safi Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 (upraveno) Jsem si toho vědom...byl by to nesmyslný cíl, ale chybí mi tam osobní postřehy po několikatýdenním nošení...chybí mi tam vaše i emotivní subjektivní názory... celé to na mne působí, jako vykopírovaný text z vláken o steinhartech... ..ale už mlčím...jen jsem se těšil a ze zájmem četl a nedostavil se ten pěkný pocit, co mívám po některých recenzích. Přesto díky za ni. Text jsem napsal z 90% původní. Subjektivní názory tam máš, zkusil jsem svůj ještě trochu stylisticky upravit Ono o těchto hodinkách zde toho bylo už tolik napsáno, že nelze vymyslet nic nového kromě polemiky ohledně detailů designu a do to se pouštět nechci. Článek berte spíše jako jakési shrnutí. Upraveno 26. června 2008 uživatelem ¨safi
safi Odesláno 27. června 2008 Nahlásit Odesláno 27. června 2008 Jsem si toho vědom...byl by to nesmyslný cíl, ale chybí mi tam osobní postřehy po několikatýdenním nošení...chybí mi tam vaše i emotivní subjektivní názory... celé to na mne působí, jako vykopírovaný text z vláken o steinhartech... ..ale už mlčím...jen jsem se těšil a ze zájmem četl a nedostavil se ten pěkný pocit, co mívám po některých recenzích. Přesto díky za ni. Zkusil jsem ještě trochu dopracovat subjektivní hodnocení hodinek:) tak snad to článek trošku vylepšilo než naopak.
B.F.G. Odesláno 27. června 2008 Nahlásit Odesláno 27. června 2008 Jestli chcete subjektivní hodnocení Steinhertů tak můžu sloužit. Už nějaký měsíc jsou to moje nejoblíbenější hodinky. tralala
Gorg Odesláno 27. června 2008 Nahlásit Odesláno 27. června 2008 Zkusil jsem ještě trochu dopracovat subjektivní hodnocení hodinek:) tak snad to článek trošku vylepšilo než naopak. Bezva Safi...chválím....článek dostal mnohem větší spád a je mnohem lépe "čitelný" ve smyslu co nám chtěl autor sdělit. Nechybí osobní postřehy a určitá vyhraněnost autorů, která říká "kdo je kdo". Takže opravdu se mi teď líbí mnohem víc. Díky za něj.
safi Odesláno 27. června 2008 Nahlásit Odesláno 27. června 2008 Bezva Safi...chválím....článek dostal mnohem větší spád a je mnohem lépe "čitelný" ve smyslu co nám chtěl autor sdělit. Nechybí osobní postřehy a určitá vyhraněnost autorů, která říká "kdo je kdo". Takže opravdu se mi teď líbí mnohem víc. Díky za něj. Díky za podnět.....článku to prospělo :-)
Dr.Quartz Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Odesláno 7. července 2008 Archimede... uvažoval jsem nad Arcadia, ale 42 mm je na mě bohužel moc... 38 ideální, a to dneska není sranda najít pěkný hodinky
Zbyněk Bartík Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Zdravím vespolek, po dlouhém hledání něčeho moc pěknýho leteckýho a hlavně manuálního na ruku jsem se rozhodl pro Steinharty. Jenže mám problém v tenké ruce cca 16,5 cm . Co mi doporučíte Nav B-Uhr, nebo Nav B-Uhr II 44 mm ?? Líbí se mi VELKÉ hodinky, jenže aby třeba těch 47mm nebylo už moc.... Nemá někdo fotku na tak tenký ruce toho rozměru 47mm?
Peta-Biker Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Zbyněk Bartík: Mám stejný problém, ruka 16,5cm a 47mm už je na denní nošení moc... Vypadá to komicky...Ještě, když nemá člověk košili s dlouhým rukávem... Ale 100 lidí, 100názorů
lolohh Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Zbyněk Bartík: Mám stejný problém, ruka 16,5cm a 47mm už je na denní nošení moc... Vypadá to komicky...Ještě, když nemá člověk košili s dlouhým rukávem... Ale 100 lidí, 100názorů Jak to myslíš s tou košilí? Že to vypadá blbě, když máš krátký rukáv? Podle mě je to možná lepší s tim krátkym, protože ten dlouhý přes ty hodinky stejně nenarveš a vypadá to tak, jak to vypadá - zaháklá manžeta košile (říká se tak konci rukávu?) o hodinky. Ale pravda je, že to bývá problém i se 44mm pilotkama... Jinak souhlasím s názorem, že to není na běžné nošení, i s názorem, že to každý vidí jinak.
Baker Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Jak to myslíš s tou košilí? Že to vypadá blbě, když máš krátký rukáv? Podle mě je to možná lepší s tim krátkym, protože ten dlouhý přes ty hodinky stejně nenarveš a vypadá to tak, jak to vypadá - zaháklá manžeta košile (říká se tak konci rukávu?) o hodinky. Ale pravda je, že to bývá problém i se 44mm pilotkama... Na to je treba pouzit Liboruv patent.
New X-Bob Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Je to věc zvyku. Já mám 18 (18.5) cm zápěstí. Nosím 47 mm Nav B-Uhr. Považuji to nyní za běžný rozměr. Jestli někdy příště zase pilotky, tak byl nasadil úúúúplně klidně 50 - 55 mm (Günter by měl začít vymýšlet pouzdro). Něco jako Aristo a pod = 55mm. Ostatně, odborník na pilotky, který jasně deklaroval znalecky, že TO jsou ty SPRÁVNÉ míry, je tady Onion Btw - jasně, je to o názoru a o pocitech a musí se to vyzkoušet, aspoň chvilku si je na zápěstí nechat... A kdo zkusí, už nechce pak dětské hodinky
Peta-Biker Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 lolohh: :D, myslel jsem to tak, že na mé ruce (16,5cm) vypadaly ty hodinky už komicky, čouhaly mi přes zápěstí a prostě jsem s tím vypadal jako pako Proto si myslím, že ta košile by "zakryla " ten problém , onion mi to jistě potvrdí... 44mm u leteckých je pro mne max...
lolohh Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Na to je treba pouzit Liboruv patent. Když on je problém v tom, že když si vezmu velké hodinky (44mm) a nasadím na ně macatý a dlouhý řemen, tak se do té košile prostě nevejde. Asi si kupuju blbé košile.
New X-Bob Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 OT to Lolohh - což takhle rubáška s širokými rukávy? Či společenský kaftan?
lolohh Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 lolohh: :D, myslel jsem to tak, že na mé ruce (16,5cm) vypadaly ty hodinky už komicky, čouhaly mi přes zápěstí a prostě jsem s tím vypadal jako pako Proto si myslím, že ta košile by "zakryla " ten problém , onion mi to jistě potvrdí... 44mm u leteckých je pro mne max... Ale to právě píšu, že by košile ten problém nezakryla, protože se do ní ty hodinky prostě nevejdou. 47mm mi i na mé ruce přišlo moc, všude to čouhalo, nezvykl bych si na to (jako třeba X-Bob) a stále bych si, stejně jako, připadal jako pako. OT to Lolohh - což takhle rubáška s širokými rukávy? Či společenský kaftan? Ale jo, to by šlo. Snad to seženu do té doby, než zas půjdem s YPEm do Carollina nebo k Dušákovi.
Zbyněk Bartík Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 njn dámská ruka je trochu problém u pilotek Tak to teda vypadá asi spíš na ty Nav B-Uhr II 44 mm. Dřív jsem nosil hodinky tak max. 38mm a cejtil jsem se jako frajer, co mám na ruce za velký cibule Ale pak jsem propadl pilotům a trošku mi dělalo problém zvyknout si na větší průměr. Ale od tý doby, co mám na každodenní 24h nošení Citizeny Promaster Nighthawk, tak jsem si zvykl. Ty Steinharty budou jen pro nošení na potěchu a příležitostně....
Toci Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Moje zápěstí je cca 16,5 cm, mám Steinhart 44 mm a je to max. Ty 47 mm jsou super, ale na slabé ruce to nejde, nebo alespoň mně se to nelíbí.
Zbyněk Bartík Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 No super, takže je rozhodnuto, 44mm a basta. Ty fotky moc pomohly!! Díky Toci!!
Zbyněk Bartík Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Jo a co řemínek Toci? Na kolikátou dírku ho zapínáš? Netrčí pak velkej volnej kus řemínku nahoru?
bandicoot Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 ZB: standardní řemínek je spíš kratší, takže na tvé ruce bude akorát tak do druhého oka. Navíc mírné "trčení" řemenu vypadá u pilotek autenticky (i proto se dělá verze extended s průvlekovým okem).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se