Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ja bych rekl, ze ta plan, je celkem na pytel. Je tam hrozny sero, nejsou poradne videt hodinky. Sice se tam nekouri, ale smrad z kuchyne to plne vynahradil. Sel bych do Gatu :lol2:

Odesláno
  V 8. 3. 2017 v 17:56, 969 napsal:

Palouček se to jmenuje, ne? :lol2:

Ten je za rohem

Odesláno (upraveno)
  V 8. 3. 2017 v 18:36, tano napsal:

Ten je za rohem

A tam se zase huli ale je tam svetlo. Jinak je tu jeste kvetnice a bansheti.

Ale ok, tak ja bych se cuknul ty ctyri zastavky do gatu...

Ale doma je doma :)

Upraveno uživatelem John_Lenon
Odesláno

Kvetnice je v poho.

Gate ale neni zlej

Odesláno
  V 8. 3. 2017 v 22:09, Bob napsal:

U Bansethu nam podle me rezervaci pro 20 neudelaj, paloucek neznam. Gate asi ideal

v zádu je salonek, možná jo. 

Nicméně gate je podle mě v pohodě. 

A člověk si ještě může jít předtím zapráskat na avim.

Odesláno

U Bansethů je větší počet lidí problém + musí se hodně dopředu .... řekl bych že je to tam dost postavené na štamgastech. Prostě nejlepší hospůdka v Praze, no.

V létě by mohlo být fajn udělat sraz na Květnici, je tam velké venkovní sezení + gril.

Palouček je tak 50/50, lepší mi přijde ta Pláň. Osobně sem žádnej smrad z kuchyně necejtil ... a řekl bych že nám až na počáteční ofrky (informační šum) vyšly docela vstříc. Jinak vzadu mají ještě salonek, jenže ten byl obsazenej.

Odesláno
  V 9. 3. 2017 v 7:24, Lukyn77 napsal:

Osobně sem žádnej smrad z kuchyně necejtil ... 

to seš teda dobrej úkaz (míněno v dobrém) protože sme seděli hned u otevřený kuchyně a ještě tam neměli žádný odvětrávání. Bejt nasmrádlej z kuchyně mi vadí skoro víc než od kouření

Odesláno

Ale jo, ráno jsem z těch hadrů cejtil friťák. To se přiznám, ikdyž by to preferoval znovu, z důvodů někomu zřejmých. :)

Jinak ta letní Květnice je super nápad, až na jednu věc.  Za rok, co tam chodim, jsem nerozklíčoval, jakej maj systém rezervací na zahrádku. Jednou jsem zarezervoval stůl pro deset. Pak ale zase, že rezervace na zahrádku nedělaj.... Ale jinak pro ně mám jen slova chvály. Tankovej Kozel, dobrá Plzeň, jídlo dobrý (alcron to samozřejmě neni) a obsluha rychlá, příjemná. 

Bansheti byli z mý strany spíš výkřik do tmy, z důvodu výše jmenovaných. 

Pláň je hospoda, kde dobře vařej, tanková Plzeň a zahulíno, pro někoho plus, pro někoho ne.

Ten Gate je ozkoušenej, já tam byl jen jednou a nemám s tim problém.

Odesláno (upraveno)
  V 9. 3. 2017 v 8:06, MJ. napsal:

to seš teda dobrej úkaz (míněno v dobrém) protože sme seděli hned u otevřený kuchyně a ještě tam neměli žádný odvětrávání. Bejt nasmrádlej z kuchyně mi vadí skoro víc než od kouření

Asi sem to v tom opojení hodinovém nezaznamenal ... :-)

Co se týká tý Květnice, když se pak domluví termín, mám to 5 minut od práce, můžu zjistit/zajistit ... ale fajn by to tam bylo, to jo. Ze zásady tam už nechodím v létě na oběd, bo po tom posezení ve stínu pod kaštany se prostě zpět člověku fakt nechce ... nejednou se stalo, že už to stejně nemělo smysl  :cheers:

Upraveno uživatelem Lukyn77
  • po měsících...
Odesláno

Neskočil byste dneska po práci (čim dřív, tim líp) v centru na jedno až víc? Mám tendle tejden takovej volnej večer a mám chuť toho zneužít. Schválně to píšu takhle na sklo, obvyklí kumpáni jsou samo vítáni..:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...