Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

taky koukam jak vejr, co mi tam vsechno uteklo, ale tak na druhou stranu jsem si po dlouhy dobe dal poradne do palice :-)

Odesláno

leebauer: jsi frajer

mě dostaly tissel fliegry - super proporce pouzdra, slušný zpracování, a stojí to nula nula nic.

Davidovy thajský limitky jsou taky hustý. Lamičkovy tuňáky jakbysmet.

Fajn večer :-)

Odesláno

Panové, bylo to moc príma. A moc děkuji za ochotu z Lamiczkovo strany ohledně servisu mých Carrer. Bezva jsem si s váma všema pokecal. A od Beemana mám kabelku plnou bezva krutých řemenů.

Odesláno

a ja zas od tebe to hustokrutoprisne monstrum, ktere jsem si zbabele dnes nevzal do kanclu :-)

ale ten cas pride :-D

V 17. 8. 2017 v 12:14, leebauer napsal:

Panové, bylo to moc príma. A moc děkuji za ochotu z Lamiczkovo strany ohledně servisu mých Carrer. Bezva jsem si s váma všema pokecal. A od Beemana mám kabelku plnou bezva krutých řemenů.

Odesláno
  V 17. 8. 2017 v 14:23, Tittus napsal:

leebauer: ty jsi prodal ten krásnej obří kousek na gumě? :D

Kdepak, tam je nevyčíslitelná cena. Pouze půjčil. Za pivo - komukoliv.

Odesláno
  V 17. 8. 2017 v 11:20, ava napsal:

Pánové, kamarádi, kdo chtěl včera po mě na srazu ty letiště, tak to mám připravené .  :photo:

Sakra, ani jsem nevidel, zes tam byl? A navic s timhle na ruce.

Sakra, sakra.

Odesláno
  V 17. 8. 2017 v 19:04, DavidLC napsal:

To mě mrzí, že mě TOHLE minulo :eek:, nebude zase nějaký sraz ? :lol2: :lol2:

Pokud si dobre pamatuju, tak jste se minuli 10 minut a ty jsi pak seděl tam kde Ava :-)
Odesláno

Asi jsem o hodně přišel koukám. Ale tu D1 jsem včera prostě nedal. Po 3h od Lokte, přes Vlašim do Českýho Šternberka střídavě za kombajnem a kamióny po okreskách jsem si sedl v Uhlířskejch Janovicích do hospy a vzdal jsem to :death:

Odesláno
  V 17. 8. 2017 v 19:13, Ruiz.aw napsal:

Pokud si dobre pamatuju, tak jste se minuli 10 minut a ty jsi pak seděl tam kde Ava :-)

Příště snad..... :-(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...