martar Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Děcka pozorte, jen jsem střílel od boku podle fotky - asi by měl Filip potvrdit, jestli je to přesně tahle reference... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Tak co, nějaký novinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 (upraveno) Tak kdo je lupnul? Videl uz nekdo to video? Upraveno 19. listopadu 2018 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Panove, dobre rano do Prahy.Nahral jsem fotky z karty a na mizernym notebookovym lcd sem je trosicku zesvetlil a bez dalsich uprav sem vsechny nahral, predem se omlouvam za spatnou kvalitu a duplicity, nemel sem silu si s tim nejak vic hrat. A taky ze nemam od kazdeho souhlas, ze muzu zverejnovat . Prosim vas vsechny, pokud nekomu vadi, ze je na fotce (lec castecne anonymne), necht mi napise nebo dany prispevek rovnou nahlasi, at se to muze promaznout, diky moc. Kdyz jsem si fotky prohlizel, zase jsem se usmival, jak opravdu povedeny sraz to byl (dobre teda, az na ten starac ). Ja nautily nejak nezeru, ale asi bych si zvyk Ted k tem glycinum - myslim, ze posledni fotka, na ktere jeste jsou videt, je z 19:38 a ve 20:05 z nejake z vasich mobilovek uz zadne moje hodinky nejsou (krome sinnu ktere jsem tam nechal kuncakovi).Tzn. glyciny se musely ztratit zrovna nahodou primo v dobe, kdy jsem balil a odchazel. Ze by je nekdo ztopil zrovna v te dobe, no tak to uz by byla opravdu ale opravdu velmi velka a pitoma nahoda. Tim padem ciste strizlivym usudkem je nasnade, ze glyciny jsem musel minimalne ze stolu sundat ja a bud jsem je sbalil a ztratil nasledne, nebo spadly pod stul ci podobne. Jsem opravdu zvedavej na vysledek z videa, protoze na 99 procent jsem si jistej, ze z hospody jsem je neodnes, ale i tak uz se vnitrne pripravuju na tu velkou ostudu .Dalsi report snad bude od kluku co to dnes zkouknou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 tak schvalne jestli se objevej v unikatech fora Techto konkretnich moc u nas v CR nebude Děcka pozorte, jen jsem střílel od boku podle fotky - asi by měl Filip potvrdit, jestli je to přesně tahle reference... jo, to budou ony, alespon takhle podle obrazku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Tvl Nautily naholo na stole, pěkně. Já jsem asi fakt magor, bavlněný servírovací ubrousky z IKEA jsem bral na sraz i v době, kdy jsem měl jen Seika a Amfibie ... a skoro vzdycky jsem je tam pak zapomněl (ty ubrousky). Evidentně to ale jinak byla moc povedená akce a na stole krásný kousky. Škoda ze jsem nebyl, ty IW3714-11 bych strašně rád vyzkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 (upraveno) Prosim vás, či je to ruka? Resp. kolik ma ta ruka obvod zápěstí? Děkuju. Upraveno 20. listopadu 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Tvl Nautily naholo na stole, pěkně. Já jsem asi fakt magor, bavlněný servírovací ubrousky z IKEA jsem bral na sraz i v době, kdy jsem měl jen Seika a Amfibie ... a skoro vzdycky jsem je tam pak zapomněl (ty ubrousky). Evidentně to ale jinak byla moc povedená akce a na stole krásný kousky. Škoda ze jsem nebyl, ty IW3714-11 bych strašně rád vyzkoušel. ty portugaly jsou moje Prosim vás, či je to ruka? Resp. kolik ma ta ruka obvod zápěstí? Děkuju. post-27322-0-93377600-1542689482.jpg ta pracka je taky moje pracka ma tak 18cm skorolovecakportugaly muzu pri nejblizsi prilezitosti predvest mam v hlave takovej malej napad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Me stve, ze na fotkach NEJSEM :-).Martar- na tvou ruku by to slo, bat se nemusis :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 ty portugaly jsou moje portugaly muzu pri nejblizsi prilezitosti predvest mam v hlave takovej malej napad...To zni dobre! ta pracka je taky moje pracka ma tak 18cm skorolovecak...A kurwa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 (upraveno) Me stve, ze na fotkach NEJSEM :-).Jseš, woe. Mafioso, kotlety, šedej trestaneckej outfit s nápisem na zádech. Edit: Aspoň myslím, ze jsi to ty Upraveno 20. listopadu 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Já se na jedný fotce tvářím jak dement, ale co už... ono i když se tvářím normálně, tak to není o moc lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Ja se tvarim tak, jak se ma clovek tvarit, kdyz nevericne checkuje homage longinesy:-)) magnific :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Mně to nejvíc sluší na tý fotce, kde je ze mě vidět jen mázlá ruka s půlitrem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se