A@A Odesláno 19. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2022 Morský koník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojdan Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2022 Jeden starší a notně jetý kousek… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Modrá je dobrá, už je to tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Pánové, musím se omluvit, safír sice škrábnout jde, ale ten můj škrábanec bylo jen cosi zaschlého, co jsem po důkladnější péči otřel, už jsou jako novéSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
statlowicz Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 (upraveno) Zítra by mi měl dorazit zde na fóru zakoupený vintage tah, tak jsou dnes na nějakou dobu asi naposledy na origo řemínku, s dovolením si tedy zde odložím Upraveno 1. září 2022 uživatelem statlowicz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Hlavně sem pak odkládej fotky s tím vintage tahem, rádi mrkneme, jak to ladí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
statlowicz Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 A už mám přezuto, u mě spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Vypadají parádně na tom tahu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Starší verze ještě s kal. ETA 2836-2 Nosím je každý den, jen občas je vystřídám něčím "božohodovějším", ale tyhle byly první mechaniky, je to srdeční záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blues Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Tyhle. Díky chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 Po x měsíčním zkoušení všech možných řemenů jsou zpět na origo tahu. Asi tak už zůstanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 ..moje první lepší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 Seastar 1000 byly moje první pořádné hodinky. Kdy jsou ty časy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikio Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 Modrá je dobrá:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 nějak se mi ty Gentlemany začínají pozdávat víc než PRX... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 Myslím, že jediný TXL na fóru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Něco do kanclu, abych si neošoupal Omegy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@s Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Taky o PR 100, uvažuju, ale spíše baterku. Zdají se mi sympatičtější než Gentlemany. Jak se nosí? Tah pohodlný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se