Kid_A Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Borci, ja to nedavam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Overim dostupnost mista a napisu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Pujde se tam najíst? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Ty vole hoši to je organizace jak srazu v Bratislavě. Já už jsem si vzal hotel, abych to měl hned u mista srazu. Ale když to změníte, tak se nedá nic dělat, hlavně, aby tam dobře vařili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Pujde se tam najíst?Ano, pujde. Ted overuju dostupnost. Neboj, bude to dobry podnik Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Ty vole hoši to je organizace jak srazu v Bratislavě. Já už jsem si vzal hotel, abych to měl hned u mista srazu. Ale když to změníte, tak se nedá nic dělat, hlavně, aby tam dobře vařili. No já bych to taky spíš už neměnil... ale když se chce Ronin angažovat, tak proč mu nedat možnost zazářit (nebo sklidit pár hejtů ) Si to kdyžtak přebookneš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Nepřebooknu, je to bez možnosti storna, ale maximálně booknu jiný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Takže vlastně takový alternativní význam přebooknutí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Tajny sraz tajemnych lidi na tajuplnem miste.To je skoro jako pevnost Boyard :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Tajny sraz tajemnych lidi na tajuplnem miste. nic mi nepřišlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 až budete něco vědět prosím napište mi . Je tam pár ksichtů, které rád uvidím :-)Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Predbezne mam potvrzeno a do vecera budu vedet 100%. Misto je to vhodne s velmi dobrou dostupnosti, jidlo piti je, meli bychom salonek. Pred akci poslal clenum kteri se zapsali na seznam presnou lokaci. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LibiZ Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Mělo by mi to vyjít, určitě dejte vědět místo Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Ahoj, tak rezervaci mám potvrzenou, myslím, že bude nejvhodnější když sdělím členům na seznamu místo v den konání akce abychom zamezili problémům jako na nedávném srazu. Sohlasíte? díky a těším se na středu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LibiZ Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Souhlas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Ahoj, tak rezervaci mám potvrzenou, myslím, že bude nejvhodnější když sdělím členům na seznamu místo v den konání akce abychom zamezili problémům jako na nedávném srazu. Sohlasíte? díky a těším se na středu Myslis jako ze si nekdo dal hodinky do tasky a pak je nemohl dva tydny najit a proto se spustilo patrani a oslovila FBI?? Jste fakt komedianti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 (upraveno) Jen hnidopišsky podotknu, že se na pražském srazu nakonec nic nestalo. edit: aha, v podobném duchu akorát viz příspěvek výše. Upraveno 11. ledna 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Jooo jasně, dej to ideálně vědět tři minuty před začátkem srazu, aby tam nikdo nedorazil... Někteří si to potřebují naplánovat a zajistit nové ubytování. Nehleďe na to, že to, kde to nové místo bude už zde stejně proběhlo... Jinak to srhnu... proč to dělat jednoduše, když to jde složitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Já bych to všem řekl až další den, kde to bylo, tím je bezpečnost zaručena :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Já bych to všem řekl až další den, kde to bylo, tím je bezpečnost zaručena :-))To se povedlo Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se