midloch Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Právě teď, Duke650 napsal: Mám tuto verzi a ta spoušť je fakt kopyto. Kdybych s tím střílel častěji, určitě bych si udělal čas a řešil bych to. Třeba se někdy rozhoupu a je dobře vědět, že to Harry umí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo já su rozmlsanej se spouští z V-ARky tak to teda budu muset asi taky poladit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 No já jsem zvyklý na PPQ, holt jinej gang Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Take jsem na evicku par veci pozmenil, puvodni spoustak nic moc.. jinak zmeny - pistolovka pod jinym uhlem, zachyt zasobniku, selektroy pojistky, pruzinky spouste, jakycek spouste. Ted cekam na kompletni spoustak. A prihodil sem tam Trijicon MRO green dot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KB5 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Tak se mi dostal do užšího výběru tento Ruger: https://glockshop.cz/dlouhe-zbrane/1037-ruger-pc-carbine-m-lok-ar.html Dle recenzi je to přesný, spolehlivý a levný. Není do toho potreba sypat dal jako u všech AR do 40k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Já bych teda šel do škorpíka, CSV 9, MP5 atd proste neco co je v tomhle stylu. Ty hamátný AR 15 look 9mm pušky s tim malinkym zasobnickem mne prindou divny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 před 19 hodinami, KB5 napsal: Tak se mi dostal do užšího výběru tento Ruger: https://glockshop.cz/dlouhe-zbrane/1037-ruger-pc-carbine-m-lok-ar.html Dle recenzi je to přesný, spolehlivý a levný. Není do toho potreba sypat dal jako u všech AR do 40k. Minimálně budeš muset přisypat za nějaký mířidla nebo kolimátor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KB5 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 před 5 hodinami, KurtCz napsal: Minimálně budeš muset přisypat za nějaký mířidla nebo kolimátor. Kolimator nepočítám, to je jasný. Ale u ostatních jde pryč většinou spoustak, nejrůznější pruziny, predpazbi, buffer atd... Desně by mě štvalo koupit něco za 35k a 15 do toho ještě nasypat aby to k něčemu bylo. To můžu posetrit příští rok a koupit JP GMR 9 Ale za ty prachy už radši plnotucny .223 nebo. 308. Ocelovy mířidla by byly fajn, jsou u předchozí verze s pevnou pazbou, vypadá to jako špagin(řekněme zajímavě) a za 21k je to za pusu: https://www.armed.cz/pistolova-karabina-ruger-pc-carbine-s-m-lok-predpazbim-9mm-luger/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 V 22. 12. 2020 v 17:01, JendaM napsal: Take jsem na evicku par veci pozmenil, puvodni spoustak nic moc.. jinak zmeny - pistolovka pod jinym uhlem, zachyt zasobniku, selektroy pojistky, pruzinky spouste, jakycek spouste. Ted cekam na kompletni spoustak. A prihodil sem tam Trijicon MRO green dot. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To bude civilní verze. Pro ozbrojený složky jsou trochu jiný a asi by se možná muselo něco změnit, ale jen pro to, aby si to člověk uzbůsobil pro sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Jasne, ze to je civilni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KB5 Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 V 31. 12. 2020 v 21:49, garisz napsal: To bude civilní verze. Pro ozbrojený složky jsou trochu jiný a asi by se možná muselo něco změnit, ale jen pro to, aby si to člověk uzbůsobil pro sebe. Takže cca kolik do to ještě padlo? Počítám, že zbraň v základu tak cca 29k?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Nový stojí 30k a to co tam budeš chtít je na tobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Měl jsem super novoroční víkend v přírodě... S novou hromovou holí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 (upraveno) @Harry co to je, to vlevo? Dík. Upraveno 6. ledna 2021 uživatelem cema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Chystame se na “vylet” na strelnici Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 2 hodinami, Harry napsal: Měl jsem super novoroční víkend v přírodě... S novou hromovou holí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Chtel bych být poblíž- asi bych obě pomazlil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 S tou kouřící chatkou v pozadí super atmosféra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Marlin 336 Dark Series s pár úpravama... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Revolver s tim nadorem u usti nema chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Taktická pákovka je super. Mám klasiku od GG, když ještě dělali pušky a vyhlížím novou na náboj .500SW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se