Harry Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Také bych 23.12. přišel. A souhlasím s tím, že nevyrovnaní střeli by měli zůstat na střelnici a ne chodit mezi nás do hospody se zbraněma a svým chováním 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Rád se opět zúčastním srazu, pokud budu v Pze. Minule mě to bavilo. Jo a jsem proti ozbrojování se na sraz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Panecku, tak to asi budu muset sraz, jako dalsi nevyrovnany a potencialne nebezpecny idiot, vynechat ... Co zatrhneme priste? Doutniky? Dymky? Kurivo obecne? Noze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Panecku, tak to asi budu muset sraz, jako dalsi nevyrovnany a potencialne nebezpecny idiot, vynechat ... Co zatrhneme priste? Doutniky? Dymky? Kurivo obecne? Noze? Tak není problém, aby se nevyrovnaní a potencionálně nebezpeční idioti sešli v Avimu, je to kousek a sodovku nám tam taky nalejou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Ja byl zatim jen na jednom jedinem sraze a to bylo pred rokem a rad bych opet nektere cleny videl a nektere nove rad poznal.ale 23.12. jsem akorat tak schopen prijit na sraz v C.B. protoze tam budeme u tchana travit Vanoce. Ja se primlouvam tedy za termin v lednu. Stepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Panecku, tak to asi budu muset sraz, jako dalsi nevyrovnany a potencialne nebezpecny idiot, vynechat ... Co zatrhneme priste? Doutniky? Dymky? Kurivo obecne? Noze? Možná, až bude tvoje jméno na hlavě terče, nebo jméno někoho z tvých přátel, budeš mluvit jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Nevyrovnaný debil, idiot atd.... to hovoří o tom, že zřejmě příliš mnoho vánoční atmosféry na srazu nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Kluci neblbněte, ať má každej v kapse co potřebuje, jestli je to kudla, pistole, plena, nebo prezervativ, to je jedno. A jestli jsou tu ctění chronomagoři, kteří se z jakýchkoli důvodu v lásce nemají, tak to o sobě vědí a sami si vyřeší, aby se na srazu nepotkali, nebo spolu vydrží pouze nekomunikovat, případně jen formálně. Ostatním by to ale nemělo zkazit tu p...l, která tam určitě bude. Já tam tedy půjdu, i když si někdo přinese Kalašnikova.... píšťala, proč mi nejde napsat řiť česky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Tak jaké termíny jsou ve hře? Chtělo by to uděla prezenčku a rychle to tam zarezervovat. mischa: Těším se, že se potkáme, dlouho jsme se neviděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 (upraveno) tak jo, já bych zkusil toho 23.12 /a leden pak taky, přeci jen Ježíšek občas někoho s nějakou tou novinkou navštíví.../mischa Upraveno 13. prosince 2010 uživatelem mischa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 S dovolením jsem na seznam dal jména všech co se pozitivně vyjádřili k 23.12. 23.12. GATE: TadaMischaMurphy97HarryStepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 23.12. GATE: TadaMischaMurphy97HarryStepinoZid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Tado pokud dobře čtu, tak Štěpíno 23.12. do Prahy nemůže, jedině v Č.B.... Jinak já budu v Praze od 17.12. do 22.12. a přijíždět ještě 23.12., to už bych nedal (jedině na otočku a to se mi nechce...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Ricous: Koukám na to, šilhám hlady tak blbě čtu 23.12. GATE: TadaMischaMurphy97HarryZid 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Ricous: Koukám na to, šilhám hlady tak blbě čtu 23.12. GATE: Tada Mischa Murphy97 Harry Zid Ricous to vidi spravne. jedine ze by se prazska slechta racila prijet podivat na Samsonovu kasnu :-) ale to vlastne po nikom 23.12. nemuzu chtit protoze me samotnemu by se jen tak na otocku do C.B. taky nechtelo. ale moc rad si u manzelky vyprosim vecer v lednu. Mischa by mohl donest zlate autavie at vim jak jim to slusi a taky psal ze ma Monaca (vintage) tak ty bych taky rad omrknul. Ricous treba prekvapi PO... no tak na leden si me zkratka pripiste. stepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 rozkaz náčelníku, Autavie vezmu s sebou a ještě pár kouskú, o kterých myslím, že jsou zajímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Semnou to vypadá nahnutě, možná budu na vánoční návštěvě. Ale alespoň pak přijdou lidi, kteří by bývali nepřišli, tak to budete mít možná lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 23.12. GATE: Tada? - vypadá nahnutě MischaMurphy97HarryZidJay Doll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Mischa mi nahodil udičku, takže 23.12. GATE: Tada? - vypadá nahnutě MischaMurphy97HarryZidJay DollHonza.manta, ale tak 90% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Kluci neblbněte, ať má každej v kapse co potřebuje, jestli je to kudla, pistole, plena, nebo prezervativ, to je jedno. A jestli jsou tu ctění chronomagoři, kteří se z jakýchkoli důvodu v lásce nemají, tak to o sobě vědí a sami si vyřeší, aby se na srazu nepotkali, nebo spolu vydrží pouze nekomunikovat, případně jen formálně. Ostatním by to ale nemělo zkazit tu p...l, která tam určitě bude. Já tam tedy půjdu, i když si někdo přinese Kalašnikova.... píšťala, proč mi nejde napsat řiť česky? Kašlu na emoce, ale asi tam nepůjdem na limču a pak je lepší nechat kvéry doma. Alespoň já to tak mám dané - buď hospoda nebo kvéry. No a já jsem pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se