Ondoni Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Malý sraz s velkými .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 bude zase něco v březnu? na pláni? co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Ja bych rekl, ze ta plan, je celkem na pytel. Je tam hrozny sero, nejsou poradne videt hodinky. Sice se tam nekouri, ale smrad z kuchyne to plne vynahradil. Sel bych do Gatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Palouček se to jmenuje, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Palouček se to jmenuje, ne? Ten je za rohem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 (upraveno) Ten je za rohemA tam se zase huli ale je tam svetlo. Jinak je tu jeste kvetnice a bansheti. Ale ok, tak ja bych se cuknul ty ctyri zastavky do gatu... Ale doma je doma Upraveno 8. března 2017 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 U Bansethu nam podle me rezervaci pro 20 neudelaj, paloucek neznam. Gate asi ideal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Kvetnice je v poho.Gate ale neni zlej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 panove, nechcete zkusit budvar hospodu In Loco na florenci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Budvar?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 U Bansethu nam podle me rezervaci pro 20 neudelaj, paloucek neznam. Gate asi idealv zádu je salonek, možná jo. Nicméně gate je podle mě v pohodě. A člověk si ještě může jít předtím zapráskat na avim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 U Bansethů je větší počet lidí problém + musí se hodně dopředu .... řekl bych že je to tam dost postavené na štamgastech. Prostě nejlepší hospůdka v Praze, no. V létě by mohlo být fajn udělat sraz na Květnici, je tam velké venkovní sezení + gril. Palouček je tak 50/50, lepší mi přijde ta Pláň. Osobně sem žádnej smrad z kuchyně necejtil ... a řekl bych že nám až na počáteční ofrky (informační šum) vyšly docela vstříc. Jinak vzadu mají ještě salonek, jenže ten byl obsazenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Osobně sem žádnej smrad z kuchyně necejtil ... to seš teda dobrej úkaz (míněno v dobrém) protože sme seděli hned u otevřený kuchyně a ještě tam neměli žádný odvětrávání. Bejt nasmrádlej z kuchyně mi vadí skoro víc než od kouření Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Ale jo, ráno jsem z těch hadrů cejtil friťák. To se přiznám, ikdyž by to preferoval znovu, z důvodů někomu zřejmých. Jinak ta letní Květnice je super nápad, až na jednu věc. Za rok, co tam chodim, jsem nerozklíčoval, jakej maj systém rezervací na zahrádku. Jednou jsem zarezervoval stůl pro deset. Pak ale zase, že rezervace na zahrádku nedělaj.... Ale jinak pro ně mám jen slova chvály. Tankovej Kozel, dobrá Plzeň, jídlo dobrý (alcron to samozřejmě neni) a obsluha rychlá, příjemná. Bansheti byli z mý strany spíš výkřik do tmy, z důvodu výše jmenovaných. Pláň je hospoda, kde dobře vařej, tanková Plzeň a zahulíno, pro někoho plus, pro někoho ne. Ten Gate je ozkoušenej, já tam byl jen jednou a nemám s tim problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 (upraveno) to seš teda dobrej úkaz (míněno v dobrém) protože sme seděli hned u otevřený kuchyně a ještě tam neměli žádný odvětrávání. Bejt nasmrádlej z kuchyně mi vadí skoro víc než od kouřeníAsi sem to v tom opojení hodinovém nezaznamenal ... :-) Co se týká tý Květnice, když se pak domluví termín, mám to 5 minut od práce, můžu zjistit/zajistit ... ale fajn by to tam bylo, to jo. Ze zásady tam už nechodím v létě na oběd, bo po tom posezení ve stínu pod kaštany se prostě zpět člověku fakt nechce ... nejednou se stalo, že už to stejně nemělo smysl Upraveno 9. března 2017 uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Tak když se na pláni nesedí hned u kuchyně, tak ten fritak cejtit není. Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Neskočil byste dneska po práci (čim dřív, tim líp) v centru na jedno až víc? Mám tendle tejden takovej volnej večer a mám chuť toho zneužít. Schválně to píšu takhle na sklo, obvyklí kumpáni jsou samo vítáni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Kudy chodíš? Stav se na kampe omrknout naky moje hodinky a na dobrej panák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Já bych spíš naplánoval další pražský sraz! Poslední byl v březnu pokud vím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se