yed69 Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Před hodinou, KOCKOPEES napsal: Taky ji mám na denní nošení. Nicméně nenosím. Nezdá se mi že by to bylo nutné. Občas si něco vezmu když jdu do lesa. Kdyby měl třeba někdo více hub než já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Jen se smějte. Bacha na až Vám začnu okukovat košíky . No stejně to mám pro dobrý pocit. Na divočáka malá ráže, na psa co by ke mě běžel to bych se dříve postřelil než bych ho trefil a nic moc u nás v lese potkat nejde. Navíc zvířata mám rád . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Zeleny sport naskladnil malajske AUGy. Asi si pustím Die hard…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 V době filmu docela sci-fi záležitost. Teď když se na to koukám tak je to dost retro Die Hard koukám každé vánoce. No a zatím pod stromkem nikdy nebyla mp5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanThomino Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 (upraveno) Trochu se v těch dodávkách AUGů ztrácím . Tyhle jsou normálně vyrobený v Rakousku nebo je to nějaká licence? Upraveno 4. října 2021 uživatelem FanThomino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Jestli se nepletu, tohle jsou vyrazene z Malajsie… za ty peníze…proste takova retro hracka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Toto fórum je k nezaplacení člověk tu najde užitečnou radu na libovolné nehodinkové téma. Tímto děkuji Harrymu, nový mazel je doma a ta spoušť chodí fakt luxusně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 Zkusím se poptat: nechcete se někdo zbavit malorážky Ruger Precision Rimfire .22LR? Nebo podobné hračky na terčové blbnutí... díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Lama dotaz - existuje jednoduchá appka pro Android, která by byla užitečná pro hobby střílení .22LR nejčastěji na 100 metrů? Na zkoušku jsem si stáhnul Lapua Ballistics, ale připadá mi to jako totální overkill ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 vyzkousej Strelok je i na PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Díky, to vypadá "přiměřeně" pro moje sranda pokusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Nemohl jsem odolat, kdyz je tam opet maji… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 (upraveno) před 5 hodinami, hinkle napsal: Nemohl jsem odolat, kdyz je tam opet maji… No, v konotacii s nedavnymi prispevkami z rozvodoveho vlakna... Inac, parada. Pre mna, ked bullpup, chcel by som vyskusat Tavor, kedysi som nosil Glilon , srdcovka . Upraveno 29. října 2021 uživatelem M109 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 před 8 hodinami, M109 napsal: No, v konotacii s nedavnymi prispevkami z rozvodoveho vlakna... Inac, parada. Pre mna, ked bullpup, chcel by som vyskusat Tavor, kedysi som nosil Glilon , srdcovka . Nechci se utapet v depresich a je potreba si udelat radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 To byla moje nejoblibenejsi zbraň v Counter Strike 1.6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Mně se poprvé zalíbil, když jsem ho viděl ve filmu https://www.csfd.cz/film/9110-double-team/prehled/ to samý p90. V CS, to pak byly jasný volby Jinak já mám pod postelí toto... Fotka je z 18.05.2019 a to bylo naposledy, co jsem z ní střílel. Pak nám Chotěšov zavřeli a já mám problém se někam jinam dokopat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 (upraveno) Udělal jsem si (malo)radost ale velkou Upraveno 8. listopadu 2021 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 Moc pěkný, Vortex umí. Plus celoživotní záruka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 Já jako lama to moc nepoznám, dal jsem na doporučení zkušenějších a vzal jsem 2x dražší puškohled než jsem původně plánoval (Vortex Crossfire II 4-16x50 AO Dead-Hold BDC MOA).... jo a na Scorpionovi mám nějaký základní reddot taky od Vortexu ... jak to vůbec u nás funguje s tou jejich unconditional unlimited lifetime warranty? Už to někdo uplatňoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 Mně řekl prodejce (Gunexpert), že až se podělá, tak mi výměnu zařídí po jakýkoliv době používání. Což se asi bude hodit, protože závěr 58 je pověstně jedovatej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se