Qwuiddo Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Mno ale to padlo odendat nelze, pokud ho nechci uriznout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Pažba jde normálně od baskule oddělat, nemusíš nic řezat. A pak koupit třeba tohle:http://www.zbranepresov.sk/zbrane/brokovnice/brokovnice-pazby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Zajimavy napad, ale stejne mi tam s odendanou pazbou nezustane pistolova rukojet. Objevil jsem jednu AS18, ale chce za ni ranec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 V týdnu jsem střílel z nové CZ P10C a z předprodukční P10S. Velice mile mě tyto pistole překvapily a i když jsem si nemyslel, že to někdy řeknu, možná vyměním svého G26 za P10S... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 (upraveno) V Jeruzalémě najel náklaďák do davu lidí Doufám, že rada EU se konečně probere a vypracuje zákon o zákazu používání kamiónů a nákladních vozů, přehledném označení stávajících náklaďáků a kontrole trhu s jejich hlavními částmi, u stávajících kamionů se citelně omezí jejich kapacita, znemožní se jejich možnost převážení větších nákladů naráz, majitelům vozů bude omezeno právo jezdit s nimi na veřejně přístupných místech a pokud budou do budoucna odmítat jejich úřední znehodnocení podle přísných předpisů (svaření pohyblivých částí motoru, převodovky a náprav, provrtání dna palivové nádrže otvory předepsaných velikostí, profrézování válců motorů po celé zdvihové délce, odstranění volantu a dalších ovládacích prvků a ekologická likvidace baterií a náplní, doložená dle zvláštních předpisů), postupně dojde k vyvlastnění těchto zjevně smrtelně nebezpečných zbraní. Jakékoli vlastnictví pohonných hmot, hlavních součástí a případně i plastových modelů těchto nebezpečných vozů bude napříště trestáno. Upraveno 8. ledna 2017 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Mě P10C vadí oproti Glocku na nošení, že při stejné kapacitě je to větší krám. Zejména delší rukojeť a ta část závěru, co trčí nad žlábek ruky. Ono se to nezdá, ale když dám do pouzdra G30S vůči G17, tak i ta malá změna délky závěru nad kalhoty je znát a tady v případě CZ(a nejen CZ) je ten rozdíl ještě znatelnější. Takže jo, střílet se s tím bude výtečně, ale na nošení jsem zatím nenarazil na nic lepšího než G, bohužel.A jestli to střílí z plně nataženého úderníku, tak by mi vadila absence pojistky v podobě částečného natažení jako má Glock a kvůli které nikdy nebude mít suprovou spoušť.Na 2. stranu, pokud by udělali fullsize plně v železe, tak by to mohla být dobrá sportovní pistole, kde už v základu je spoušť OK=dá se doladit přece jen dál než jiné spoušť. mechanismy s přímoběžným úderníkem a oproti jiným běžným závodním pistolím by to mělo nižší osu hlavně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Tak ridice nakladaku z dnesniho dne zastavil civilnu pruvodce kadetu Eitan Ron... takze ne asi policie jak tvrdi cesky media. :-) http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Man-who-shot-Jerusalem-terrorist-Soldiers-hesitated-to-shoot-because-of-Elor-Azaria-477790 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 (upraveno) Některá naštěstí zminují, že to byl civilista http://zahranicni.ihned.cz/blizky-vychod/c1-65579890-v-jeruzaleme-najel-ridic-kamionem-do-skupiny-chodcu-zabil-tri-lidi-dalsi-utrpeli-zraneni ale je to menšina, to je fakt Upraveno 9. ledna 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 (upraveno) Docela mě teď překvapilo, že se nedá domluvit s Policií na letišti v Praze o úschově zbraně. Mám nějaké zařizování v Praze a pak letím do Španělska. Očekával jsem, že bych si zbraň uložil na služebně na letišti a ono ne... Úschovna zavazadel na letišti v podmínkách také vylučuje uschování střelných zbraní.... Upraveno 10. ledna 2017 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Mám nějaké "zařizování" v Praze a pak letím do Španělska. Bank robbery for dummies? Omluva za offtopic, nedalo mi to... Netuším, jestli máte u vás v Lito. o Praze nějaký zkreslený představy, ale je tu poměrně bezpečno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Máš letět z Litomyšle, tam by ti ji schovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Zvažuju, že si poprvé v životě pořídím brokovnici. Pumpa, pevná pažba. Co doporučíte okolo 10 tis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Docela mě teď překvapilo, že se nedá domluvit s Policií na letišti v Praze o úschově zbraně. Mám nějaké zařizování v Praze a pak letím do Španělska. Očekával jsem, že bych si zbraň uložil na služebně na letišti a ono ne... Úschovna zavazadel na letišti v podmínkách také vylučuje uschování střelných zbraní....Nejlepší prevence proti bombovému útoku na palubě letadla je vzít si sebou svoji vlastní bombu, protože statisticky je velice málo pravděpodobné, že budou v letadle 2 bomby současnětak bych postupoval i se zbraní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Zvažuju, že si poprvé v životě pořídím brokovnici. Pumpa, pevná pažba. Co doporučíte okolo 10 tis?Benelli Supernova - jen pár korun nad limit, ale budeš mít to nejlepší, co na světě existuje. u brokovnic je to jednodušší než u jiných zbraní... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Benelli Supernova - jen pár korun nad limit, ale budeš mít to nejlepší, co na světě existuje. u brokovnic je to jednodušší než u jiných zbraní... :-)Diky Jeremy . Doporučíš od nich nejaky konkretni model? Ráže předpokládám 12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Benelli Supernova, prostě :-) http://www.benelliusa.com/supernova-pump-shotgun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Vypada to super . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Bank robbery for dummies? Omluva za offtopic, nedalo mi to... Netuším, jestli máte u vás v Lito. o Praze nějaký zkreslený představy, ale je tu poměrně bezpečno.. Představy máme tady u nás normální - velký město, spousta lidí, samej arabáš Ono, poměrně bezpečno bylo skoro všude, než se něco stalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Představy máme tady u nás normální - velký město, spousta lidí, samej arabáš Ono, poměrně bezpečno bylo skoro všude, než se něco stalo Hned ve Španělsku si kup aspoň násadu vod krompáče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Benelli je super, ale nestojí už skoro 2x tolik, jaký má Ondra limit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se