martin22 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 pro ne je jednoznačné vítěz gerlach Made in PL od kolegy kuncaka. ty hodinky jsou uzasny, musím je Mít.
martin22 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 dal bych sem i fotku kdybych věděl jak. ...
Bob Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 (upraveno) Koukám ,že doutníková sekce nezklamala,tedy až na mě.... přijel jsem domů před 21.00 a měl jsem slinu jako bernandýn, no nic vynahradím si to dnes.Pěkná fotoreportáž a vypadá to,že se to povedlo.Jj doutnikova sekce byla dobra, navic ji podporil Rybiz a spol. (Stavte se kluci na doutnikovym srazu!) dale cest dymkove sekce zachranili Prischera a Moty ... Upraveno 3. října 2013 uživatelem Bob123
prischera Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 dal bych sem i fotku kdybych věděl jak. ...Z počítače nebo z telefonu? Z mobilu nejlíp přes Tapatalk. Dovolím si zopakovat fotku Gerlachů ze svého výběru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Jo bylo dobře. Jinak ty rolexy měly nejlépe zpracovaný tah co jsem na ruce kdy měl. Jinak poprosím emefa ať na příští sraz vezme ty alpinisty
kuncák7 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 pro ne je jednoznačné vítěz gerlach Made in PL od kolegy kuncaka. ty hodinky jsou uzasny, musím je Mít.Dik,dost jsem se bal reakci na tyhle hodinky a nakonec jsem prijemne prekvapen.
emef Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Jo bylo dobře. Jinak ty rolexy měly nejlépe zpracovaný tah co jsem na ruce kdy měl. Jinak poprosím emefa ať na příští sraz vezme ty alpinisty Já ale potřebuju to auto. Buď si koupim auto, nebo Alpinisty. Resp. když si nekoupim auto, tak si nekoupim ani Alpinisty, ale Moony. Začarovanej kruh.
Návštěvník Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Já ale potřebuju to auto. Buď si koupim auto, nebo Alpinisty. Resp. když si nekoupim auto, tak si nekoupim ani Alpinisty, ale Moony. Začarovanej kruh.No taky můžeš ještě chvíli počkat a potom si koupit alpinisty a moony a auto počká. Myslím, že to do příštího srazu stihneš
Moty Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 ahoj všem, bylo to fajn a těch lidí co tam bylo, dost mě to, mile, překvapilo, jaký je to dusátko? Kov nebo takový jako malý kel? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
emef Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Takový malý kovový. Tuším, že bylo černý.
Návštěvník Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 ahoj všem, bylo to fajn a těch lidí co tam bylo, dost mě to, mile, překvapilo, jaký je to dusátko? Kov nebo takový jako malý kel?To co máš na obrázku, je přesně ono. Se zdobením a nápisem made in czech republic
Návštěvník Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 To co máš na obrázku, je přesně ono. Se zdobením a nápisem made in czech republicpromiň asi jsem neodpověděl je to to kovové
Moty Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 já ho doma mám, dýmku měl prischera, tak zkus na něj, ale on má právě to druhé dusátko
prischera Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 (upraveno) Já mám obě , už jsem psal SZ, to kovové mi chybí . S těma Landmonstrama si mě dostal. už je mám objednané Upraveno 4. října 2013 uživatelem prischera
FraK Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Pěkně jsi to Kubo zorganizoval a ještě pořídil povedenou fotodokumentaci.
emef Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Já mám obě , už jsem psal SZ, to kovové mi chybí . S těma Landmonstrama si mě dostal. už je mám objednané Ještě před měsícem se ti nelíbily normální Monstra a teď už objednáváš Land?
prischera Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Ještě před měsícem se ti nelíbily normální Monstra a teď už objednáváš Land? Dopřej mi nějakej vývoj . Měl sem n ruce ty Motyho a jsou super. Dlouhodobě u mě asi oboje nevydržej, ale budu je muset pořádně vyzkoušet :)
emef Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Jako jsou fakt krásný, ale už mi přijdou moc divoký. Normální Monstra si umím vzít i ke košili, ale tyhle patřej fakt už jenom někam na výlety. No, vyzkoušej a kdyžtak se pak ozvi..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se