Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Super sraz a jsem rád, že jsem poznal skvělé lidi. Jen příště raději nedorazím :whistling: , abych si zase nekoupil dvoje hodinky  :clap:  :lol2:

Fotky super  :photo:

Odesláno (upraveno)

Jo, bylo to parádní :notworthy:

to Waya03 Bulheady do každé rodiny :clap:

Ano Bulheady jsou bozi, pamatujes jak jsem koukal jako puk na ten bozi tah?:)) Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Koukám, že se na srazu objevily i jedny digitálky. Co je to za kousek a kdo je s sebou přinesl?

Hele, Ty si děláš prd... ne? To jsou moje Rangemany :lol2: ...

Odesláno

Hele, Ty si děláš prd... ne? To jsou moje Rangemany :lol2: ...

Ne, tvoje Géčka jsem nemyslel. Jsou tam ještě jedny na jedné ze "skupinových" fotek.

Odesláno (upraveno)

Myslím,že to bylo Casio, sentimentálně jsem nad nimi slinil, protože velmi podobné jsem měl, když jsem chodil na základku.

Upraveno uživatelem Tikal
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Panove,

muzu se zeptat jestli je v planu nejaky sraz v praze? Nemam cas cist nekolik poslednich stran diskuze cili se omlouvam ze je to malinko od tematu co jste prave meli...

Odesláno

Ok dekuju snad to nepropasnu...tady na foru uz chvilku jsem a taky uz sem tady otocil nejaky hodinky ale rad bych poznal lidi co o tom neco vedi a pochopi ze hodinky jsou proste jeden ze spravnych konicku chlapa...

Odesláno

Není zač. Ještě jeden takovej tip - nahoře vpravo máš tlačítko - sledovat téma - klidni na něj a bude Ti chodit upozornění o novinkách v tomto tématu :) .

Odesláno

Mam zmacknuto a dekuju,pouzivam to u koupe hodinek ale ted budu informovan a urcite se na nejakym srazu dozvim i jak udelat ty obrazky jako mas ty pod komentarem atd...

Odesláno

Už jsem tak učinil a budu se tesit az se na srazu dozvim jeste nejaky vychytavky jako jsou ty obrazk pod komentarem co tady mate kluci...

• po 3 týdnech...
Odesláno

Kdyz se sejdem terminove, proc ne :-)

Take bych se pridal, jen kdy je ta terminovka Bobe?

Odesláno (upraveno)

5.3.2015 bohuzel nemohu :(, neslo by to v patek na 6.3.2015 :(?

Upraveno uživatelem tano

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...