prizak Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 9 hodinami, gunman napsal: co to dělá při střelbě? Ahoj, při výstřelu se stává už pravidlem, že nábojnice se vyhodí, zasune se do komory náboj a kladívko spadne do přední polohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 Simvas jak to je tedkonc se soukromym prodejem zbrane, kupujici ma zbrojak a nakupko, podepisem pro jistotu nejakej papir, ja to skocim odhlasit na odbor/vzit si prukaz zbrane a konec? Nebo se jeste neco spesl vyplnuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Vyplňuje se tzv. "šedivák" a ten odevzdává kupující i prodávajícící. Prodávající při tom odevzdá prozkaz zbraně, kupující dostane nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Jasan, díky, už jsem snad pochopil. Sem se obával abychom na odbor nemuseli nějak koordinovaně, ale očividně to jde že tam skočí každej zvlášť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Jo, řešil jsem to teď minulý týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Kluci sháním pro mladého malorážku ( zánovní), zkrátka v pěkném , udržovaném stavu ZKM 452 ( Brno model 2) s klasickými mířidly ( dioptr a výměnné mušky by potěšily). Pokud by jste i něčem věděli,dejte echo,díky. Zbrojak samo mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterth Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 moja verná ČZ 83 7,65 Browning cal.32 , nosil som ju 20 rokou ako vedúci hodinárstva v praci .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Ahoj, jako čerstvý držitel ZP začínám vybírat pistoli. Poraďte prosím kam v Brně vyrazit na střelnici, nebo do krámu? Zatím koukám po netu, čtu recenze, ale chci si to osahat, pobavit se o tom. Koukal sem po CZ P-10c, walther PPQ M2, Arex Delta 2 a klasicky Glock 19. Pokud máte jiný tip, budu rád. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Ahoj, už sem to tady psal a napíšu to zase - tak jako v čemkoli jinym, tydle univerzální služební zbraně sou dobrý tak trochu na všechno, ale nic neuměj úplně 100%. Jako první zbraň sem koupil to PPQ M2, jako dobrý, ale ani se s tim supr nestřílí jako s nějakym sportovnějšim derivátem 1911 či CZ, ani se to moc dobře nenosí.. Takže ideál něco většího kovovýho na střelnici a něco malýho jednořadovýho placatýho do kapsy. Na druhou stranu, asi si tim musí projít každej sám a cesta je cíl i u zbraní:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Přesně tak. Já takto zakotvil u G43 na nošení a CZ-75 Shadow Orange na střelnici K tomu Benelli Supernova na zametání kolem baráku a člověk má takovej pěknej základ ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 před 59 minutami, michal.s napsal: Ahoj, jako čerstvý držitel ZP začínám vybírat pistoli. Poraďte prosím kam v Brně vyrazit na střelnici, nebo do krámu? Zatím koukám po netu, čtu recenze, ale chci si to osahat, pobavit se o tom. Koukal sem po CZ P-10c, walther PPQ M2, Arex Delta 2 a klasicky Glock 19. Pokud máte jiný tip, budu rád. Diky Armorum nebo Alfaproj co se prodejen týká. Střelnice asi Trigger a nebo CS Solutions (tam jsem sice ještě nebyl, ale reference se zdají být dobré). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Před hodinou, michal.s napsal: Ahoj, jako čerstvý držitel ZP začínám vybírat pistoli. Poraďte prosím kam v Brně vyrazit na střelnici, nebo do krámu? Zatím koukám po netu, čtu recenze, ale chci si to osahat, pobavit se o tom. Koukal sem po CZ P-10c, walther PPQ M2, Arex Delta 2 a klasicky Glock 19. Pokud máte jiný tip, budu rád. Diky Ahoj, s koupí zbraně (Glock) mám dobrou zkušenost s Alfaproj a co se týká střelnic, tak nejraději mám CS Solutions (instruktoři jsou pohodáři se spoustou zkušeností). Nejlevnější je (asi) BH Magnum, ale objednání pouze přes telefon/mail. Jinak v Brně drahota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Diky, je mi jasné, ze nic univerzálního neexistuje. A trapná otázka, tipů poraďte první pistoli, mi přijde zbytečná. Hold se tím chci prokousat a začít střílet. Jakým směrem se to bude ubírat, uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 před 3 hodinami, michal.s napsal: ... Pokud máte jiný tip, budu rád. ... zkus zahrnout do výběru i HK SFP9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 před 9 hodinami, michal.s napsal: Ahoj, jako čerstvý držitel ZP začínám vybírat pistoli. Poraďte prosím kam v Brně vyrazit na střelnici, nebo do krámu? Zatím koukám po netu, čtu recenze, ale chci si to osahat, pobavit se o tom. Koukal sem po CZ P-10c, walther PPQ M2, Arex Delta 2 a klasicky Glock 19. Pokud máte jiný tip, budu rád. Diky Střílím přes 30 let, na nošení mám kompaktní 1911, Colt Defender v 9luger, vyměnil jsem záchyt závěru, vypouštěč zásobníku, pojistku a zásobníky, vše od Wilson Combat, lehce odladil spoušť ... malá, spolehlivá, bezpečná, střílí na flek. Pouzdro mám IWB, karbonové s vnitřní jelenicí od Skull crush Pokud chceš nosit, zdrž se plnotučných služebních pistolí. Pronese se to ... Eventuální varianta je malý revolver, tady máš jistotu, že vystřelí kdykoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Ja vaham, zdali se nevratit k malemu revolveru.. kdysi jsem mel colta detective.. asi neco takoveho, blbuvzdorneho... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 před 14 minutami, petr_cha napsal: Ja vaham, zdali se nevratit k malemu revolveru.. kdysi jsem mel colta detective.. asi neco takoveho, blbuvzdorneho... Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Asi nejsem úplně objektivní příklad, ale nosit se dá všechno Všechny z nich běžně nosím (ano, jsem spíš na revolvery, pistoli mám pouze jednu, a to plnotučnou .45 ACP), jen ten nahoře jsem nahradil ještě větším S&W 6,5" hlaveň v ráži .45 LC ve velkém N rámu, nosím ho do lesa... Nejčastěji nosím M&P R8 (druhý shora) v kydexovém pouzdře. Váha s náboji 1.300 gramů, hlaveň nic moc 5". Zase jsem si naprosto jistý, kdybych ho musel nedejbože použít (trefím se přesněji a rychleji, než většina dobrých střelců s pistolí). Je to jen o pouzdře a o zvyku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 Panove, kdyz uz jsme u toho, resite v praxi nekdo, kdo mate vice jak 2 kousky, jejich zabezpeceni (uskladneni) v souladu se zakonem? Tj. jakoze do 2 ks je to vicemene jedno, pak prituhuje, je potreba nejaka uzamykatelna ocelova schranka / skrin, splnujici tech. nalezitosti dle vyhlasky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 tak @michal.s vybírá z pistolí velikosti kompaktu. A je to dobře. Protože prostě univerzál →terče, LOS (nebo prostě dynamika), nošení. Na všechno z toho jsou samozřejmě speciály lepší, ale tady si myslim, že zvolil správně. Konkrétní ergo každý ze zbraní ať si vybere podle svejch preferencí. Nabízet mu tady sub-kompakt 1911, co se nosí C&L a navíc s jednořadým šupletem na 7 je dneska už prostě pasé. Zvlášť když je možný narvat do menšího strikera 11 rep 13 nábojů. to samý revolver. Je to hezký, o tom žádná, ale myslím, že teď ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se