Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jestli tam smí i kmeti rád bych se objevil jak jsem již dříve psal

Odesláno

Omlouvám se všem, stašně rád bych se potkal s vámi i s vašimi hodinkami, bohužel to nepůjde. Snad se mi to podaří příště. :crying_anim02:

Odesláno

Jelikož téměř nemluvím a chraptím jak motorová pila, nedorazím. Omlouvám se.

Od neděle piju hnusnou Vincentku a kloktám dobrou whisky, leč marná lásky snaha.

Užijte si to tam, pánové :cheers:

Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Jelikož téměř nemluvím a chraptím jak motorová pila, nedorazím. Omlouvám se.

Od neděle piju hnusnou Vincentku a kloktám dobrou whisky, leč marná lásky snaha.

Užijte si to tam, pánové :cheers:

Taky mám hlásek jak Janis Joplin křížená Moravcem, ale ani to mi snad nezabrání v účasti :)

Vincentku nepiji, kloktám tea tree naředěný mořskou vodou /teda proplachuju i nosohltan - nádech vody nosem vyplivnout pusou a fakt sprostě nadávat/ whisky mi dopila manželka, takže jsem odkázán na kapitána Morgana.

Odesláno
  lolohh napsal:
Tak to si neumim vůbec představit. To by mi muselo být fakt hodně blbě, abych se pokoušel nadechnout vodu nosem :weird:

ja bohuzel ano....... :sick01:

Odesláno

Bohužel zítra se musím také omluvit a s těžkým srdcem dát přednost pracovním povinnostem. A to už jsem se viděl, jak se tam naparuju s tou pěknou cedulkou a vedu chytré řeči. Jo, požární referent, ten má tvrdej chleba.. Tak si tam chlapci pěkně zahorlogerujte i za mě a snad někdy příště.

Odesláno
  Jakubisko napsal:
Dovolim si ramci dobrych sluzeb prohrat trochu svou polivcicku. Nechtel by nekdo z dnesnich navstevniku srazu krasnou drevenou hodinkovnici? :) http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=11252

Simo, Spiderere, s Vami pocitam automaticky, uz je tu pro Vas mam pripravene ;)

Super, tesim se, uz jsem ti pro jistotu psal i do prodejniho vlakna at na to nezapomenes :)

Odesláno

Vazeni pratele, bohuzel se musim taktez omluvit, nebot me sklala strasliva nemoc. Wuisky ani morske vody nemaje, varim si caj. Dokonce jsem ani nesel do prace, coz je, jak jiste chapete, pro workoholika trestem nejvetsim. :crutch:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...