Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

Za mě Omegy ..... měl jsem je dost dlouho na ruce a rozhodoval se mezi těmito a Bondovkama ...... James zvítězil a celkem mě to mrzí byť to jsou hezké a přesné hodinky, tak už jsou trochu "provařené"

Pokud by jsi přeci jenom chtěl pořádné Fortis, tak mám jedny na Aukru :)

Odesláno

Za mě taky jednoznačně Omega, jen bych si dal pozor na ten průměr, když jsem si je zkoušel a hned potom moonwatche, tak ten rozdíl byl znatelný - volba tím byla jasná...

Odesláno
  YPO napsal:
Za mě Omegy ..... měl jsem je dost dlouho na ruce a rozhodoval se mezi těmito a Bondovkama ...... James zvítězil a celkem mě to mrzí byť to jsou hezké a přesné hodinky, tak už jsou trochu "provařené"

Pokud by jsi přeci jenom chtěl pořádné Fortis, tak mám jedny na Aukru :)

Dik za ponuku...Rad by som novy "kusok"...a pravdepodobne to bude od tohto predajcu www.uhren-miquel.de :angel:

Návštěvník YPO
Odesláno
  lubovnik napsal:
Dik za ponuku...Rad by som novy "kusok"...a pravdepodobne to bude od tohto predajcu www.uhren-miquel.de :angel:

Ty Fortis jsou nové, ale miguel je miguel ;)

Odesláno
  Hanz21 napsal:
Za mě taky jednoznačně Omega, jen bych si dal pozor na ten průměr, když jsem si je zkoušel a hned potom moonwatche, tak ten rozdíl byl znatelný - volba tím byla jasná...

Napriek tomu, ze som dost vysoka "godzilla", priemer zapastia v najuzsom mieste mam len 17,5 cm...Videl som tieto Tag Heuer http://www.hodinky-koscom.cz/CJF2114-BA0576-I8760.html a priemer 42 mm je uz dost viditelny.

Návštěvník YPO
Odesláno
  cali napsal:
Rozhodne omega, f. podla mna na o. nema v ziadnom ohlade (mozno az na cenu).

no no no :) Fortis je pro pořádný chlapy .... Omega pro francovky v kravatě :D :D :D

Odesláno (upraveno)
  YPO napsal:
no no no :) Fortis je pro pořádný chlapy .... Omega pro francovky v kravatě :D :D :D

Nevím co je francovka, ale kravatu jsem naposledy měl na ňákym pohřbu nebo svatbě a OMEGY jsem ještě neměl! :)

Upraveno uživatelem havran
Návštěvník YPO
Odesláno
  havran napsal:
Nevím co je francovka ale kravatu jsem naposledy měl na ňákym pohřbu nebo svatbě a OMEGY jsem ještě neměl!:)

:) Francovka pěkně voní a vypadá takhle:

Odesláno (upraveno)

Tý jo... Tím si mazala babička nohy :) A na vojně se z toho dělal alpskej ryzlink. :D :D :D Jak jsem na to mohl zapomenout . :)

Upraveno uživatelem havran

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...