Slim_brno Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Jo, pěkná bambitka. Fiocchi to žere, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Jo, pěkná bambitka. Fiocchi to žere, jo? Při zkoušce 20 kusů jo, byly mi doporučeny přímo prodejcem - velkostřelcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Při zkoušce 20 kusů jo, byly mi doporučeny přímo prodejcem - velkostřelcem. A smím se zeptat na důvod doporučení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 šukat s gumou je jak lízat zmrzlinu přes igelit.................seš divnej,ale vomlouvá tě to violončelo No jo no, na to přelečování chalmidí, kapavky a jinejch brouků začínám bejt nějakej starej nebo co :-) Mimochodem vždycky jsem si myslel, že glock je taková ikona mezi pistolema a tůhle na střelnici když jsem byl s kámošema jsem si ho vybral. Nějak se mi strašně sekal (nrvyhazoval prázdnou nábojnici), to je tím, že už je hodně vychozenej nebo prostě glock má jen dobrej marketing? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 No jo no, na to přelečování chalmidí, kapavky a jinejch brouků začínám bejt nějakej starej nebo co :-) Mimochodem vždycky jsem si myslel, že glock je taková ikona mezi pistolema a tůhle na střelnici když jsem byl s kámošema jsem si ho vybral. Nějak se mi strašně sekal (nrvyhazoval prázdnou nábojnici), to je tím, že už je hodně vychozenej nebo prostě glock má jen dobrej marketing? Já na Glocky nedám dopustit. O marketingu se u nich moc mluvit nedá, stačí se podívat na to kdo všechno je používá (jen tak namátkou z nějakýho en fora: Australian Royal Air Force, Austrian Armed Forces, Finland Defense Forces, French Army, French Navy, Georgia Special Forces, Latvian military, Lebanese Army, Lithuanian Armed Forces, Monaco Police, Military of Montenegro, Military of the Netherlands, Royal Norwegian Army... A někde jsem četl, že v USA je každá třetí prodaná pistole Glock ) Nevyhození prázdné nábojnice se u nich stává jen s míň našlápnutýma nábojema (třeba brokový apod.), ale jestli jste stříleli továrníma, tak by se to stát nemělo. Ačkoli jestli byl půjčenej přímo ze střelnice tak čert ví... Tam je to vesměs všechno takový trochu jetý, to bych jako etalon nebral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Já na Glocky nedám dopustit. O marketingu se u nich moc mluvit nedá, stačí se podívat na to kdo všechno je používá (jen tak namátkou z nějakýho en fora: Australian Royal Air Force, Austrian Armed Forces, Finland Defense Forces, French Army, French Navy, Georgia Special Forces, Latvian military, Lebanese Army, Lithuanian Armed Forces, Monaco Police, Military of Montenegro, Military of the Netherlands, Royal Norwegian Army... A někde jsem četl, že v USA je každá třetí prodaná pistole Glock ) Nevyhození prázdné nábojnice se u nich stává jen s míň našlápnutýma nábojema (třeba brokový apod.), ale jestli jste stříleli továrníma, tak by se to stát nemělo. Ačkoli jestli byl půjčenej přímo ze střelnice tak čert ví... Tam je to vesměs všechno takový trochu jetý, to bych jako etalon nebral Tak o marketingu bys nemluvil jo? Tak se pořádně dívej jak maj promakanej produkt placement. Glock je tvarem poměrně nezaměnitelnej a ve filmech ho vždycky jasně rozpoznáš a tu možnost máš díky product placementu sakra často :-) Jasně že na bilboardech neuvidíš "Pokud střílí majitel Glocku ... netřeba volat lékaře" :-) Na zbraně se prostě klasická reklama nedělá. Marketing se dělá promyšleněji. Sem tam nenápadně vyjde nějakej PR článek a tak. Měl si možnost srovnání třeba s českejma pistolema? Jak si na tom stojí oproti Glocku? Třeba ve stejné ráži. Dostřel, přesnost, váha, spolehlivost, zpětný ráz .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 (upraveno) Já na Glocky nedám dopustit. Fakt ti nevadí, že to vyrábějí z nějakýho vixlajvantu? To je asi obdoba toho, jako když někdo vymění Rolex v nerezu za Casio.Tady každý (skoro) pase po broušených/leštěných/PVD hodinkách ale do "tankistickýho holstru" si potom má nacpat kus umělý hmoty? Kam ten svět spěje Upraveno 28. října 2011 uživatelem mechano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 Tak o marketingu bys nemluvil jo? Tak se pořádně dívej jak maj promakanej produkt placement. Glock je tvarem poměrně nezaměnitelnej a ve filmech ho vždycky jasně rozpoznáš a tu možnost máš díky product placementu sakra často :-) Jasně že na bilboardech neuvidíš "Pokud střílí majitel Glocku ... netřeba volat lékaře" :-) Na zbraně se prostě klasická reklama nedělá. Marketing se dělá promyšleněji. Sem tam nenápadně vyjde nějakej PR článek a tak. Měl si možnost srovnání třeba s českejma pistolema? Jak si na tom stojí oproti Glocku? Třeba ve stejné ráži. Dostřel, přesnost, váha, spolehlivost, zpětný ráz .... Netvrdím že vůbec není, jasně že Glock je kam se podíváš. Ale není to "jen" marketing. Alespoň z mého pohledu. Nejsem žádnej odborník, ale z toho co už mám odstříleno za Glockama stojím. A to mě ani neplatí abych jim dělal reklamu :-) Čezety mi naopak nevyhovujou. Oproti Glocku jsou přesnější (závodní věci jako Shadow vůbec, ale subjektivně mi na delší vzdálenosti připadá přesnější třeba klasická 75 než G17). Dostřel se v ráži imho moc lišit nebude. Zpětný ráz má pro mě příjemnější Glock, ale moc se to neliší. Ale se spolehlivostí jsou čezety oproti Glocku na štíru - minimálně ty co se objevují u nás. Někdo říkal, že všechny kvalitní jdou na vývoz a skoro bych tomu věřil. A vzhledem k podobné ceně (cz 75 stejně jako G17 kolem 16k) má Glock záruku na 60 měsíců nebo 40 000 výstřelů a živonost má v řádu stovek tisíc. Jestli se nepletu tak CZ má záruku na 15 000. Fakt ti nevadí, že to vyrábějí z nějakýho vixlajvantu? To je asi obdoba toho, jako když někdo vymění Rolex v nerezu za Casio.Tady každý (skoro) pase po broušených/leštěných/PVD hodinkách ale do "tankistickýho holstru" si potom má nacpat kus umělý hmoty? Kam ten svět spěje Fakt mi to nevadí. Jasně že je frajerštější si koupit Kimbera se střenkama z třešňového dřeva, ale když jde o spolehlivost, je ten vzhled vedlejší. Přece jen v situaci, kdy tu věc potřebuju, bude asi menší problém když mi nebudou fungovat hodinky než pistole... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 (upraveno) Fakt ti nevadí, že to vyrábějí z nějakýho vixlajvantu? To je asi obdoba toho, jako když někdo vymění Rolex v nerezu za Casio.Tady každý (skoro) pase po broušených/leštěných/PVD hodinkách ale do "tankistickýho holstru" si potom má nacpat kus umělý hmoty? Kam ten svět spěje Jenže to je právě ono. Zkus hrát chvíli fotbal s Casio G-shock a s Rolexama. Glock má záruku pět let nebo 40.000 výstřelů. Po dvanácti letech a po 10.000 ranách (neselhal ani jednou)mě oprava do výchozího stavu stála několik desítek korun za díly plus něco zbrojíři. Na psíkusy, co za stejnou dobu předvedla ČZ 85B nechci ani vzpomínat. Navíc má podle výrobce poloviční životnost, co Glock záruku. Je to takové extravagantní těžítko. Ale jasně, ČZ 75/85 není Rolex mezi zbraněmi...ale je hezká na pohled. Upraveno 28. října 2011 uživatelem yed69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 A smím se zeptat na důvod doporučení? Střílí s nima osobně a nestěžuje si. Mají prý těžší střelu, než třeba S-B, který je prakticky ve stejné ceně. Co doporučuješ v Lugeru ty? Výběr je široký, ceny srovnatelné. Můžu zkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 Střílí s nima osobně a nestěžuje si. Mají prý těžší střelu, než třeba S-B, který je prakticky ve stejné ceně. Co doporučuješ v Lugeru ty? Výběr je široký, ceny srovnatelné. Můžu zkoušet. Sám moc nevím, proto se ptám. V továrních fmj mi ale připadá, že až tak velký rozdíl není. A sellbelly mi pořád vycházejí nejlevněji, takže zůstávám u nich. Po zhruba 10 000 z G17 ani jeden selhač. I když říkají, že Glock žere všechno. Spíš jsem byl zvědavej, jestli to nemá nějakej hlubší důvod. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 Po odzkoušení, osahání, rozborce a sborce, cvičné střelbě: CZ-75 Compact out, Clock 19 4th gen out. V koši zůstal Sig Sauer P239, 9x19, nerez+ocel. Krasavec a bude s DPH pod 20 kKč. Pokud tu chodí na návštěvy Tada, žádám o názor, třeba do SZ. Ostatní prosím o názor veřejně. SIG má jednu nevýhodu - osa hlavně je dost vysoko, tj. zpětný ráz je o dost větší než u ostatních srovantelnýchj pistolí. Ale pro mířenku, nebo pro parádu je to v pohodě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 (upraveno) Walther PP-jsem malý ale šikovný Pro radost Colt Peacemaker vyrobeno k jeho 100 výročí SA Upraveno 28. října 2011 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 SIG má jednu nevýhodu - osa hlavně je dost vysoko, tj. zpětný ráz je o dost větší než u ostatních srovantelnýchj pistolí. Ale pro mířenku, nebo pro parádu je to v pohodě :-) Upřesnil bych - zpětný ráz je víceméně stejný (závislý na střelivu), ale Sigy se daleko víc zvedají (díky většímu ramenu páky). Nicméně dá se na to zvyknout a naučit se s tím pracovat, daleko víc je to o rukách. Ale je pravda, že když jsem kdysi vyměnil Siga SP2022 za full size 1911 v .45 (ehm - zde zmiňovaný Kimber, ale střenky jsou z nějaké laminované překližky :-) a ještě přidal Sprinco, měl jsem najednou dojem, že je ta pistole upnutá ve svěráku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 K tématu: SIG je doma a je to krasavec.K SIGovi gratuluji - pro tohle mám pochopení Ono je v zásadě jedno, jestli je člověk nařachanej judista nebo hubenej střelec. Každej má právo na obranu. ... Zbraň se má nosit skrytě a nemělo by se o ní ani žvanit, protože by to někomu mohlo vadit. Na tohle snad jenom, že člověk nikdy nemůže tušit, do čeho, nebo k čemu se přichomýtne - zrovna dneska ráno jsem jel s klientem na prohlídku jedné chaty a evidentně jsme akorát vyrušili nějakého zmetka při činu - vypáčené dveře od sklepa (naštěstí se nic neztratilo, pouze poškozené dveře+zámek, uražený visací zámek na brance u lesa a stopy v ranní rose. Na prchajícího zloděje bych určitě nestřílel, ale faktem je, že člověk má blbý pocit když leze do násilně otevřeného objektu a netuší, jestli se proti němu třeba nevyřítí nějaký zfetovaný dement s něčím v ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 snad nikoho neurazím, když se v tomhle vlákně zeptám-máte nějaké zkušenosti se střelivem MFS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 snad nikoho neurazím, když se v tomhle vlákně zeptám-máte nějaké zkušenosti se střelivem MFS? .357 MAGNUM FMJ-FP 10,2g, náboj revolverový MFS Velmi kvalitní, mezi střelci všech kategorií populární střelivo je vyráběno v Maďarsku firmou MFS 2000 Rt. Naše společnost dodává střelivo MFS na český trh již 10 let. Firma MFS 2000 Rt. patří od jara roku 2009 do nadnárodní skupiny RUAG. Skupina RUAG vyrábí v několika továrnách v Evropě sportovní a lovecké střelivo prestižních značek Norma, RWS, Dynamit Nobel, Hirtenberger, Blaser, Geco a nyní i MFS. Materiál nábojnice : mosaz Použitá zápalka : Boxer, small pistol Materiál střel : olověné jádro plátované tombakem Typ střely / Váha střely g / Váha střely gr : FMJ-FP / 10,2 g / 158 gr ?cena vč. dph: 7.00,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 Díky za reakci, plánuji přejít na .40 - G27, nebo G23, ale pro nenápadné nošení asi raděj ten subkompakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Napadá někoho, kde sehnat nějakou co nejmenší ledvinku nebo nějakou "pánskou kabelku", kam by se vešel G26? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Něco takového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se