Radik Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Konečně něco opravdu definitivního. Nebo někdo pochybujete? Že by se za čas objevily v prodejním vlákně s poznámkou "nosil jsem je, ale jinak super stav - žádný vlásečnice ani ťukance" :D
Povidláček Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 (upraveno) Jestli si to přece jen rozmyslíš a stanou se z toho další "putovní monstra" (doslova) tak si zabírám první místo v pořadníku. 1. Povidláček (předání v Praze) Upraveno 1. dubna 2016 uživatelem Povidláček
kuncák7 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Rolande, skončils u mě . Já to rozečetl a dumal, co to bude. Počkej.....
rolas Odesláno 1. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 U příspěvků jsem se solidně pobavil . Vzhledem k tomu, že je už mám přes 2 měs., tak můžu napsat pro některé krátkou recenzi: Pouzdro: 95% BavlnaLuneta: 5% Polyestern Nosí se pohodlně a díky mikroregulace sedí dobře . I když mám rád když je u dýnka průhled, tak zde jsem rád, že tam není, natož skeletony . Putovní z nich nechci opravdu udělat i kdyby byl servis zdarma . Je pravda, že bych měl přehodnotit situaci a k tomu si pořídit i nějaké další nastřídačku.
martar Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Tak důležité je, že netlačí na břiše nebo pod koulema. Zrovna včera se to tu řešilo V 31. 3. 2016 v 18:34, Bob napsal: To s tema trenkama neni blbej napad, nektery fakt tlaci bud na brise nebo pod koulemaUžívaj dlho a dobre.
Daemonultimate Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 (upraveno) Četl jsem až teď, moc povedený a dobře zapadající ke včerejšku....jen takové trenky jsou definitivní, které mi jsou malé... Upraveno 1. dubna 2016 uživatelem Daemonultimate
mondeo2 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 No tý kráso, to je mazec. A jsou opravdu fakt definitivní a nafurt ? Doporučuji bedlivě pročíst................. http://diskuse.doktorka.cz/spodni-pradlo-chlapcu/archiv/1320/
MíraMíra Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Tvl a já to taky četl a říkal si cože ??Každopádně peckový vlákno fakt jsem se pobavil Díky
rolas Odesláno 4. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 Kapsička pro "nářadí" tam je a s vodotěsností to je jak u většiny Rolexů, taky jsou vodotěsné, ale ve vodě nikdy nebyli
Potkan Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Ale no tak... Definitivni jeste automaticky neznamena, ze je bude nosit kazdej den. Treba je bude cpat s ostatnima do winderu :-D
straspol Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 V 1. 4. 2016 v 10:51, Radik napsal: Konečně něco opravdu definitivního. Nebo někdo pochybujete? Že by se za čas objevily v prodejním vlákně s poznámkou "nosil jsem je, ale jinak super stav - žádný vlásečnice ani ťukance" :D Myslíš jako že ,,nic co by nešlo rozleštit"...?
vrcan Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 ked nevyperes tak ten material bude casom chytat patinu, ako bronz, najma na konkretnom jednom vnutornom mieste :-)
erozko Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 :D tak toto je pecka som sa riadne zasmial super
SakalMarty Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 a když nebude wristshoot, bude alespoň dickshoot? Jinak velká gratulace a ještě mi řekni, kde se dají sehnat? Nebo je to limitka ?
Opiss Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Moc dobrý Apríl! Ale jinak treny hezké...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se