Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

V Jeruzalémě najel náklaďák do davu lidí

Doufám, že rada EU se konečně probere a vypracuje zákon o zákazu používání kamiónů a nákladních vozů, přehledném označení stávajících náklaďáků  a kontrole trhu s jejich hlavními částmi, u stávajících kamionů se citelně omezí jejich kapacita, znemožní se jejich možnost převážení větších nákladů naráz,  majitelům vozů bude omezeno právo jezdit s nimi na veřejně přístupných místech a pokud budou do budoucna odmítat jejich úřední znehodnocení podle přísných předpisů (svaření pohyblivých částí motoru, převodovky a náprav, provrtání dna palivové nádrže otvory předepsaných velikostí, profrézování válců motorů po celé zdvihové délce, odstranění volantu a dalších ovládacích prvků a ekologická likvidace baterií a náplní, doložená dle zvláštních předpisů), postupně dojde k vyvlastnění těchto zjevně smrtelně nebezpečných zbraní. Jakékoli vlastnictví pohonných hmot, hlavních  součástí a případně i plastových  modelů  těchto nebezpečných vozů bude napříště trestáno. 

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě P10C vadí oproti Glocku na nošení, že při stejné kapacitě je to větší krám. Zejména delší rukojeť a ta část závěru, co trčí nad žlábek ruky. Ono se to nezdá, ale když dám do pouzdra G30S vůči G17, tak i ta malá změna délky závěru nad kalhoty je znát a tady v případě CZ(a nejen CZ) je ten rozdíl ještě znatelnější. Takže jo, střílet se s tím bude výtečně, ale na nošení jsem zatím nenarazil na nic lepšího než G, bohužel.

A jestli to střílí z plně nataženého úderníku, tak by mi vadila absence pojistky v podobě částečného natažení jako má Glock a kvůli které nikdy nebude mít suprovou spoušť.

Na 2. stranu, pokud by udělali fullsize plně v železe, tak by to mohla být dobrá sportovní pistole, kde už v základu je spoušť OK=dá se doladit přece jen dál než jiné spoušť. mechanismy s přímoběžným úderníkem a oproti jiným běžným závodním pistolím by to mělo nižší osu hlavně.

Odkaz ke komentáři

Některá naštěstí zminují, že to byl civilista http://zahranicni.ihned.cz/blizky-vychod/c1-65579890-v-jeruzaleme-najel-ridic-kamionem-do-skupiny-chodcu-zabil-tri-lidi-dalsi-utrpeli-zraneni

ale je to menšina, to je fakt

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

Docela mě teď překvapilo, že se nedá domluvit s Policií na letišti v Praze o úschově zbraně. Mám nějaké zařizování v Praze a pak letím do Španělska. Očekával jsem, že bych si zbraň uložil na služebně na letišti a ono ne...

Úschovna zavazadel na letišti v podmínkách také vylučuje uschování střelných zbraní....

Upraveno uživatelem Tomas_2002
Odkaz ke komentáři

Docela mě teď překvapilo, že se nedá domluvit s Policií na letišti v Praze o úschově zbraně. Mám nějaké zařizování v Praze a pak letím do Španělska. Očekával jsem, že bych si zbraň uložil na služebně na letišti a ono ne...

Úschovna zavazadel na letišti v podmínkách také vylučuje uschování střelných zbraní....

Nejlepší prevence proti bombovému útoku na palubě letadla je vzít si sebou svoji vlastní bombu, protože statisticky je velice málo pravděpodobné, že budou v letadle 2 bomby současně

tak bych postupoval i se zbraní :lol2:

Odkaz ke komentáři

Zvažuju, že si poprvé v životě pořídím brokovnici.  Pumpa, pevná pažba. Co doporučíte okolo 10 tis?

Benelli Supernova - jen pár korun nad limit, ale budeš mít to nejlepší, co na světě existuje. u brokovnic je to jednodušší než u jiných zbraní... :-)

Odkaz ke komentáři

Benelli Supernova - jen pár korun nad limit, ale budeš mít to nejlepší, co na světě existuje. u brokovnic je to jednodušší než u jiných zbraní... :-)

Diky Jeremy :). Doporučíš od nich nejaky konkretni model? Ráže předpokládám 12

Odkaz ke komentáři

Bank robbery for dummies? :D

Omluva za offtopic, nedalo mi to... Netuším, jestli máte u vás v Lito. o Praze nějaký zkreslený představy, ale je tu poměrně bezpečno..

Představy máme tady u nás normální - velký město, spousta lidí, samej arabáš :D Ono, poměrně bezpečno bylo skoro všude, než se něco stalo :D 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...