budo Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2008 Díky za ty visačky, jsou pěkný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2008 "Visačky komplet" jsou perfektni diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2008 "Visačky komplet" Dobrá práce. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2008 Vypadá to moc pěkně a potvrzuji svoji účast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2008 Jestli tam smí i kmeti rád bych se objevil jak jsem již dříve psal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2008 Objednáno místo pro 30 lidí v koutě, lehce stranou od ostatních hostů... snad to nepodělaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2008 Omlouvám se všem, stašně rád bych se potkal s vámi i s vašimi hodinkami, bohužel to nepůjde. Snad se mi to podaří příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinbor Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2008 Když dají okolnosti,rád bych se na chvíli dostavil.....není to na sto procent,ale snad ano... Mohu-li???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2008 martinbor - jasnacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2008 Jelikož téměř nemluvím a chraptím jak motorová pila, nedorazím. Omlouvám se. Od neděle piju hnusnou Vincentku a kloktám dobrou whisky, leč marná lásky snaha. Užijte si to tam, pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dny Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2008 Jelikož téměř nemluvím a chraptím jak motorová pila, nedorazím. Omlouvám se. Od neděle piju hnusnou Vincentku a kloktám dobrou whisky, leč marná lásky snaha. Užijte si to tam, pánové Taky mám hlásek jak Janis Joplin křížená Moravcem, ale ani to mi snad nezabrání v účasti Vincentku nepiji, kloktám tea tree naředěný mořskou vodou /teda proplachuju i nosohltan - nádech vody nosem vyplivnout pusou a fakt sprostě nadávat/ whisky mi dopila manželka, takže jsem odkázán na kapitána Morgana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2008 nádech vody nosem vyplivnout pusou Tak to si neumim vůbec představit. To by mi muselo být fakt hodně blbě, abych se pokoušel nadechnout vodu nosem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2008 Tak to si neumim vůbec představit. To by mi muselo být fakt hodně blbě, abych se pokoušel nadechnout vodu nosem ja bohuzel ano....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2008 klasická jogínská technika... jde o to uvolnit se a nebát se, že se člověk utopí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2008 Bohužel zítra se musím také omluvit a s těžkým srdcem dát přednost pracovním povinnostem. A to už jsem se viděl, jak se tam naparuju s tou pěknou cedulkou a vedu chytré řeči. Jo, požární referent, ten má tvrdej chleba.. Tak si tam chlapci pěkně zahorlogerujte i za mě a snad někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 6. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2008 Dovolim si ramci dobrych sluzeb prohrat trochu svou polivcicku. Nechtel by nekdo z dnesnich navstevniku srazu krasnou drevenou hodinkovnici? http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=11252 Simo, Spiderere, s Vami pocitam automaticky, uz je tu pro Vas mam pripravene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havran Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2008 Omlouvám se, ale zákeřné pracovní povinnosti mně také nedovolí se dostavit. A to jsem se tolik těšil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2008 Dovolim si ramci dobrych sluzeb prohrat trochu svou polivcicku. Nechtel by nekdo z dnesnich navstevniku srazu krasnou drevenou hodinkovnici? http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=11252 Simo, Spiderere, s Vami pocitam automaticky, uz je tu pro Vas mam pripravene Super, tesim se, uz jsem ti pro jistotu psal i do prodejniho vlakna at na to nezapomenes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2008 Vazeni pratele, bohuzel se musim taktez omluvit, nebot me sklala strasliva nemoc. Wuisky ani morske vody nemaje, varim si caj. Dokonce jsem ani nesel do prace, coz je, jak jiste chapete, pro workoholika trestem nejvetsim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 6. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2008 Mohu vas poprosit, zda by nekdo vecer mohl vzit lestici ubrousky? Chtel bych si prelestit jedno pouzdro. Na oplatku muzu pujcit lupu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se