Povidláček Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Mně to je taky vesměs jedno, nejradči mám Plzeň z tanku, ale pokud tam nebudou točit vysloveně bryndu a ještě k tomu za sedum pětek nebo něco podobnýho, tak cajk. Jíst asi stejně nebudu nebo to vemu cestou přes kebál Klidně bych zkusil toho kocoura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Jasne na starac do parlamentu;-) to radsi dratem do voka... a lokal jako jo, ale max bilou kuzelku -nebo kunratice, karlin tragedie, dlouha dobra, ale tam asi na pokec o hodinkach neni sance...to muzem jit rovnou k tygrovi;-)Co je na te tiskarne tak vylozene hnusny ze te to tak tankuje?Jeste napad co KATR? Fajn jidlo, ceny normal, pivko super, ale patky total plno...Nakonec bude oka ten kocour, kompromisne a je to taky vsude kousek.V tom centru se nemusi zakonite na kabaret;-) ale dobrej drink v tretters, hangaru nebo bombay neni spatnej;-)A já si troufnu tvrdit,že parlament má lepší pivo než Tiskárna, jinak v té restauraci měli vždy vyloženě nedobré jídlo. Byl jsem tam teda asi 6x na obědovém menu a začalo to neuvěřitelně přesolenou polívkou, po rozvařené těstoviny atd... hnus...Ten Tunel je jinak fakt dobrý, jednou jsem tam uspořádal sraz a myslím, že panovala spokojenost. Konrád je za mě lepší jak Plzeň a má to skvělou atmosféru. A Hamburk je nejlepší Lokál v Praze, se vůbec nevyznáš evidentně Já poslední dobou když na pivo, tak na unětice, Konrád, Matušku nebo Ambi Plzeň. Ale třeba v parlamentu a vedle bruxxu skvěle vaří a ty jejich speciály jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Well, asi je to o osobnich preferencich, nechme to radej byt;-) asi se fakt nevyznam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Tvl tady se to zase pobije kvůli posraný knajpě. Pardon za mou francoužšinu. Vyberme si ze dvojice Pinkas/Kocour a je to vyřešený. Ne? 1. Lenon - Pinkas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Vyberme si ze dvojice Pinkas/Kocour a je to vyřešený. Ne? 1. Lenon - Pinkas2. Melly - Kocour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Klid, dizkuzu sem vcas opustil;-)) o nic nejde. 1. Lenon - Pinkas2. Melly - Kocour3. Tikzot - Pinkas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 1. Lenon - Pinkas2. Melly - Kocour3. Tikzot - Pinkas4. dr. sphinx (60/40) - fakt jsme komedianti, je mi to fuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 No vida, že to jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 1. Lenon - Pinkas2. Melly - Kocour3. Tikzot - Pinkas4. dr. sphinx (60/40) - fakt jsme komedianti, je mi to fuk.no tak, vyber jednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Mne to je burt, hlavne me pak tam dopiste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 (upraveno) http://www.mlsnejkocour.cz/nebohttp://www.upinkasu.cz/ Hlasování:1. Lenon - Pinkas2. Melly - Kocour3. Tikzot - Pinkas4. dr. sphinx (60/40) - fakt jsme komedianti, je mi to fuk. Účastníci zájezdu: 1. Melly2. tano3. dr.sphinx (60/40, předem avizuju, že do bordelu s váma nepudu) - to neni bordel, to je strip club4. dan010 (to nebyl žádnej bordel ale strip bar a hlavně tam měli točenou plzeň, proto jsme tam šli, bordel byl tak akorát v tom tapas baru )5. John_LenoN6. Tikzot - v praze nejsou bordely, nybrz zabavni kabarety, takze v pohode;-) 7. Bezous ( na 50%, ještě nevím služby v práci)8. Tano Upraveno 24. ledna 2019 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saquinas Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Ahoj, už dlouho zvažuju se ukázat, teď se mi to zdá se hodí a navíc vlákno krásně žije, je čas ... Hlasování:1. Lenon - Pinkas2. Melly - Kocour3. Tikzot - Pinkas4. dr. sphinx (60/40) - fakt jsme komedianti, je mi to fuk.5. saquinas - Kocour Účastníci zájezdu: 1. Melly2. tano3. dr.sphinx (60/40, předem avizuju, že do bordelu s váma nepudu) - to neni bordel, to je strip club4. dan010 (to nebyl žádnej bordel ale strip bar a hlavně tam měli točenou plzeň, proto jsme tam šli, bordel byl tak akorát v tom tapas baru )5. John_LenoN6. Tikzot - v praze nejsou bordely, nybrz zabavni kabarety, takze v pohode;-) 7. Bezous ( na 50%, ještě nevím služby v práci)8. Tano9. saquinas (90/10, v sobotu jedu fuč, tak 10% rizika, kdyby doma moc zhoustla předodjezdová atmosféra ...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 (upraveno) @saquinas jestli odjíždíte v sobotu odpoledne, tak to akorát stihneš odjezd :-D Hlasování:1. Lenon - Pinkas2. Melly - Kocour3. Tikzot - Pinkas4. dr. sphinx (60/40) - fakt jsme komedianti, je mi to fuk.5. saquinas - Kocour6. dan010 - U pinkasů, cestou se asi najím v Kantýně, tak to budu mít kousek Upraveno 24. ledna 2019 uživatelem dan010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Hlasování:1. Lenon - Pinkas2. Melly - Kocour3. Tikzot - Pinkas4. dr. sphinx (60/40) - fakt jsme komedianti, je mi to fuk.5. saquinas - Kocour6. dan010 - U pinkasů, cestou se asi najím v Kantýně, tak to budu mít kousek Účastníci zájezdu: 1. Melly2. tano3. dr.sphinx (60/40, předem avizuju, že do bordelu s váma nepudu) - to neni bordel, to je strip club4. dan010 (to nebyl žádnej bordel ale strip bar a hlavně tam měli točenou plzeň, proto jsme tam šli, bordel byl tak akorát v tom tapas baru )5. John_LenoN6. Tikzot - v praze nejsou bordely, nybrz zabavni kabarety, takze v pohode;-) 7. Bezous ( na 50%, ještě nevím služby v práci)8. saquinas (90/10, v sobotu jedu fuč, tak 10% rizika, kdyby doma moc zhoustla předodjezdová atmosféra ...) Tano už tam jednou je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Kdyz to tady ctu, tak mam pocit ze v maticce Praze neni jedina normalni hospoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 (upraveno) Jasně, že je, to je náš problém, že se držíme centra a/nebo profláklejch míst. Jsem si to rozmyslel a taky budu komediant. Hlasování:1. Lenon - Pinkas2. Melly - Kocour3. Tikzot - Pinkas4. dr. sphinx (80/20) - fakt jsme komedianti, je mi to fuk. Kocour5. saquinas - Kocour6. dan010 - U pinkasů, cestou se asi najím v Kantýně, tak to budu mít kousek Upraveno 24. ledna 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Kdyz to tady ctu, tak mam pocit ze v maticce Praze neni jedina normalni hospoda Jako tech normalnich a dobrejch a se slusnou obsluhou je opravdu pomalu.. bohuzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Ale nechá se. Já mám pod barákem dvě. Ale na rozhraní Nusle/Vyšehrad se nikomu nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 mam porad zaracha, ale beru ted holky na hory, tak si to tam bud vyzehlim, nebo poseru jeste vic ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Ale nechá se. Já mám pod barákem dvě. Ale na rozhraní Nusle/Vyšehrad se nikomu nechce. tak tam jooo, schvalne jaky mas na mysli;-) doufam ze jedna z nich bude u bansethu;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se