Tikal Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 bylo to fakt super,už se těším na další sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Dobry to bylo, akorat jsme zase misto hodinek resili spis doutniky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 dělá ten Kamil něco jiného než že žere? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Panove, diky za krasny vecer, za nadhernou presentaci Junghansu, ktere v realu vypadaji naprosto skvele. Diky Kamilovi za vyborny doutnik, ktery jeste ted vyfukuju ze vsech moznych mist -. Jo a tesim se na dalsi sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Díky moc, bylo to fakt dobrý.Jenom teda příště bych prosil přijít domů dřív než ve 4 ráno, teď v práci trpim. Jo a modrej ručník, na kterym byly hodinky, je u mě, kdyby někomu chyběl. Stejně tak páska na jmenovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 dělá ten Kamil něco jiného než že žere? Ještě hulí doutníky. Panove, diky za krasny vecer, za nadhernou presentaci Junghansu, ktere v realu vypadaji naprosto skvele. Diky Kamilovi za vyborny doutnik, ktery jeste ted vyfukuju ze vsech moznych mist - . Jo a tesim se na dalsi srazZa doutník poděkuj spíš kolegovi Tikalovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czech.argyll Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Taky se připojuju k poděkování.Moc příjemně jsem si popovídal a rozšířil svoje hodinkové obzory.Taky bych rád poděkoval kolegovi prischerovi za krásné fotky.Po hodně dlouhé době na nějakých fotkách vypadám jako člověk i bez použití fotošopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Nebo chlastu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Kdo odchazel posledni? Zapomnel jsem tam na okne malou igelitku s fotakem Olympus. Nevzali jste ji nekdo k sobe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 (upraveno) Někdo ji bral, bohužel mi vypadlo, kdo to byl. Každopádně tam nezůstala. Edit: snad JDenver. Upraveno 31. května 2013 uživatelem JHonza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Diky, nemusim tam volat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Bylo to včera výborné, rád jsem vás po dlouhé době viděl a poznal zase další členy.Speciální díky Honzovi za dovoz a odvoz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Bylo to tradičně výživné, ať začátek s Junghansem, tak pokecy (tý jo, to tvrdý tam po "C" vypadá divně) s lidma, prostě paráda a i to hezky sedlo, i když cestou domů mi párkrát hlava cinkla o volant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Voni tam byly i nějaké ženské - členky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czech.argyll Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Nebo chlastu ? na to bylo málo času. Těch pár piv byl jenom předkrm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Já narážím na moudro, které tady nedávno někdo prezentoval, že Photoshop slouží abstinentům pro zkrášlování ženskejch a my ostatní na to máme chlast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Kdo odchazel posledni? Zapomnel jsem tam na okne malou igelitku s fotakem Olympus. Nevzali jste ji nekdo k sobe? Mám to u sebe. Bude stačit když Ti ho dám někdy po veekendu? Sraz byl jako obvykle fajn. Když jsem vylézal kolem 6 hod. před domem z taxíku tak jsem sice zjistil, že nemám klíče ale má drahá paní mi otevřela s úsměvem, přidala polibek a dorazila mě větou "Jsem ráda, že jsi se dobře bavil ..." a to prosím bez sebemenší stopy sarkasmu. Já se prostě uměl oženit. Z hodinkového srazu jsem si kupodivu nepřinesl žádné nové hodinky ale zato novou dýmku, tabák a pár doutníků. Už se těším na příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Zdravím všechny z Olomouce Díky pánové, byla radost vás poznat a popovídat si s vámi. A také moc děkuji Kamilovi, že to dokázal tak dobře zorganizovat. Škoda jen, že jsme museli Junghansy tak brzy odvézt, bohužel nebylo to jinak možné. Ještě bude jedna příležitost kdy budou v Praze Junghansy i Mondainy k vidění a to v úterý 11.6. od 11:00 do 19:00 v hotelu K & K Central, Hybernská 10. Hodinky tam budou celý den, takže bude i víc času si je prohlédnout a vyzkoušet, takže bude-li někdo mít chuť jste srdečně zváni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morvagor Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Prvni muj sraz a stal za to. Bylo to velice fajn. A aspon jsem videl nazivo ty Max Billy..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2013 (upraveno) Vzhledem k tomu, že se nám to malinko rozrostlo, hodím to do vlákna, pro snazší komunikaci. Kdo by měl chuť zajít v úterý 18.6. od šesti na zahrádku v centru Prahy, dejte vědět do oběda. Zatím mám zamluveno pár míst U Seminaristy, ale zkusím urvat místa na zahrádce v kavárně Příčný řez. Upřesním po obědě sem do vlákna. Účast:emefFilip.JprischeraMiceyOndra71 (jen Příčný řez?) Upraveno 17. června 2013 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se