Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...

Palouček se to jmenuje, ne? :lol2:

Ten je za rohem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kvetnice je v poho.

Gate ale neni zlej

Odkaz ke komentáři

U Bansethů je větší počet lidí problém + musí se hodně dopředu .... řekl bych že je to tam dost postavené na štamgastech. Prostě nejlepší hospůdka v Praze, no.

V létě by mohlo být fajn udělat sraz na Květnici, je tam velké venkovní sezení + gril.

Palouček je tak 50/50, lepší mi přijde ta Pláň. Osobně sem žádnej smrad z kuchyně necejtil ... a řekl bych že nám až na počáteční ofrky (informační šum) vyšly docela vstříc. Jinak vzadu mají ještě salonek, jenže ten byl obsazenej.

Odkaz ke komentáři

Osobně sem žádnej smrad z kuchyně necejtil ... 

to seš teda dobrej úkaz (míněno v dobrém) protože sme seděli hned u otevřený kuchyně a ještě tam neměli žádný odvětrávání. Bejt nasmrádlej z kuchyně mi vadí skoro víc než od kouření

Odkaz ke komentáři

Ale jo, ráno jsem z těch hadrů cejtil friťák. To se přiznám, ikdyž by to preferoval znovu, z důvodů někomu zřejmých. :)

Jinak ta letní Květnice je super nápad, až na jednu věc.  Za rok, co tam chodim, jsem nerozklíčoval, jakej maj systém rezervací na zahrádku. Jednou jsem zarezervoval stůl pro deset. Pak ale zase, že rezervace na zahrádku nedělaj.... Ale jinak pro ně mám jen slova chvály. Tankovej Kozel, dobrá Plzeň, jídlo dobrý (alcron to samozřejmě neni) a obsluha rychlá, příjemná. 

Bansheti byli z mý strany spíš výkřik do tmy, z důvodu výše jmenovaných. 

Pláň je hospoda, kde dobře vařej, tanková Plzeň a zahulíno, pro někoho plus, pro někoho ne.

Ten Gate je ozkoušenej, já tam byl jen jednou a nemám s tim problém.

Odkaz ke komentáři

to seš teda dobrej úkaz (míněno v dobrém) protože sme seděli hned u otevřený kuchyně a ještě tam neměli žádný odvětrávání. Bejt nasmrádlej z kuchyně mi vadí skoro víc než od kouření

Asi sem to v tom opojení hodinovém nezaznamenal ... :-)

Co se týká tý Květnice, když se pak domluví termín, mám to 5 minut od práce, můžu zjistit/zajistit ... ale fajn by to tam bylo, to jo. Ze zásady tam už nechodím v létě na oběd, bo po tom posezení ve stínu pod kaštany se prostě zpět člověku fakt nechce ... nejednou se stalo, že už to stejně nemělo smysl  :cheers:

Upraveno uživatelem Lukyn77
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...