Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Díky moc, bylo to fakt dobrý.

Jenom teda příště bych prosil přijít domů dřív než ve 4 ráno, teď v práci trpim. :)

Jo a modrej ručník, na kterym byly hodinky, je u mě, kdyby někomu chyběl. Stejně tak páska na jmenovky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

dělá ten Kamil něco jiného než že žere? :lol2:

Ještě hulí doutníky.

Panove, diky za krasny vecer, za nadhernou presentaci Junghansu, ktere v realu vypadaji naprosto skvele. Diky Kamilovi za vyborny doutnik, ktery jeste ted vyfukuju ze vsech moznych mist - :). Jo a tesim se na dalsi sraz

Za doutník poděkuj spíš kolegovi Tikalovi.

Odkaz ke komentáři

Taky se připojuju k poděkování.Moc příjemně jsem si popovídal a rozšířil svoje hodinkové obzory.Taky bych rád poděkoval kolegovi prischerovi za krásné fotky.Po hodně dlouhé době na nějakých fotkách vypadám  jako člověk i bez použití fotošopu.

Odkaz ke komentáři

Bylo to tradičně výživné, ať začátek s Junghansem, tak pokecy (tý jo, to tvrdý tam po "C" vypadá divně) s lidma, prostě paráda a i to hezky sedlo, i když cestou domů mi párkrát hlava cinkla o volant :mummy:

Odkaz ke komentáři

Kdo odchazel posledni? Zapomnel jsem tam na okne malou igelitku s fotakem Olympus. Nevzali jste ji nekdo k sobe?

Mám to u sebe. Bude stačit když Ti ho dám někdy po veekendu?

Sraz byl jako obvykle fajn. Když jsem vylézal kolem 6 hod. před domem z taxíku tak jsem sice zjistil, že nemám klíče ale má drahá paní mi otevřela s úsměvem, přidala polibek a dorazila mě větou "Jsem ráda, že jsi se dobře bavil ..." a to prosím bez sebemenší stopy sarkasmu. Já se prostě uměl oženit. Z hodinkového srazu jsem si kupodivu nepřinesl žádné nové hodinky ale zato novou dýmku, tabák a pár doutníků. Už se těším na příště. 

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny z Olomouce :)

Díky pánové, byla radost vás poznat a popovídat si s vámi. A také moc děkuji Kamilovi, že to dokázal tak dobře zorganizovat. Škoda jen, že jsme museli Junghansy tak brzy odvézt, bohužel nebylo to jinak možné.

Ještě bude jedna příležitost kdy budou v Praze Junghansy i Mondainy k vidění a to v úterý 11.6. od 11:00 do 19:00 v hotelu K & K Central, Hybernská 10. Hodinky tam budou celý den, takže bude i víc času si je prohlédnout a vyzkoušet, takže bude-li někdo mít chuť jste srdečně zváni.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Vzhledem k tomu, že se nám to malinko rozrostlo, hodím to do vlákna, pro snazší komunikaci. Kdo by měl chuť zajít v úterý 18.6. od šesti na zahrádku v centru Prahy, dejte vědět do oběda. Zatím mám zamluveno pár míst U Seminaristy, ale zkusím urvat místa na zahrádce v kavárně Příčný řez. Upřesním po obědě sem do vlákna.

Účast:

emef

Filip.J

prischera

Micey

Ondra71 (jen Příčný řez?)

Upraveno uživatelem prischera
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...