Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je stejná. Je to zaneseno do nápisu Diver´s (ISO 6425):

The international standard ISO 764 Horology?Magnetic resistant watches defines the resistance of watches to magnetic fields. According to ISO 764 or its equivalent DIN 8309 (Deutsches Institut für Normung - German Institute for Standardization) a watch must resist exposition to a direct current magnetic field of 4 800 A/m.

• Odpovědi 174
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Hlavne ten prvy odkaz mi prijde jako vysloveny chvalozpev. Narozdil od vetsiny zde, vcetne me, kvituji to X-ko.(?) Jsou ale povedeny. Spolu se ZIMBE limitkou pro me nejzajimavejsi a nejlakavejsi verze.

Odesláno

Jo, na druhý kouknutí mě padly do oka, modro-červený vzhled je opravdu líbivý. Ještě před týdnem jsem už už měl nakročeno, ale... Čím víc na ně koukám, tím víc mi na nich začíná vadit nápis PADI.

Odesláno

Tak jenom telegraficky s dvěma rychlocvaky, z toho jeden je výřez.

- jsou super

- jsou fakt super :)

- jsou super, protože ciferník je mnohem zajímavější než u normálních želv (jakýchkoliv), takže ty hodinky vypadají úplně jinak

- bál jsem se přepálených barev, ale krásně to ladí. prostě takhle by měly vypadat pepsiny. ještě jsem se obával červené minutovky, ale zatím s tím nemám problém

- chápu, že ne každému ta barevná kombinace sedne. mně se líbí

Takže teď už jen do páru černé želvy a jsem happy :)

Odesláno (upraveno)

Jinak pro ty z vás, kteří jste tady se mnou trochu víc spolupracovali - pokud je chcete a ještě je nemáte objednané, tak se mi ozvěte. 

Nejvtipnější na tom je, že zítra mizím na dovolenou a sháněl jsem nějaké potápky, protože se mi nechtělo tahat sportury nebo brightz. Takže přišly jako na zavolanou :)

Upraveno uživatelem Chumpus
Odesláno

Jsou bozi, cekal jsem to ;) !

Návštěvník YPO
Odesláno

Já naivka myslel, že to bude jenom pro azijskej trch a voni to anoncujou v Koscomu, za celkem srozumitelný peníze. Hmm. Teď sem z toho jelen

Odesláno

...

- chápu, že ne každému ta barevná kombinace sedne. mně se líbí.

Takže teď už jen do páru černé želvy a jsem happy :)

... sme na tom podobne ;)

... ja pridam este 775tky ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...