helit Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 z toho tria kt. som spomenul mi pripadá že G43x ťahá za kratší koniec hlavne kapacitou zásobníka, tradičné na prd Glock mieridlá, navyše nie sú night sights a je potreba kúpiť Shield zásobník na 15 rán ktorý je už v tretej generácii a vraj má stále problémy. H11 Pro najviac dáva zmysel ja som akurát chcel vedieť o prípadných problémoch, reklamácie, dostupnosť upgradov/dielov a spoľahlivosť. A k cene, tam kde na G43x treba dokúpiť night sights, zásobníky a spúšť tak H11 je ready to go, jediný upgrade ktorý by som zvažoval neskôr je tiež spúšť. Ale to že niekomu sedí viac Glock je samozrejme v poriadku, každý preferuje niečo iné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Hs h11 mám 4 mesiace za tu dobu som znej dal niečo malo cez 4000 rán , všetky možné náboje čo mi prišli pod ruku Zatiaľ absolútne bez závad . Nič som na nej od kúpi nemenil a ani neplánujem všetko mi vyhovuje tak ako som ju kúpil . Jedine čo som dokúpil sú 15ranove zásobníky. S 15 r zásobníkom sa drží v ruke ako glock 19 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 H11 mi prisla nejukopanejsi z trojice H11, G43x a P365XL - u posledniho jsmenovaneho jsem ted skoncil. Samozrejme je z trojice nejdrazsi, ale ergonomicky nejlepsi stavebnice. Hodne dela i vyber naboje, nejvic uskakany byl FMJ 115grn, nejmene pocitove SB JHP 124grn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Ešte uvažujem že dokúpim Canik Mete Micro Compact MC9 .Nedávno sa objavila v predajni a veľmi má zaujala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 super chlapi vďaka za feedback Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 (upraveno) Zdravím chlapi. Budu si dělat zbroják samozřejmě s výhledem si také něco koupit. Co byste doporučovali za zbraň pro začátečníka? Klidně konkrétní tipy. Jo ještě bych měl uvést asi jak hodlám zbraň používat. Primárně rekreační střelba. Klidně i něco z druhé ruky. Nevím jak moc mě to chytne. Upraveno 27. srpna 2023 uživatelem klobadysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Uz sem to psal a napisu to znova - vetsinou si takhle clovek koupi nejakej sluzebni plastak, pac se dobre drzi a tak nejak umi vsechno. No ale kdybych si mohl zpetne poradit, koupim si nejakou 1911 v devitce ci CZ75 Shadow na strelnici, plus neco malyho placatyho, klidne .380, jako SW Bodyguard, na noseni. Jedna kompromisni bouchacka moc nefunguje:) Lec i cesta je cil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Co to je rekreacni strelba? To si pak kup neco na malorazkove levne naboje.. a srandy pri strelbe na cil bude az az... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Já bych šel ze začátku, když se ještě neví, cestou nějakýho kompaktu. Dá se z toho docela dobře střílet a když by to chtěl někdo ponosit, tak se to dá taky a po čase se zjistí kudy pude cesta. Mám CZ P-07 a spokojenost. Případně bych šel do CZ 75D compact a nebo do klasiky Glock 19. To sou prostě kvéry na tutovku. Tím se nic nezkazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 petr-cha - no rád bych si občas chtěl jít zastřílet, pro zábavu, pro "sport". V tuto chvíli o tom neuvažuji jak prostředek sebeobrany ani že bych zbraň u sebe nosil. Možná že malorážka by v tuto chvíli byla cesta, abych získal dovednosti, návyky a pak by se vidělo. Na druhou stranu neplánuji mít zbraní několik. To opravdu ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 před 2 minutami, klobadysek napsal: Na druhou stranu neplánuji mít zbraní několik. To opravdu ne. Tak tendle vtip sem uz slysel hodnekrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 Pak bych nechodil daleko :-)https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https://forum.chronomag.cz/topic/164653-p-novy-nestrileny-glock-44/&share_tid=164653&share_fid=6783&share_type=t&link_source=appP: Novy, nestrileny Glock 44 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 Než udělám zbroják, tak tahle konkrétní uteče. Ale děkuji za tip, co tak čtu, tak super pistole pro začátek a líbí se mi že se to ovládá stejně jako ostatní Glocky větších ráží. Asi máš opravdu, pro trénink, zábavu a zlepšování se v dovednostech bude 22.LR cesta. Ale třeba mi to někdo vyvrátí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 9 hours ago, klobadysek said: Zdravím chlapi. Budu si dělat zbroják samozřejmě s výhledem si také něco koupit. Co byste doporučovali za zbraň pro začátečníka? Klidně konkrétní tipy. Jo ještě bych měl uvést asi jak hodlám zbraň používat. Primárně rekreační střelba. Klidně i něco z druhé ruky. Nevím jak moc mě to chytne. Chytne Tě to. Je to skvělý. Co si chceš dělat za skupiny? Pokud i sk. E tak budeš za chvíli i nosit. Je to psychologický, když už to mám, tak proč to nevyužít. Nedoporučuji kupovat univerzální zbraň, tady jsou mé důvody: Rekreační střelba Tě přestane brzy bavit. Zvlášt pokud bys chodil na střelnici sám. V momentě, kdy budeš chtít víc a třeba začnes nosit, začnes se zajímat o ipsc a los a různé kurzy a tréninky zjistíš, že universalem je na houby. Všichni si tím prošli. Teď máme všichni doma Shadow 2 orange na střelnici a prcka typu sig p365 na nošení. A v trezoru lehce střílený a zaprášený glock 19 a CZ 75 B, kterým je tam smutno. Nedělej si iluze, že budeš mít jen jednu zbraň, hodinky počítám taky nemáš jedny. Doporučuji koupi 2 zbraní na začátek: střelnicový speciál a prcek na nošení, obé v ráži 9mm. Potom si dokoupíš všechno ostatní. PS: Kup si rovnou pořádný trezor. Pokud máš barák tak trezorovou místnost a dílnu na čistění. Tenhle koníček je peklo Ale skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 před 8 minutami, Quarantine napsal: Chytne Tě to. Je to skvělý. Co si chceš dělat za skupiny? Pokud i sk. E tak budeš za chvíli i nosit. Je to psychologický, když už to mám, tak proč to nevyužít.... Píšeš, že je to psychologické. Jak to souvisí s vědou zvanou psychologie? Nesouvisí to náhodou s psychikou? Nemáš tam tedy moc písmenek? Jaký je rozdíl mezi cizím termínem a termitem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 2 minutes ago, Bert said: Píšeš, že je to psychologické. Jak to souvisí s vědou zvanou psychologie? Nesouvisí to náhodou s psychikou? Nemáš tam tedy moc písmenek? Jaký je rozdíl mezi cizím termínem a termitem? Hehe. Máš pravdu jako vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 He he. Děkuji. Tak já už zase budu hodnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 před 38 minutami, Bert napsal: Píšeš, že je to psychologické. Jak to souvisí s vědou zvanou psychologie? Nesouvisí to náhodou s psychikou? Nemáš tam tedy moc písmenek? Jaký je rozdíl mezi cizím termínem a termitem? Slovo termit vyjadřuje min. dvě pojmenování-živočicha a hořlavé látky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 Já mám kvéry tak 20 let(4 jsem vystřídal) a že bych se do toho zbláznil se říct nedá. Já sem taky chodil často na střelnici i nějaký hobby závody (teď už vůbec) i nosil a určitě bych zůstal u teorie jít ze začátku cestou kompaktu. Na svojí "střeleckou kariéru" mi to stačilo. Teď už jsem zralej pouze na Glocka 43X, kterýho mám výhledově v merku a to jenom kvůli nošení. Jako kupovat dva kvéry hned na startu, když ještě nevíš, není IMHO dobrá volba. Malorážku bych nekupoval, klasika 9mm luger. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 před 15 hodinami, klobadysek napsal: ... Co byste doporučovali za zbraň pro začátečníka? Klidně konkrétní tipy. ... Glock 19 Jestli existuje univerzální kvalitní krumpáč, pak G19 před 14 hodinami, klobadysek napsal: .. Na druhou stranu neplánuji mít zbraní několik. To opravdu ne. Hlavně si kup dostatečně velkej trezor, až tě tohle "začátečnický blouznění" pustí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se