Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Konečně něco opravdu definitivního. Nebo někdo pochybujete? :) Že by se za čas objevily v prodejním vlákně s poznámkou "nosil jsem je, ale jinak super stav - žádný vlásečnice ani ťukance" :D :D :D

Odesláno (upraveno)

Jestli si to přece jen rozmyslíš a stanou se z toho další "putovní monstra" (doslova) tak si zabírám první místo v pořadníku. :D

1. Povidláček (předání v Praze)

Upraveno uživatelem Povidláček
Odesláno

U příspěvků jsem se solidně pobavil :D .

Vzhledem k tomu, že je už mám přes 2 měs., tak můžu napsat pro některé krátkou recenzi:

Pouzdro: 95% Bavlna

Luneta: 5% Polyestern

Nosí se pohodlně a díky mikroregulace sedí dobře :) .

I když mám rád když je u dýnka průhled, tak zde jsem rád, že tam není, natož skeletony :D . Putovní z nich nechci opravdu udělat i kdyby byl servis zdarma :D . Je pravda, že bych měl přehodnotit situaci a k tomu si pořídit i nějaké další nastřídačku.

Odesláno

Tak důležité je, že netlačí na břiše nebo pod koulema. Zrovna včera se to tu řešilo :D

V 31. 3. 2016 v 18:34, Bob napsal:

To s tema trenkama neni blbej napad, nektery fakt tlaci bud na brise nebo pod koulema

Užívaj dlho a dobre.

Odesláno
  V 1. 4. 2016 v 10:51, Radik napsal:

Konečně něco opravdu definitivního. Nebo někdo pochybujete? :) Že by se za čas objevily v prodejním vlákně s poznámkou "nosil jsem je, ale jinak super stav - žádný vlásečnice ani ťukance" :D :D :D

Myslíš jako že ,,nic co by nešlo rozleštit"...?

Odesláno

ked nevyperes tak ten material bude casom chytat patinu, ako bronz, najma na konkretnom jednom vnutornom mieste :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...