lubovnik Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 Omega Speedmaster 3212.80.00 a Fortis Official Cosmonauts 630.10.11 M http://www.uhren-miquel.de/detail/Omega_Sp...ph_art_1822.htm http://www.hodinky-koscom.cz/Fortis-630-10-11-M-I11511.html Aj jedny aj druhe sa mi pacia svojim sposobom. Omegy krasou v detaile a Fortis ?spartanskym? vzhladom. Ktore teda zakupit z koncorocnych odmien?
Návštěvník YPO Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 Za mě Omegy ..... měl jsem je dost dlouho na ruce a rozhodoval se mezi těmito a Bondovkama ...... James zvítězil a celkem mě to mrzí byť to jsou hezké a přesné hodinky, tak už jsou trochu "provařené" Pokud by jsi přeci jenom chtěl pořádné Fortis, tak mám jedny na Aukru
Hanz21 Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 Za mě taky jednoznačně Omega, jen bych si dal pozor na ten průměr, když jsem si je zkoušel a hned potom moonwatche, tak ten rozdíl byl znatelný - volba tím byla jasná...
lubovnik Odesláno 20. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 YPO napsal: Za mě Omegy ..... měl jsem je dost dlouho na ruce a rozhodoval se mezi těmito a Bondovkama ...... James zvítězil a celkem mě to mrzí byť to jsou hezké a přesné hodinky, tak už jsou trochu "provařené" Pokud by jsi přeci jenom chtěl pořádné Fortis, tak mám jedny na Aukru Dik za ponuku...Rad by som novy "kusok"...a pravdepodobne to bude od tohto predajcu www.uhren-miquel.de
Návštěvník YPO Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 lubovnik napsal: Dik za ponuku...Rad by som novy "kusok"...a pravdepodobne to bude od tohto predajcu www.uhren-miquel.de Ty Fortis jsou nové, ale miguel je miguel
lubovnik Odesláno 20. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 Hanz21 napsal: Za mě taky jednoznačně Omega, jen bych si dal pozor na ten průměr, když jsem si je zkoušel a hned potom moonwatche, tak ten rozdíl byl znatelný - volba tím byla jasná... Napriek tomu, ze som dost vysoka "godzilla", priemer zapastia v najuzsom mieste mam len 17,5 cm...Videl som tieto Tag Heuer http://www.hodinky-koscom.cz/CJF2114-BA0576-I8760.html a priemer 42 mm je uz dost viditelny.
cali Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 Rozhodne omega, f. podla mna na o. nema v ziadnom ohlade (mozno az na cenu).
Návštěvník YPO Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 cali napsal: Rozhodne omega, f. podla mna na o. nema v ziadnom ohlade (mozno az na cenu). no no no Fortis je pro pořádný chlapy .... Omega pro francovky v kravatě :D
havran Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 Jasně že Omega. A krásnej vejlet do Teuschnitzu k tomu!
havran Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 (upraveno) YPO napsal: no no no Fortis je pro pořádný chlapy .... Omega pro francovky v kravatě :D Nevím co je francovka, ale kravatu jsem naposledy měl na ňákym pohřbu nebo svatbě a OMEGY jsem ještě neměl! Upraveno 20. listopadu 2007 uživatelem havran
Návštěvník YPO Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 havran napsal: Nevím co je francovka ale kravatu jsem naposledy měl na ňákym pohřbu nebo svatbě a OMEGY jsem ještě neměl! Francovka pěkně voní a vypadá takhle:
havran Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 (upraveno) Tý jo... Tím si mazala babička nohy A na vojně se z toho dělal alpskej ryzlink. Jak jsem na to mohl zapomenout . Upraveno 20. listopadu 2007 uživatelem havran
havran Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 A když si trochu připlatíš, tak tam má i Professional. Sice nemají datumovku, ale získáš za to legendu. Ty modrý jsou "jenom" OMEGY .
kubson Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 speedy i když tento model mi osobně připadá na chronografy trochu malý..
l3stat Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 já jsem jednoznačně pro omegy
grga_pitic Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 MAm nove FORTIS a nejaky cas OMEGA - jednoznacne FORTIS
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se