Tittus Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna čt 6/2/2025 - Ronin13 - Kid_A -Kupa54 - Bert - Tikal - Tittus čt 20/2/2025 - Ronin13 - Kid_A -Kupa54 - Brozik -Tikal - Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Přidá se ještě někdo? čt 6/2/2025 - Ronin13 - Kid_A -Kupa54 - Bert - Tikal - Tittus čt 20/2/2025 - Ronin13 - Kid_A -Kupa54 - Brozik -Tikal - Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Já se naopak musím odhlásit ze 6.2. Mohu jen druhý termín... Pardon čt 6/2/2025 - Ronin13 - Kid_A -Kupa54 - Bert - Tikal čt 20/2/2025 - Ronin13 - Kid_A -Kupa54 - Brozik -Tikal - Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Ahoj. Já bych se také přidal, jestli možno. Mohl bych ale jen 6.2. Díky. čt 6/2/2025 - Ronin13 - Kid_A -Kupa54 - Bert - Tikal - Michal. čt 20/2/2025 - Ronin13 - Kid_A -Kupa54 - Brozik -Tikal - Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Ahoj, příští čvrtek bych mohl, ten další termín ještě nemám úplně jistý. Ahoj. Já bych se také přidal, jestli možno. Mohl bych ale jen 6.2. Díky. čt 6/2/2025 - Ronin13 - Kid_A -Kupa54 - Bert - Tikal - Michal. - Waya03 čt 20/2/2025 - Ronin13 - Kid_A -Kupa54 - Brozik -Tikal - Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Kluci, tak jak to uděláme, hlásí se Vás celkem málo, bude to teda komorní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno neděle v 11:31 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 11:31 Tak, proč ne, že. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno neděle v 11:51 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 11:51 Za mne jednoduché. Potřebuji co nejdříve vědět, jestli 6.2. ano. Termín držím s vypětím všech sil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno neděle v 12:10 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 12:10 Aspoň se vejdeme pěkně k jednomu stolu, za mě účast dostatečná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno neděle v 12:19 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 12:19 Za mě 6.2. ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno pondělí v 08:05 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 08:05 Hoši, Okay, tak platí, potkáme se tento týden. Záhy napíšu kde se potkáme... Ronin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno pondělí v 09:24 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 09:24 Alespoň to bude přehledné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno pondělí v 16:35 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 16:35 Kluci, poslal jsem Vám zprávu, sraz je v hospodě na P1 - kousek od Václaváku.. Když by někdo měl zájem se přidat, rád pošlu detaily. R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno včera v 08:37 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 08:37 (upraveno) Zdar, díky všem co včera dorazili na sraz, bylo nás skoro deset v jeden moment a myslím, že se sešly poměrně zajímavé kousky od značek jako: AP, PP, Dlouhý a Syn, GP, Panerai, RLX, Seiko, Sinn nebo třeba unikátní zlaté Orlíky atp... Příští sraz by mohl proběhnout už za měsíc či dva, včera padl návrh, že bychom to udělali v doutníkovém klubu, plus nás napadlo, že bychom mohli např. každý (kdo má nebo chce) přinést zajímavý nůž, abychom to mírně oživili... Upraveno včera v 08:39 uživatelem Ronin13 1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami Diky za organizaci! Bylo to skvele. A skvele kousky k videni... nize pouze mala ukazka:) 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami KU.VA a já se válím s chřipkou... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 21 hodinami před 54 minutami, Tikal napsal: KU.VA a já se válím s chřipkou... slyseli jsme, drz se!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se