nějaou výhrůžkou, pokud to máš v hlavě nastaveno tak, že každý návrh nebo žádost považuješ za výhrůžku, doporučuji navštívit příslušného lékaře, který Ti poskytne odbornou pomoc. Achjo, že já na to reaguju... Upraveno 31. ledna 2011 uživatelem Tada
Harry Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 ...už 2 vlákna o zbraních se tady zamkla proto, že se pár místních členů nemohlo smířit s tím, že mám legálně zbraň a vznikaly z toho hádky a taky se mě ptali PROČ... Ne, už 2 vlákna o zbraních byly zamčeny protože nedokážeš ******** **** ******** ******. Zkus jít prosímtě s tímhle tématem jinam, třeba na střelectví. Dík... Fazer:
Horhe Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Zrovna v pátek mě to asi zachránilo od rozhovoru na nože s jedním hnědočechem, vybíral jsem si prachy z bankomatu a on se začal přibližovat a nějak mě oslovovat, tak stačilo lehce odrhnout bundu, brrr, radši už nebudu vybírat z bankomatů. A fotka mé maličkosti, s tímhle pouzdrem, jen pro představu pro ty, co nevědí jak takový tankistický holster na 1911 vypadá. A fotka mé maličkosti, s tímhle pouzdrem, jen pro představu, proč se náš národ od času Žižky vždycky pouze vzdával. SOTĚŽ NA PONDELÍ-NAJDI DESET ROZDÍLU Ty voe, dva komici. Aspoň že jeden z nich je ftipnej
JDenver Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Pánové, už název vlákna jasně vypovídá o čem je. Osobní otázky na kohokoliv tu podle mě nemají co dělat a patří do PM. Takže pokud máte smysl pro humor jako třeba Fazer, tak fajn. Jestli tu ovšem někdo chce zase rozdmýchávat flame, tak ať sem raději nepřispívá vůbec.
Návštěvník YPO Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Pokud tedy budu právník, třeba ze mě bude něco jiného. možná by bylo lepší "něco jiného" - až na tebe klient vydloubne tenhle tvuj exhibicionismus, tak bys taky mohl umřít hlady jinak dobrý - koníček fajn a i sundance kid musel nějak začít --- včéra sem ho sledoval fazere dobrý - typyckej FlintStoun
flagolo Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 SOTĚŽ NA PONDELÍ-NAJDI DESET ROZDÍLU Napravo chlap co nepotřebuje bouchačku, nalevo bouchačka co by potřebovala chlapa ?
carpaccio Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Ty vole. Tak uz jsem v zivote videl par lidi, kteri nosili 1911, a vsem jsem se jim divil. Dneska bych se jim asi mel jit omluvit - protoze kazdej z nich vypadal jako takovy mensi stado Tadu...
carpaccio Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 (upraveno) Tado, na zaklade mych prispevku me asi nebudes podezirat z nejakeho negativniho zaujeti vuci zbranim... Ale vezmu-li v potaz, ze pri svych 100 kilech na 183 cm v lete nevim, kam bych schoval G26, coz je asi polovina te Tvoji zalezitosti - a bez toho, abych si dovolil nekomu kecat do jeho vice ci mene racionalnich rozhodnuti - musim se zeptat: To ho mas fakt tak malyho? (Ver nebo ne, namyslim to jako urazku. Jen si to proste nedokazu vysvetlit jinak...) Upraveno 31. ledna 2011 uživatelem carpaccio
Návštěvník Tada Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 carpaccio: No kam bych ho schovával? Dám ho do vnitřního opaskovýho pouzdra, takže nad linii opasku vystupuje akorát rukojeť a tu zakryje košile. Hotovo, vyřešeno. Normálně chodím s 1911 v IWB holsteru, oblečený v džínách a košili a ještě se mi nestalo, že by někdo odhalil, že mám zbraň. Takže nevidím problém. Ty ano?
sta Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 ............, ale věřím, že když poctivě každý den trénuji tasení, tak budu časem schopný tasit rychle a ve větším počtu pozic a situací a na jaro mám naplánovaný kruz obranné střelby od AEGISu, kde se doufám taky něco dozvím, mít zbraň nestačí, musí se cvičit. to tasení se trénuje nějak takto?
carpaccio Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Takže nevidím problém. Ty ano? Ano. Ale myslel jsem, ze to uz jsem vyjevil. Nicmene Te nekdy potrebuju v plne polni videt live - mozna opravdu podle hesla "videt a zemrit."
Návštěvník Tada Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Tak od přespříštího týdne budu mobilní, tak můžem vyrazit do Čestlic... Jinak se můžeš zeptat kibiho, ten už mě v plné polní viděl, dokonce mě viděl i střílet a přežil to
carpaccio Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Cestlice dame... Jen premyslim, cim se vybavit, abych k Tobe vypadal adekvatne...
Návštěvník Tada Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Cestlice dame... Jen premyslim, cim se vybavit, abych k Tobe vypadal adekvatne... Stačí když si v armyshopu koupíš falešný pásy munice do kulometu a dáš si je křížem přes sebe
sureshot Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 to tasení se trénuje nějak takto? alebo alternativne takto:
carpaccio Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Jasny... A kdyz se me nekdo zepta, proc jsem se tak vyfesakoval, vysvetlim mu, ze je to pohodlny a rychly zpusob prebijeni v sebeobranne situaci...
Návštěvník Tada Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 No proč by to jinak v těch filmech nosili?
dawe009 Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Přátelé, prosím, je tu mezi Vámi někdo z Prahy, kdo by byl ochotný zajít se mnou jednou dvakrát na střelnici a dát mi adekvátní rady k získání ZP, pokecat, ukázat a předvést manipulaci se zbraní, nechat mě párkrát vystřelit apod.? Samozřejmě náklady hradím. Prosím o případnou reakci přes SZ. Díky moc předem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se