gandalf Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Timto-figlem-muze-EU-zakazat-vsechny-zbrane-Brusel-sikanuje-legalni-drzitele-zbrani-aniz-jakkoli-snizi-jejich-dostupnost-teroristum-Znalec-o-tom-co-znamenaji-zbrane-zakotvene-v-Ustave-494165 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 No, je to sice expert, ale mohl by vědět, že president ústavní zákon nepodepisuje. Zákon platí schválením senátem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 (upraveno) Takže moje sbírečka ládovaček bude na zbroják? To se pomáhači a chrániči zblázněj, až to tam přivezu a budu chtít na každou papír. Tohle mě teda neskutečně....zlobí, tohleto... ... a jak s nima budu bránit stát ? Upraveno 29. června 2017 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 2Straspol: Hlavně jestli některý z nich máš v bronzu a na lafetě... Už vidím jak hledají výrobní číslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 (upraveno) Tak vyrazit číslo je to nejjednodušší - pochopitelně za peníze. Já jsem na jedné ze svých starších pistolí /ale téměř NOS/ neměl výrobní číslo, tak uvedli vyražený měsíc a rok výroby a je to oficiální /no podle pravdy ono se jich zase tolik nedochovalo, aby prošly tormentací/.Ještě doplním a bylo to dobře a děkuji jim za to, protože vyrážet tam ještě nějaké číslo - to by byla vražda /stačí lvíček/. Je vidět, že odborníci mají cit pro zbraně. Upraveno 29. června 2017 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Na vydání průkazu zbraně není přece třeba výrobní číslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Já nevím jak ty, ale já mám na všech průkazech zbraně výrobní čísla /poslední řádka na přední straně/. Jinak by to nebylo k ničemu - proto ta čísla na zbraních jsou - je na prodejce, na zbrani a musí být i na "techničáku". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Inu, pokud jsi sběratel, může být zajímavý právě fakt, že zbraň NEMÁ výrobní číslo. Každý znak, který na ni potom vyrazíš, na ní tuhle hodnotu de facto zničí. Potom by bylo na místě vydat průkaz zbraně s poznámkou ,,NEUVEDENO" v kolonce výrobního čísla, totéž je možné v kolonce vzor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Trocha polemiky https://www.noviny.cz/ustavni-novela-o-zbranich-proc-je-dobre-utlumit-vasne-a-zapojit-rozum/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Jak někde čtu "poloautomatické zbraně" tak je hned jasné, že autor článku si nedal moc práce se studiem základních faktů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 http://www.iurium.cz/2017/06/27/cr-jako-odpurce-zbranove-legislativy-eu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Pokud byste chtěl někdo panu senátorovi napsat http://gunlex.cz/domu/kratke-zpravy/2815-anketa-senatora-michalka-k-novele-ustavniho-zakona-o-bezpecnosti-cr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Poraďte brokovou střelnici Praha a okolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Bysice treba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 http://www.mvcr.cz/clanek/nova-narizeni-doplni-zakon-o-zbranich.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Osobně mě víc než tahle žalobní šaškárna zajímá to, jak se vyvine ten případ střelby v Chomutově.Mám stejný dotaz, nevíte někdo jak to se střelcem vypadá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 To se potáhne celé měsíce i když je tam vazba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Trochu v tomhle případě vazbu nechápu, už je to vlastně dost dlouho, svědci jsou určitě vyslechnuti, tak ovlivňování nehrozí, pokračování činu rozhodně nehrozí, protože bouchačky mu určitě sebrali, takže mu napařili útěkovku? Nebo je to spíš ochranná vazba, aby ho místní příznivci zastřeleného nelynčovali ještě před soudem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Ochranná vazba je, tuším, jen v anglosaském právu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Ochranná vazba je, tuším, jen v anglosaském právu.Já vím, u nás to takhle nefunguje, byl to jen takový - asi nemístný - pokus o vtip. I když si na jeho místě dokážu představit, že bych radši párkrát pustil hlášku, že se doma nezdržím, a zústal za mříží do soudu, než abych se vrátil jak holé kuře mezi lišky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se