Rudina Odesláno 18. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2016 (upraveno) copak Koutný? nelíbí se?? sedl mi hned, materiál perfektní a zase upozorňuji, možná ho obléknu zase za 5 let, jestli se do něj vejdu Upraveno 18. května 2016 uživatelem Rudina
Návštěvník Mitak Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 No jestli to máš jednou za pět let, tak je ti to asi jedno, ale myslím, že Koutný šije jen z polyesteru, ale třeba se pletu.
Maxel Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 (upraveno) Taky jsem měl na svatbu oblek od Koutnýho a žádný problém. Byl jsem rád, že jsem na svou figuru vůbec něco sehnal Pravda ale je, že to mám jako Rudina, vezmu ho na sebe jednou za uherák. Takže (ne)kvalitu asi neumím dost dobře vyhodnotit. //edit: Zaúkoloval jsem ženu, ať se podívá z čeho ten oblek mám a na cedulce je 100% vlna / podšívka 100% polyester. Jinak k tématu - na obřad Primky po tátovi, na afterparty Alpiny. Upraveno 18. května 2016 uživatelem Maxel
Marfael Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Koutný šije dobře, akorát krejčová je stará škola a pokud člověk neví co chce, neboli nechá si poradit od nich, bude to mít docela nemoderní střih.Co se látek týče ze kterých šije, tak samozřejmě záleží jaký mu dá klient rozpočet. Pokud mu řekne, že chce oblek okolo 5000 kč, je jasný, že z vlny to nebude, ale šije samozřejmě i z vlny různých kvalit, vše je jen o rozpočtu, jako u hodinek, takže říkat, že šije z polyesteru je nesmysl, neboli není, šije ze všeho. Problém je jen ten, že jsou to staré školy, takže když člověk neví co a jak, tak je to docela dost nemoderní, ale šijí dobře.
Rudina Odesláno 19. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2016 tak jsem se díval doma a oblek má nahoře vlnu a podšívka je 50/50 viskoza a acetat, co všechno se člověk na stará kolena nenaučí a to bych to měl mít v genech, praděda byl krejčí
lucid Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 ahoj a ještě jednou díky, no košile samozřejmě s dlouhým rukávem a bez kapsičky, kravata veselejší taková do růžova, proužky, barvu vybíraly jako vždy ženský....Abych pravdu řekl, takový starosti Ti moc nezávidím. Já doufám, že se naši "mladí" (uvozovky proto, že zase tak mladí nejsou) jednou zjeví a řeknou, že se vzali už před rokem.
Mirek Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Já bych dceři tu svatbu rozlmluvil, zničí si život, jak říkala máma Olině :-D...a Primky jsou ideální volba ;-)
wizard-ov Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Prim - i kdyby to byly digitálky. Jsou to hodinky po tátovi ne ?
Rudina Odesláno 19. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2016 no já s tím vlastně žádné starosti nemám :-), po několika dobře míněných radách ze strany mé a manželky a kyselém "ksichtu" dcery, jsem jí řekl, ať mi už jen řekne, kdy, kde a kolik mě to bude stát . A nevím jestli to znáte, ale první svatba jeprostě první svatba, ty další už jsou takové v úzkém kruhu. Mam s tím bohaté zkušenosti jsem šťastně ženatý už 30 let s jednou paní
lucid Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 U nás se podobné záležitosti naštěstí neprožívají. Jinak je ta volba samozřejmě jasná - Prim.
alky Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Určitě prim, nebo pokud jsou nějaké rodinné cibule.
Rudina Odesláno 19. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2016 no mám cibule Omegy po pradedovi,ale 1) nemám vesticku a 2)dělají asi 12 minut za den
bladerunner Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Odesláno 20. května 2016 1. Prim2. Polet /hranaté, čierny ciferník/iné vhodné do obleku tam nevidím. Alpiny určite nie- sú dosť veľké a hlavne vysoké /nepohodlné do košele s manžetovými rukávmi/ a sú to skôr športovo ladené hodinky. Ešte tak do športového saka snáď....
ondra_v Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Dobrý den,přeji ať se vše vydaří. Myslím si, že by bylo ideální mít i vestičku a v ní kapesní hodinky.Jinak z těch Vašich uvedených černé čtvercové nebo Prim.
Davros Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 za mna najprv tie omegy a potom tie primky aj keď ich moc nemusím ale bola by to najvhodnejšia voľba
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se